Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz sanzi89 #20801 üzenetére
Innen nem látom a problémát, de a következő elképzelésem lehet:
Vagy nem kompatibilis a X64-el a program, vagy hibás a telepítőfájl.
És mennyi idő múlva lövöd ki? Van olyan alkalmazás, amire elég sokat kell várni mire elindul a telepítési folyamat.
Még annyit megpróbálhatsz esetleg, hogy a telepítőn beállítod az XP SP2 kompatibilitási módot, és a rendszergazdai módot.
Ha nem megy passzolom a témát. -
Morden24
nagyúr
Na most az Adobe hivatalosan csak 32-bites támogatással látta el a CS3-as szettet, ergo fennálhat a lehetősége bárminek...
Én annyit tudok, hogy a nálam járt és egy időben rendszeresen használt Premiere ProCS3 gond nélkül működött Vista x64-en, Master Pack a közelemben sem volt (bár logikusan ugyanaz van benne).
Lehet kardinális baromság, de mi van, ha XP-s kompatibilitási módban próbálod futtatni a telepítőt? Nekem egyéb ötletem sajna nincsen, érdemes lenne megnézned az Adobe fórumokat.
Valamint run as admin módban próbálod telepíteni? Merthogy arra ha jól emlékszem, egyik ismerősnél a Photoshop cs3 volt hepciás.Most egy adobe-os témájú fórumon pl. azt olvastam, hogy a gyereknek x64-es Vista alatt a Flash kavart be a Master installációjába, és el kellett távolítania az Adobe-féle Flash uninstallerrel, csak utána települt normálisan.
Egy másikon meg azt írják, hogy ha kilép az installálóból, akkor próbálkozni lehet azzal, hogy indítasz adminisztrátor módban egy command promt-ot, és nyomsz egy ilyen parancsot: regsvr32 JScript.DLL
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
madgie
titán
Na nálam még rejtélyesebb a dolog: otthon, Vista x64-es gépen gond nélkül települ és fut bármilyen Adobe progi, a bolti XP-n viszont ugyanazt csinálja, mint neked.
Esetleg egy dolog jutott még eszembe: nem használsz Adobe Lightroom-ot? A boltin egy Lightroom 2 Beta lett előtte telepítve, és talán a Beta mivolta miatt művelheti ezt (?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest