2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan is kezdtem újra... Avagy Németországi munkavállalás.

    Nos, hogyan is kezdtem újra.

    Illetve, honnan is kezdjem el az egészet, hogy ne csak összehordott tétova szavak szerepeljenek itt, hanem a későbbiekben olvasható döntéseim valamilyen szintű megalapozottságát is szerepeltessem.

    A történet nem is olyan régen kezdődött. Részemről nem titok, Villanyszerelőként tengetem az életemet. Így történt ez egészen 2 hónappal ezelőttig. Bekövetkezett az, amit senkinek sem kívánok.

    23 éves vagyok most. 23 évvel ezelőtt megláttam a napvilágot, amelyet követően édesanyám és édesapám úgy döntöttek, hogy szerelmük gyümölcsét nem óhajtják dédelgetni, tekintve hogy az akkoriban igencsak burjánzó kábítószerek hódolata sokkal meghatározóbb volt számukra. Nem mellesleg, ennek is megittam a levét. Az apai nagymamám, és nagypapám fogadott magához másodmagammal, ugyanis van egy bátyám is. Nagyapám 98-ban elhunyt, szinte nem is ismertem. Alig emlékszem rá. Ekkor édesapám hazaköltözött hozzánk, ekkorra kapcsolata az anyámmal megromlott. Így éldegéltünk, egészen sokáig, szűkösen, szerény körülmények között. De túléltük, és igen, büszkén kijelentem, igenis szép gyermekkorom volt. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt csak egyetlen embernek köszönhetem, a Nagymamámnak. Az apám egy Kamionsofőr, hétfőn elment dolgozni, pénteken ugyan elindult haza, de a kocsma útbaesett, gyakran csak szombat hajnalban esett haza.

    Folytatás...

    sketchifun 5 éve 54

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.