Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz Synthwave #17 üzenetére
ty akkor lehet az a fő probléma nálam, hogy nincs igényem erre. én is 12-16 órákat ülök a gép előtt, az esetek túlnyomó részében doksi írással, vagy PS scripteléssel töltve, szóval nálam is munkaeszköz.
de valahogy... az összes ilyen csúcs billentyűzet, amit láttam kisebb volt, mint a normál 101 gombos. lehet, ha találnék olyat, akkor instant szerelem lenne. utána meg magyarázkodhatnék az asszonynak
elhiszem, hogy jó, csak valahogy nem jött meg a szikra, hogy jobban utána menjek, szembe meg még nem jött, hogy megnyomkodjam. az, hogy full programozható, nálam annyira nem szempont, valahogy a szokásaim hozzáidomultak a standard billentyűzethez.
PC user since '89
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Synthwave #19 üzenetére
uhh, anno a Microsoftnak volt hasonló kialakítású íves bill-e. őszintén, agybajd kaptam tőle :S elhiszem, hogy a csuklóknak jobb hosszú távon, de valahogy nagyon nem sikerült megszoknom, és inkább csak zavart, minthogy segített volna. azóta az ilyenek keyboard-okat kerülöm messze...
btw, kinek mi a "rabbit hole". sim racing miatt most akarok pedál upgrade-et. na az se olcsó...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
MongolZ
addikt
válasz Synthwave #19 üzenetére
Nekem PC csak kb 94 óta, C64 meg 89... Ha egyszer cserélnem kell a mostanit (és nagyon érik), akkor Q6 lesz. Szerencsére már nem ülök annyit gép előtt, vagy ha igen, akkor annyit azért nem kell gépelnem. De nekem egyelőre amit próbáltam, nem adott semmi pluszt. Ízületi problémákra elhiszem, hogy jó az a kiosztás, egyszer próbáltam még régen az MS hasonló billjét, nekem az se jött át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest