Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Na gyere ha mersz!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Foglalt név #3683 üzenetére
Akkor ezért záródott be az a topik olyan lassan. Meghűlt benne a vér
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Grrrr. Jön a tavasz és melegszel?
-
-
-
Thrawn
félisten
válasz EQMontoya #3805 üzenetére
Thrawn: Nem a csúcskártyák termelik igazán a profitot
ollie: Nem a csúcskártyán van a profit, hanem a középkategóriában.
1:0 ide
Thrawn: Mellesleg egy szóval sem említettem, hogy az RV670 csúcskártya lesz...
EQMontoya: itt azzal jöttek a népek, hogy ez az rv670 fogja felváltani a hd2900xt-t. ez meg egyszerüen orbitális baromság.
Egál, marad az 1:0Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz EQMontoya #3809 üzenetére
Speed(R) hsz-e sem arról szólt, hogy majd jól elkalapálja az XT-t
Már kezdem bánni hogy az ő hsz-ét is belekevertem, mert téged csak megkevert. Ha szépen megkéred biztos elmagyarázza szájbarágósan isDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #3819 üzenetére
Kemény vagy Csoki
-
Thrawn
félisten
válasz Racecam #3871 üzenetére
Ki bántott?
szerk: Akkor máskor jobban vigyázz...
szerk2: k***** béjemvések
szerk3: ennyi smiley-t? Lassan olyan leszek mint Jancsi...[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Szép volt Tibi!
-
Thrawn
félisten
válasz Viktor0610 #3972 üzenetére
Nem bantok én senkit, csak ha megérdemli...
...vagy beszól
-
Thrawn
félisten
válasz FehérHolló #4112 üzenetére
Kicsit megmoddoltam: Link
-
Thrawn
félisten
válasz FehérHolló #4115 üzenetére
Címsorban enter?
Találomra választottam és különösebb cél nélkül, R2D2 + flamethrower kombinációra semmi érdekeset nem dobott ki a gugliDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest