Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atter
csendes tag
Köszönöm az eddigi tanácsokat!
Jelenleg a Samsung 226BW-ben gondolkodom...
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen árkategóriában van e jobb monitor filmezésre és netezésre? -
KEiOS
csendes tag
Nostehát, elnézését kérem miszter Xelo
Szóval árban a két 2032BW az sima ügy, de valójában azért kérdeztem úgy, hogy valójában én két nem "wide" lcd-re gondolok jelenleg, merthogy pl a 20"-os wide az olyan magas mint egy 17"-os hagyományos képarányú cucc, de legalábbis felbontásban +26 pixel az bizony nem az a túl hinnye. Bár pl filnézéshez bizonyára a széles a jobbik, nekem leginkább melóra kellene, ahol a magasság is számít, pláne a dual desktop.
Csak 4:3-as, 20" vagy 21"-os lcd-ket nem igen látok az árlistákban....
Emiatt érdeklődtem, hogy van-e tipp hogy holmerre milyet.Lényeg : jó vételnek tűnik amit ajánlottál, és lehet hogy végül ilyemi lesz, de egyelőre más irányban keresgélek.
Utólag is minden jót !
ez minden hozzászólásomnál automatikusan az üzenet végéhez íródik
-
KEiOS
csendes tag
szóismétés warning, lásd fentebb
ez minden hozzászólásomnál automatikusan az üzenet végéhez íródik
-
-
TeeJay
félisten
nem értem mire lenne jobb egy "magasabb monitor"
annak se nagyobb a felbontása
ha igazán nagy felbontás kell akkor vegyed a 24"-os 245B Samsung monitort 1920x1200-as felbontással
az akkora mint egy 21-es panel magassága csak jóval szélesebbMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
he7edik.
addikt
még TV tuner is van benne
[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
TeeJay
félisten
-
CaptPirx
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek a Samsung 223bw-vel főként az ára miatt tettszetős. Nagyrészt filmezésre és játékra használnám. Érdemes megvenni ezt a monitort?
-
Thomeee
tag
Nem tudja vki hogy a most kapható Samsung 225BW-ben milyen panel van ? Mert a ph-n volt 22"colos monitorok tesztje és ott még CMO panellal volt felszerelve nagy valószinüséggel! és azt irtak hogy ez azért volt mert késésben volt és ezt a panelt rakta vele de lehet hogy késöbb már samsung panellal lehet megvenni öket..... azért kérdezem hogy ez manapság hogy van? Samu paneles vagy marad CMO ? Üdv!
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
Osynho
addikt
válasz CaptPirx #3112 üzenetére
Hy.
Én is ezt vettem és tetszik is, csak alaposan vizsgáld meg, mielőtt megveszed! Sajna nekem zúgott, ugyhogy visszavittem gariba, de nemhinném hogy ezért cserélnék Tehát a fényerőt vedd le a boltban és tapaszd rá a füledet a hátuljára (Már ha mellette döntesz persze)[ Szerkesztve ]
-
Myers
senior tag
Hi!
LG 226WTQ-t lehet kapni mostanában? Az Árgép elég sok találatot kihoz, de az egy dolog.
Másik: Van itt valakinek HP w2207? Nem tudtok boltot ahol lehet kapni? A google csak a pixmaniát hozta ki.
http://www.muszaj.hu/
-
Zsolty
tag
lehet nem ide tartozik, de valaki segithetne.
elvileg a tft-ket bármilyen közelről lehet nézni, vagy megvan kb milyen távolságról ajánlott, mert a gyerekem mindig belemászik a képbe, és ez a22" tft amit vwettem, az csak 60hz-en megy, az előző 19" tft pedig 75hz-en ment, számit itt egyáltalán a Hertz a tft-nél???thx
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
nyugodtan mehet 60Hz-en mert TFT-nél nincs villódzás
és nem zavarja a szemet úgy mnt a CRT
inkább az lenne a lényegesebb hogy ne 10centiről nézze a gyerek mert az tényleg nemjó pláne ha vakítósra (100fényerő 100kontraszt) van állítva a monitorMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kano
nagyúr
A DELL E228WFP az TN paneles a 2007WFP pedig S-IPS paneles. Tehát, ha a minőséget keresed akkor a 2007WFP-t, ha a méretet akkor az elsőt vedd.
De az S-IPS-es panelek a legjobbak manapság. A 2007WFP-nek most ment fel az ára vagy 20k-val.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
wmarci
senior tag
tudna segíteni nekem valaki...vásárlás előtt állok és nem tom eldönteni hogy a samsung 305T-t vagy a samsung 275T-t vegyem...az adott 27 illetve 30 colosból, 2 veszek...és egy xps-re akarom kötni. A monitorok játékra, filmre kellenek..nagyot szeretnék venni ezért gondolkodok ebben a kettőben....
-
he7edik.
addikt
notira akarod kötni
a 275T is 1920x1200 a natív felbontása
a 305T meg 2560x1600itt egy teszt hogy kb. milyen grafikus teljesítmény kell ekkora felbontáshoz
Égő szöveg a flém vázon
-
VR6-Fan
veterán
Sziasztok!!
a samsung 206BW és 2032BW közt mi lenne a külömbbség
ill ebben az 50-60k(max!!) nincs valami jó DVI+HDMI csati van, 19/20colos méretben?
előre is köszi
üdv VR"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
wmarci
senior tag
dualhead-be szeretnék tenni 2-t, és azt akarom tudni hogy fog-e menni, ezzel a géppel...2db samsung 305T vagy 2db 275T? ja és ha már itt vagyunk melyik a jobb monitor..ezt nem tom eldönteni ...mert mindenhol mást írnak..ja és az a zavaró hogy a 305T tco99-es? Vagy ez nem számít?
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
egyértelmű hogy a 30"-os mert annak sokkaljobb a felbontása és nem lópixel van rajta mint a 27'-os verzión
viszont két ilyen monitor nem piskóta áron van ugyanis az első kb 300pénz míg a 30"-os meg 400ezer körül ha jól láttam
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz VR6-Fan #3124 üzenetére
206BW és 2032BW közt annyi a különbség hogy utóbbinak újabb a külseje
plusz zongoralakkal van bevonva
illetve ha minden jólmegy akkor abba Samsung panel van (ebben reménykedem mert ilyet veszek én is holnap)DVI van mindkettőn (HDCP képes)
árban meg 60ezer Ramirisban (2032BW)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
VR6-Fan
veterán
62k az aquában, de csak rendelhető(közel van nekem a móricz)
amúgy a Ramiris nem csak nagy ker ?(mert ha nem akkor lehet meg érné bemenni a Vácira egy 2032-esért mert valahogy jobban tetszik, am minöségben nem jobb a samu paneles?)
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
TeeJay
félisten
válasz VR6-Fan #3129 üzenetére
de de a Ramiris csak nagyker
de mivel nekem egyik ismerős mondta hogy hogy tudok a cégére vásárolni így ott veszem meg mert a Samsung 2032BW 60360bruttó és van készleten kapásból
(ismerős azt mondta hogy Ramiris is HRP-től veszi a Samsung moncsikat szóval HRP-be is be lehet próbálkozni)
holnap megyek és meg is veszem aztán délután kipróbálom és tesztelem
remélem Samsung panel lesz benne és hibátlan képet fog mutatniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Thomeee
tag
Jo estét mindenkinek! Nincs vki aki el akarja adni 20as s-ips vagy xVA paneles moncsiját?
Aki el akarja adni az dobjon egy privit és árat megbeszéljük! Üdv!"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
Thomeee
tag
wááááá kvázi-tag lettem de joooo, bocsi mindenkitől de nagy az öröm
Amúgy ha nem találok xMA vagy s-ips paneles moncsit akkor még mindig vacilálok a 223 és a 2232BW között viszont tesztben ugy olvastam hogy 225BW nagyon jo és elvileg samsung paneles! Erről tud vki vmit? (mondjuk megnéztem a panel infot külföldi oldalon----> http://www.flatpanels.dk/panels.php és ott azt irták h samu paneles) hááát én azért nem feltétlenül hiszek ennek ! Vki vmi 5let?[ Szerkesztve ]
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
Thomeee
tag
Meg tudja nekem vki mondani hogy 24 colos AL2416W monitornál ami 6ms és pva paneles..... számit vmit az hogy nincs dvi bemenet? Néztem tesztet róla és a képe szép utánhuzás jobb mint a dell 24 colos monitorjának és a betekintési szögek stb minden nagyon faxa..... csak 1etlen hibája hogy nincs rajta ugye digitális bement csak analóg. Nem tuom hogy érdemese ilyet venni, ebben tud vki segiteni nekem? Mennyire számit ez játékoknál illetve filmben! Üdv: Tomi
-
Anthony28
őstag
válasz Thomeee #3139 üzenetére
Én amikor vettem az enyémet az Iiyama "22 és a Samsung "22 között nem tudtam dönteni.Samsung 6k val volt drágább, viiszont az Iiyamán nem volt DVI.Ez döntött, tehát maradt a Samsung.
A DVI előnyei között szerepel az élesebb kép,zaj és szellemképmentes, könnyebb beállítani ill pontosabban is lehet, ebből adódóan ha felbontást váltasz tuti minden a helyére kerül.
Csak DVI monitort vegyél!!Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
CSorBA
őstag
Ha a pixmániánál tartunk, ez a GVS (gondatlan vásárlási szerződés) megéri az árát? Használta már vki?
-
Findzs
addikt
most viewsonic 17" esem van és nagyon godolkodom egy 22" -moncsin
a kérdésem az lenne hogy mennyire fogja visza a gépet a felbontás változás 1280*1024 -rol 1680*1050 -re ?
van valamilyen teszt erröl ? nem lelek sehol
köszi"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
CSorBA
őstag
van. VGA charts
itt kiválsztod a VGA-d, és összehasonlitod az 1280at és az 1600at. -
TeeJay
félisten
megvannnnnnnnnnnn a monitor
első pillanatra annyit tudok mondani hogy k*rvajó k*rvanagy és nagyon szép képet ad.most egy Radeon 9200 tök alap kártyán megy DVI porton 1680x1050-ben
(fényerő 100-on volt gyárilag hogy vakítson amit levettem 50-re)bevilágítás nuku ismétlem nincs szóval ez tényleg 1000:1 kontrasztos panel lesz(elég szép a fekete és ez nem vicc)
nagyon szép képet ad és nagyon éleset is
menüben van valami RTA amit én egyenlőre kikapcsoltam mert úgysem játszom rajta és nem kell a 2ms válaszidő de majd kipróbálom úgy milyen.hát még csak egy félórája használom de már most mindennel elégedett vagyok
a dobozban mellékelnek egy szálmentes törlőkendőt mert sajna a zongoralakkos külsőn hamar meglátszik minden porszem szóval kell majd hetente végigtörölni.ja és amúgy Ramirisben vettem de a dobozon rajta volt hogy made in slovakia szóval onnan származik
viszont mivel a hátán semmi féle jelzés nincs így nem tudom 100%-ra hogy samsung panel van-e benne
majd megpróbálom még a szervízmenüt megnézni vagy ha másnem szétszerelem és bekukkantokhatalmas pirospont a monitorra, aki most fog 20"-os wide moncsit venni annak csak ajánlani tudom
ja és 3év gari van rá, és természetesen pixelhibamentes darabot kaptam(bár ezt szerintem tesztelik dobozolás előtt)ja bónusz fícsör hogy a bekapcsológomb körüli kék led fényét 5lépésben lehet állítani
és még legerősebb fokozatban sem világítja be a szobát sötétben szóval zsír nagyon[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- Dell P2722H Led Monitor! 27"/Ips/Fhd/Usb Hub
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest