2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kedves naplóm,

    Múltkor azért jól megkaptam, mennyire szerencsétlen helyzetbe sodortam magam, ami a szerelmet illeti. A bejegyzésben igyekszem a kiköltözésem óta eltelt időre megfelelően reflektálni, de tagadhatatlanul hangsúlyos eleme ennek Ő (továbbiakban A.)

    Előző részek tartalmából

    Ott hagytam abba, hogy óvatos közeledésem közben kiderült, hogy A foglalt, viszont nincsenek valami jó passzban a jelenlegi kapcsolatában. Ha ez egy egyszerű, "összemelegedős" jellegű kapcsolatként indult volna, örömmel hagytam volna annyiban. Valami azonban beütött már egészen az elején: rendesen szerelmes lettem. Utoljára közel tíz évvel ezelőtt ért hasonló, és ezt egyszerűen nem tudtam véka alá rejteni. Szenvedtem, küszködtem a bűntudattal, hogy mi legyen a következő lépésem, hogy hagyjam az egész miskulanciát magam mögött, mire a helyzet megoldotta önmagát: A és a jelenlegi pasija leültek beszélni, ahol az úr magától dobta fel, hogy nyissák ki a kapcsolatot, hiszen az elején ő is hibázott.

    Folytatás...

    TheLázs 2 éve 2

  • Kész a "baj"

    ismét szerelmes lettem, és hála az égnek, már biztos, hogy nem egyedül. Ráadásul most úgy rendesen, pont úgy, mint kicsit több, mint 9 évvel ezelőtt.

    A helyzet rövid kifejtését megelőzi ismét egy német nyelvű költemény:

    Glaubst du an das Drehbuch,
    Was für uns geschrieben ist?
    Wenn ich den Aufblättern will,
    Liest du es mit?

    Was drin steht ist nich nur
    Spaß und Abenteuer,
    Die nächste Zeilen bringen
    Uns wahrscheinlich herunter.

    Das Feuer ist heiß, wir
    Werden gerade verbrannt.
    Wird doch dein Streichholz
    Jetz zum Waldbrand?

    Tegnap elmentünk motorozni az érchegységbe kettesben a Pannonián. Egy kilátót néztünk meg Spiegelwaldnál. A kilátóban fent beszélgettünk, majd megkérdeztem, hogy megölelhetem-e. Azt mondta, hogy nagyon szeretné, de nagyon feszült. Megöleltem, majd megkérdeztem tőle, hogy csökkent, vagy nőtt-e a feszültség. Szorosan visszaölelt, majd azt súgta, hogy nem tudja. Nagyon szép hely volt, és nagyon szép pillanat.

    Folytatás...

    TheLázs 2 éve 25

  • Az élet szép

    Das Leben ist schön,
    zwar gibt es immer ein aber,
    Zu jedem Schmerz gehört
    Ein einziger Täter

    Das Leben ist schön,
    Wurde zur Überdruckventil
    Hält den Platz für alles
    Was nicht ausgesagt wird.

    Schrei mich an,
    Verjag mich jetzt, und schütze was du hast,
    Ihr spielt aus Noten,
    Mein Herz schlägt nicht den gleichen Takt

    Gefühle beißen mir langsam den Fleisch ab
    Gedanken stummgeschaltet
    Die Seele Umgestaltet
    Ich trockne mir die bittere Zähren,
    Ich muss lernen weiterzugehen.

    TheLázs 2 éve 6

  • Napló

    Az előző bejegyzés óta kiköltöztem Németországba. A költözés és a lakáskeresés simán zajlott, alig hoztam magammal valamit. Apránként lakom be a helyemet. Garázsom is van, ami eddig soha nem volt rendesen. Zwickau nem arról híres, hogy gazdag, vagy drága hely lenne, de azért kellemes meglepetés volt a garázzsal-rezsivel együtt is mindössze 400 €-s albérletár. Már van ágyam, konyhabútorom - ami ráadásul egyre kevésbé hever darabokban - előszobám, íróasztalom. primkó ruhásszekrényem, hűtőm, mosógépem, fürdőszobapolcom és egy nagy, hosszúszőrű szőnyegem. Élvezet berendezni, miután már az "alap" dolgok megvannak.

    Nőügyek

    Ezt az elejére vettem, mert már nagyon szerettem volna kiírni magamból. Az áprilisi szakítást követően az volt az eredeti elképzelésem, hogy amennyiben totális sikertelenséggel jutok el októberig - a nyarat, otthon töltött időt is beleértve - akkor regisztrálok valami csodás társkeresőre idekint. Ehhez képest találkoztam...

    Folytatás...

    TheLázs 2 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.