Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #11827 üzenetére
Pakolható szekér is van már...a Dragonkiller Cart asszem ilyen.
A méretes dologra nincs megoldás. Azért van egyfajta "realitás korlát" a játékban. Én realizmus mániás vagyok, de azért van tűréshatárom. Tisztában vagyok vele, hogy a valóságban ennyi mindent nem lehet begyömöszölni semmi olyanba, amit egy ember elbírna.
Illetve van mégis megoldás: nem viszel magaddal 3 deadric kalapácsot, 4 enchantolt kardot, 2 mágusbotot, 1 kis és 1 nagy főzőedényt, 10*10 féle potiont, egy egész könyvtárat és egy szép nyakláncot sem. Ilyen egyszerű. Mindenből csak annyit veszel fel és viszel magaddal, amennyit szemre egy ember elbírna: pl. harcosnál 1 nehéz vagy 1 könnyű páncélzat, 1 kétkezes vagy 1 egykezes kard, 1 pajzs, 1 íj mondjuk 20 vesszővel, 1 tőr, 3-4 erős potion, 4-5 könyv, némi kaja, némi pia és némi pénz. Ennyi. Szemre is szebb lesz az összlátvány.
Le kell mondani arról, hogy minden dobozból, minden hullából mindent szart felveszel. Ennyi a trükkje.Úgy persze, hogy nincs kihívás a játékban, ha az inventoryban ott van minden szuperfegyver, amiket ellenfélspecifikusan tudsz használni. Menj egy rohadt vaskarddal meg egy vaspajzzsal, könnyű páncélzatban egy sárkány ellen egyedül. Mágia, enchant és egyéb pluszok nélkül. Nem lesz olyan könnyű szerintem. Óriás még rosszabb.
Én is azért hagytam a fenébe a Draugr Death Overlordot, mert egyszerűen nem bírtam legyőzni. Erősebb, kész. Harcos vagyok, nem fogok mágiát alkalmazni, íjat is csak a jóval komolyabb ellenfelek ellen vagy ha többen vannak. Így is "engedtem" magamnak, mert azért a Tekercseket ellövöm...egyszer használatosak. Meg az enchantot sem fogom hanyagolni. De alapvetően mágia nuku.
-
Lenry
félisten
válasz Varlaisaran #11827 üzenetére
Nincs olyan hátizsák amibe elfér 2-3 daedric warhammer
nem találkoztál még Hermione Grangerrel, ugye?
[link][ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest