2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • GamerApró, avagy minden gamer.

    Kedves olvasók. Bár ezen bejegyzés külalakja lehet, hogy egy cikkre fog hasonlítani, nem, nem az. Ez csupán csak egy kis elmélkedés.

    Az előzmények
    Egy ideje olvasom a fórumot, néha aktívan részt is veszek a hozzászólások gyarapításában. Sokat láttam, sokat olvastam már, olvasóként már évek óta követem az egész lapcsaládot. Sok-sok témát átolvastam, a moddingos topicban, meg a gépmutatósban tátottam a számat, hogy ilyet egyáltalán lehet csinálni. A gépvásárlós topikban kigubbadt a szemem, amikor láttam, hogy milyen komoly konfigok vannak. Le vagyok maradva, tudtam be nagyvonalúan. Olvastam még sok ,,Milyen xxxx-et vegyek" topikokat is. Ott is csak néztem. Mindig elámultam, amikor valaki belinkelt egy Asrock Fatality, ASUS RoG, Gigabyte G1 alaplapot. Csak néztem, mikor az éppen csúcskategóriás videókártyákat ajánlják, amelyek teljesítménye már-már igen acélos. De aztán jött a gémer korszak, és sok-sok illúziót lerombolt. Mindenki odavolt a gémer cuccokért, egy alaplap nem tuningos alaplap volt, hanem gémer, egy processzor sem egy erős processzor volt, hanem igazi csúszuper hipergémer processzor. Aztán sokan kinőttek ebből a korszakból, páran benne ragadtak, és ez a ,,páran" a bejegyzésem témája.

    Folytatás...

    sketchifun 12 éve 7

  • Kérdés a jogosítványokról.

    Mivel nem találtam erre megfelelő topikot, és a kereső sem adott nekem túl érdemi információt, ezért megpróbálkozom itt, hátha. :DDD

    Elkezdtem ugye a B kategóriás jogosítványt, hamarosan vizsgázok. Van ugye ez a B+E kategóriás jogosítvány. Ezt eddig értem is, bár valahogy irreális nekem egy személyautó mögött egy 30 tonnás utánfutó, de hát ízlések és pofonok.

    Ha lerakom a B+E jogsit, aztán egy sima C kategóriát, akkor tehergépkocsival vontathatok nehézpótkocsit(Félpótkocsi, tandem)?

    sketchifun 12 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.