Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok, nagy gondom lenne. Van egy készülékem Swees X506-3G.
Felcsatlakozok a netemre akkor minden rendben van sőt még használni is tudom.
Azzal a problémával küszködök hogy vannak online játékok, alkalmazások amik nem hajlandóak elindulni.
Pl:agar.io=Folyton leáll, youtube=Hiba történt üzenettel fogad, vannak olyan alkalmazások amik töltenek és megállnak. Nem készülékkel van a gond mivel más eszközön is ugyanez a gond. (Kivéve a youtube)
Adatforgalman megkapom az értesítést de ezen a neten meg nem.
Valako tudna segíteni?
Üdv!
Ja meg itt van egy kis router inf.
Modell: ZTE ZXHN H108L[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz nova001 #26775 üzenetére
Én úgy tudom hogy a mac cím pl androidoknál a hexadecimális számsorozat, amellyel még a gyártás során látják el a hálózati kártyákat.
Lemérem ebből már megtudtad hogy nem hinném hogy lehet.- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
Nekem is tud valaki segíteni?
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz krealon #26793 üzenetére
A routerben jelenleg kivan kapcsolva a log.
"Sziasztok, nagy gondom lenne. Van egy készülékem Swees X506-3G.
Felcsatlakozok a netemre akkor minden rendben van sőt még használni is tudom.
Azzal a problémával küszködök hogy vannak online játékok, alkalmazások amik nem hajlandóak elindulni.
Pl:agar.io=Folyton leáll, youtube=Hiba történt üzenettel fogad, vannak olyan alkalmazások amik töltenek és megállnak. Nem készülékkel van a gond mivel más eszközön is ugyanez a gond. (Kivéve a youtube)
Adatforgalman megkapom az értesítést de ezen a neten meg nem.
Valako tudna segíteni?
Üdv!
Ja meg itt van egy kis router inf.
Modell: ZTE ZXHN H108L"
Itt van
Üdv[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26797 üzenetére
Valaki tud segíteni? Nagyon kéne a segítség
-
magmakocka
aktív tag
Hali !
Nekem is ilyen gondom lenne. Play Áruház lassan tölti be a képeket.
És mint mondtam nem működnek egyes alkalmazások sem. Routerem: ZTE ZXHN H168N Invitel-es.
HW Version:V2.1
SW Version:V2.10T2_HU
Boot version:V2.1.0
Log jelenleg kivan kapcsolva. A log bekapcsolásánál több menü jelenik meg.
Minden eszközön szemétkedik a net. Tudom használni de azt veszem észre hogy az alkalmazások megzakkantak. Lemérem ennyi infó elég.
Várom a válaszaitokat!
Üdv!
#26797 Bejegyzésben elírtam a modemet, de ott van részletessebben a probléma. A youtube néha betölt.[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz Intruder2k5 #26848 üzenetére
[SZERK]Ugyanaz a hiba
Valaki valami ötlet? Most mi legyen? (Más neten behoz mindent, de az a haveromé)
Várom a válaszaitokat!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz user12 #26851 üzenetére
Nem hinnem.
Igen a felső kép az errdeti állapot.
De ha kitörlöm és újra csatlakozom akkor ez van:
De gondolom lényegtelen.
A haverommal múltkor néztük, hogy a router támogatja a(z) IPv6-ot.
Várom a válaszaitokat!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz user12 #26853 üzenetére
Tehát most nézzem meg a router kezelő felületén hol kéne?
Ha igen hol keressem?
Várom a válaszaitokat!
[SZERK]:DHCP-n kapom az IP-t de most Statikuszon van!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26855 üzenetére
Jó reggelt!
Megnéztem a router beállításán, hogy hogyan áll a DNS, eléggé megdöbbentem.
Itt meg 8.8.8.8 és 8.8.4.4 van. Nem írtam át.
Várom a válaszaitokat!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26857 üzenetére
Úgy tűnik rosszabb.
Hali!
Nos nem csak az alkalmazásokkal van a gondom, hanem még azzal is hogy nem képes felcsatlakozni a szerverre.... Írtam a készítők oldalán, de ott nem fordult elő ilyen probléma.
Mivel azt állították hogy a szerver igenis megy, sőt kuldtek nekem is egy videót, amiben tényleg megy a szerver...
Mi lenne akkor itt a gond? Már nagyon aggaszt az a dolog, hogy valami gond lehet a nettel.
Nagyom várom a válaszaitokat!
Üdv!- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
Szia!
Csak az IPv4-et tudtam. Csak azzal
A router beállításán? Ha igen, nos az IPv6-hoz nem tudom mit kell odaírni. Oda is 8.8.8.8-at?
Várom a válaszaitokat!
Üdv!- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz Gubek-Einste #26877 üzenetére
Így beírtam.
Rebootoltattam.
És az eredmény=
Nem értem, de az elején még elkezdett gondolkozni a net. Most sem jó.
Várom a válaszaitokat!
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26881 üzenetére
A DNS átírása nem segített, haverommal is az elején ezen gondolkoztunk.
Ha valamilyen beállításra szükségetek van, akkor aztt megmutatom.
Csak legyen újra működőképes a neten a játékok, programok...
Örülnék annak hogyha végre tudnák rendesen játszani. A Youtube is csak metszes, mert rámegyek az adatforgalomra és betölti a videót utána felmegyek a wifire, utána már rendesen megy a videó csak a kommentek nem lesznek ott. Mindig azt írja oda hogy a feltöltő letiltotta a megjegyzéseket, holott felmegyel adatra és megjeleníti már azonnal a kommenteket...
Nagyon várom a válaszaitokat!
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26885 üzenetére
Sziasztok!
Most rendesen behozta a youtubot majd nem ment.
Annyit csinált, hogy lassan töltött be az alkalmazás utána viszont csak egy videóra tudtam csak kihasználni.
Még mindig nem tudom mi itt a gond lemérem ti majd segítetek nekem, lemérem sikerrel járunk
Várom a válaszaitokat!
-
magmakocka
aktív tag
Valaki akkor tud segíteni?
(Elveszett a kommentem a sok hozzászóláson.)[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26963 üzenetére
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26972 üzenetére
Ezen itt a képen tudom letiltani? #26972
Ha itt akkor írjatok kérlek![SZERK]: Akkor ha letiltom elméletileg mennie kéne.
Ha nem, küldök további fejleményt[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
Mi a?
Most végre betölti a play a képeket és nem írja ki a youtube hogy hiba történt!
Köszönök mindent!
Már csak egy kérdés......
Mi köze van az IPv6-nak? Miért emiatt szarakodott?- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #26984 üzenetére
A sebesség meg nagyon lelassult.
Nem ilyen volt.- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz PitLee #27012 üzenetére
Nekem is ugyanez volt
192.168.1.2-es IP-t kaptam akkor engedett be.
Belehet állítani hogy ne csak erren az IP-re engedjen
Amúgy nekem is van egy ZTE ZXHN H108L Anno az invitel-től! :")- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Rendelkezek két routerrel!
egy ZTE zxhn h108l (fő) és egy TP-LINK TL-WR740N-s (mellék) routerrel.
A gond az lenne, hogy a fő routerből egy LAN csatlakozóból egy kábel jön ki a mellék routerhez a WAN csatlakozóba és nincsen internet, de mind a két routert elérem a hálózaton! A fő routeren van internet és wifi is, de a mellék routeren egyáltalán nincsen internet, de wifi van internet nélkül! A ping nem működött! Természetesen egy LAN kábel megy a gépbe a mellék routerből és egy android, ami osztja a netet a gépre, hogy ezt a kérdést is kitudjam írni. Mit tegyek? A DHCP kivan kapcsolva a routeren.- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz Gubek-Einste #31573 üzenetére
amint átállítom a mellék routernek a LAN IP címét 0.2-re rá azonnal nem találja a routert a böngésző, sőt az alapértelmezett átjárót 192.168.0.1-es nek látja a cmd, de a böngészőben nem látja a routert és 169-s IP címet oszt ki
[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz user12 #31576 üzenetére
A ZTE routeren azthiszem a dhcp kivan kapcsolva, és nem érem el, de a mellék routert igen. ADSL-t sehol sem találtam a mellék routeren. Telefonon sem érem el a fő routert, de internet az van. Valamint a network scanner látja a fő routert
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Most ott tartok, hogy a fő routeren wifin van net, de a kábeles neten sárga háromszög és csak a routert érem el! Router típusa ZTE ZXHN H108N- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz magmakocka #31593 üzenetére
A másik számítógépen, pedig van internet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest