Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz Nyertes480 #13500 üzenetére
Angry Bird Space-el leteszteltem, 23 MB, felrakta gond nélkül.
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Ket VNC szerverrel probalkoztam a telefonon (droid VNC server, Remote Controll Add-On), mind a ketto fejreallitott kepet ad. Az elsonel elvileg be tudok allitani 180fokos elforgatast, de akkor nincs kep. Van otletetek, hogy mi bajuk lehet?
Elore is koszi a segitseget! -
grotib
tag
-
pusihusi
addikt
http://www.telefonguru.hu/hir/WP7_ROM_Androidra_Metro_UI-val_2012-4-6 Sziasztok ezt föl lehet tenni a a Skatera?
Üdv. Feri!!
-
molnartom
aktív tag
válasz pusihusi #13505 üzenetére
Látom a IDEOS S7 Slim topicba is feltetted ezt a kérdést . Nekem is ilyen két kütyüm van, úgyhogy a kérdés engem is érdekel.
Úgy látom ZTE Warp-ra való. a build.prop fájl alapjánhttp://windowsceportal.hu/index.php?tartalom=hardver_hasonlit
szóval nem...
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
V 2-es Rom van a telefonon , de fura, hogy naponta 1x befagy a telefon. A kijelző tök sötét, és nem lehet felébreszteni sehogy sem. Viszont kicsörög, de semmi több. De nem lehet felvenni. Csak az aksi ki-be segít rajta.
-
Nyertes480
csendes tag
Srácok! Valaki elmagyarázná, hogy miért nem lesz 3.0-ás kernel a Skate-hez?
Mi a fő gond? A processzorarchitektúra (armv6) vagy a hardverek drivereinek hiánya?
Vagy egészen egyszerűen ez egy olyan dolog, amit csak a gyártó tudna megcsinálni, de az tojik rá?
A mostani főzött ICS romok mind a gyári 2.3 kernelére épülnek, mert nincs jobb. Nem tud csinálni senki? Úgy értem: ha a gyártó nem csinálja meg, (mert nem fogja) akkor ne is gondolkozzak azon, hogy lesz használható ICS Skate-re?(A Blade-re is kialakult szép lassan az a CM7, ha döcögősen is.)
saját kezűleg épített OSB dobozos projektor
-
balázs07
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy 150MB system, 35MB cache és 255MB data TPT partícióval megfelelően működik az Ice Armor III. rom??
Köszi -
Mr X
veterán
Valaki nem akar menni android tanfolyamra? [link]
-
gabe96
aktív tag
így húsvét alkalmából nekem is elrepedt a touch panelem
akinek volt hasonló problémája, annak sikerült szereznie? és ha igen, akkor mennyiért, és hol? -
Badboys
őstag
válasz gabe96 #13520 üzenetére
Nekem a HTC HD2 n repedt a digicizer 50000-60000 ezer közt akarták javítani ill.cserélni.Ebay 8000 az új érintő panel 3000 a csere ennyit az E-Careről.Szerintem vagy marad a házi javítás vagy jobban jársz,ha veszel másikat az meg marad alkatrésznek.Jó igaz nem egy súlycsoport,de ehhez lehet hasonlítani az áraikat.
Remélem ez nem úgy lesz,hogy ők javítanak mert akkor megette a fene az egészet.
Garanciába cseréltek anno kb.10 éve alaplapot az egyik PDA m ba 1 hónapig nem volt gépem ez egy ETEN X 500 volt.
Ha lehet nem kérek belőlük.Az SE X10i oldalán volt hasonló probléma mint a tiéd nem akarok hülyeséget írni,de 40-50 közé taksálták a javítást nem javíttatta meg a srác,de félre ne értsd nem elrettentési szándékkal írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate
2012.04.05. esetleg valaki aki föltolta teszt?
-
Mr X
veterán
válasz Badboys #13526 üzenetére
Én most is használom. Az utolsó verzió félelmetesen gyors lett. De a kamera előnézet nem jó. Fotót rendesen csinál, csak az előnézet szar. Bluetooth nem megy.
Mára ígért a készítő új kiadást.
A Nyertes480 által felsorolt hibák eddig nekem is megvoltak, az új verzió javította őket. A készítő beépítette az ARMv6 drivereket. Gyors, nincsenek FC-k. Alakul. Most már alkalmas napi használatra is.
[ Szerkesztve ]
-
Nyertes480
csendes tag
válasz Badboys #13526 üzenetére
Én feltettem tegnap este, de csak kipróbálni. Szép és ügyes, de csak játéknak jó.
Biztosan sok munka van benne -- de ennek ellenére hemzsegnek benne a bugok.
A status bar-on sokszor csak fehér zaj volt az akkutöltöttség jelző és a többi helyén.
A kamera és panoráma mód még mindig nem működik, az állókép készítése is okoz néha érdekes eredményeket a kijelzőn.
Akkuidőről nem tudok nyilatkozni, mert csak pár órát volt fent a rom.
Mindennapi használatra nem javasolnám, engem legalábbis hamar felbosszantana ezzel az alacsony kiforrottsági szinttel.
Funkcionalitásában még meg sem közelíti az IA, vagy a gyári gingerbead szintjét, egyetlen előnye, hogy ez ICS. Ha számít ez egyáltalán valakinek.Nézegetni, hobbiból feltenni, kíváncsiságból kipróbálni érdemes, másra még nem jó.
Lehet, hogy nem ezzel függ össze, de 3.0.x, vagy egy custom kernel nélkül ez bohócság is marad.
[ Szerkesztve ]
saját kezűleg épített OSB dobozos projektor
-
Mr X
veterán
[ICS] [AOKP] [4.0.4] AOKPFusionX for the ZTE Skate
Elvileg CM9, több funkcióval és jobb akkuidővel. [link]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Nyertes480 #13529 üzenetére
Én ezt használom lassan egy hete...és pár (számomra) nem lényeges hibával találkoztam,ami nem idegesít mert nem is használom (pl:kamera)
Az akksi jól bírja.
És mivel mostanában sokat játszok,ezért az IA szóba se jöhet.
Akármilyen hihetetlen is, ezen mennek azok a játékok ami az IA-n nem mentiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz #40993792 #13536 üzenetére
És milyen igaz
Most is megcsinálhatnák ICS-vel isHa lenne egy FULL Rom(tokkal vonóval) akkor már nem kéne kernel forrás???
-Hát az a baj,hogy akkor is jól jönneszerk: csak úgy kíváncsiságból megnéztem,hogy a T- adott-e ki Blade-re 2.3 at,és nem
De most tényleg kérdéses,hogy a T-nél van 3.0.x kernel forrás,mert akkor ki lehetne lopni valahogy
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
pusihusi
addikt
Ez most milyen Rom? Érdemes letölteni, magyar nyelv? S honnan kell,telepítése Köszi
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
skidrowkill
aktív tag
válasz pusihusi #13538 üzenetére
Olvass vissza
(#13533) Mr X: [ICS] [AOKP] [4.0.4] AOKPFusionX for the ZTE Skate
Elvileg CM9, több funkcióval és jobb akkuidővel.ugyan úgy kell telepíteni,mint egy normális rom-ot
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
kelzsoca
félisten
válasz skidrowkill #13537 üzenetére
De most tényleg kérdéses,hogy a T-nél van 3.0.x kernel forrás
Mihez lenne
Skate-re nem fog jönni semmiféle hivatalos ICS, 3.0-ás kernel majd akkor lehet, ha a friss készülékek kijönnek, és a ZTE-nek ki kell adnia minimum a kernel forrást az adott modellhez.
-
callvote
senior tag
válasz skidrowkill #13539 üzenetére
és hol van a konkrét skatera való rom?..mert én nem látom sehol a linken...
én csak ezt találtam róla mint támogatott telók--> [link]
[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
skidrowkill
aktív tag
válasz callvote #13541 üzenetére
Azt írta Tilal,hogy Coming Today szóval még nincs kész
[ICS] [AOKP] [4.0.4] AOKPFusionX for the ZTE Skate
(#13540) kelzsoca lehet hogy hülyeség amit kérdezek,de ha pl megszerezné valaki XY telefonra a forrást akkor az nem portolható ? Mert akkor ezt tényleg nem értem
És ezt miért nem adja ki a google???
Miért olyan féltve őrzött kincs??
Mondja már meg valaki?(#13543) callvote
plíz wéjt[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz skidrowkill #13542 üzenetére
látom hogy káming tudéj de már mindjárt tumárró lesz
azt is el tudom képzelni hogy elhúzza a kiadást és ráfogja húsvéti ajándék rom
[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
tboldi
nagyúr
válasz skidrowkill #13542 üzenetére
Nem féltve őrzött kincs, ki van adva. A gyártónak kell a saját készülékeire igazítania és továbbítania. Sok (jellemzően ARMv7-es) készüléknél már az van.
-
giigz
veterán
Itt már tényleg az lesz, hogy a végén ICS-t fogunk használni.
-
skidrowkill
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz skidrowkill #13547 üzenetére
(#13547) skidrowkill
Egészségedre ha berúgsz csak vigyázz a Skatera!!!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
giigz
veterán
Csináltam ma kb. 40 fontos képet a telóval, és mire át akartam volna rakni a gépre, nyoma veszett... Újraindítás, ilyesmi megvolt, ebből már nem lesz semmi.
Aki jobban ért hozzá, az megtudja nekem mondani, hogy ilyen miért fordulhat elő? 45.000 Ft-ért nem azt várná el az ember, hogy egy fényképet ne lehessen elkészíteni a telóval. Akkor ne rakják bele a kamerát...
Hallottam olyat is, hogy ez memóriakártya hiba, azóta már ez a 3. kártya benne...
Ez egyszerűen nevetséges számomra, 8 éves telefonomon is meg tudom nézni a fényképeket, nem tűnik el...
Porosodik, elenged a kijelző ragasztása, képeket random kitörli... Ez már csak elég lesz a T-nek, hogy adjanak egy újat.
-
szezso15
addikt
válasz tboldi #13544 üzenetére
Ne is várjatok ARMv6-os telóra 3.X-es kernelt. A Google megszabása szerint az ICS alapfeltétele az ARMv7, ha még ez nem lenne, akkor se lehetne megcsinálni teljesen, mert a gyártók nem adják ki az ICS drivereket a telefonhoz. A GPU-hoz a Qualcomm kiadta, a többit már a fejlesztőknek kell megcsinálni, mert ha megnézed, egy ARMv6-os gépre sem jön hivatalos ICS.
Ez nem csak neked ment tboldi, hanem az ICS témára.
Nekem 1,5-2 hónapon belül itt a hivatalos...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs