Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Hát nem rossz... de azért az Xperia Minin ez... kicsit nehézkes...
De azért a nagyobb kijelzőjű példányokkal nem is rossz...[ Szerkesztve ]
-
mszatesz
csendes tag
Én próbálgattam, már hasonló megoldásokat, de még egyik sem tudott felnőni a T9 segítségű gépelésem sebességéhez
Nokia 5800 Xm Navi with spb shell 3.7.2 - Sennheiser MX270
-
Rickazoid
addikt
"a Sony Ericsson Xperia termékvonalra rövidesen megjelenő Android Gingerbread 2.3.4 frissítés"
Rövidesen? 8 napja frissítettem a telenoros Neo-mat, de már talán két hete elérhető az a frissítés. Vagy a frissek voltak az elsők és itt a 2011 előtti Xperia telefonokról van szó?Egyébként jól működik és viszonylag gyorsan tanul.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Bailey
senior tag
Ez szerintem már benne van a 2.3.4 frissítésben is a miniben. És nagyon szuperül működik. Egyébként ez valószínűleg nem swype licensz. Mert az van a defy-n nekem a hivatalos swype oldalról, de az közel sem működik olyan jól mint a mini gyári megoldása. Sokkal gyorsabban tudok így írni akár álló qwerty módban mint gesture input nélkül fekvő qwerty-vel. A mini kijelzőmérete miatt ez kifejezetten hasznos.
-
Arthuro_Adam
őstag
Ez a Swype dolog nekem nem igazán jött be. Én is T9-cel vagyok a legjobb, de a QWERTY-n sem megy rosszul az írás.
-
nagyúr
válasz Arthuro_Adam #5 üzenetére
Dettó.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Igen, azt próbáltam én is, nem a Swype-ot, alapjaiban ugyanaz mindkettő. Sehogy se tudtam "slideolni" azokat a szavakat amik nekem kellettek. Vagy nagy az ujjam vagy nem tom. :S
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
JR.CSé
senior tag
Ez a megoldàs elèggè hasonlìt a nokia fèle megoldàshoz.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
deka10
senior tag
Én amióta kijött nokiára a swype csak azt használom és sokkal gyorsabban lehet írni, persze ezt is tanulni kell ha viszont ráérzett az ember nagyon jól és biztonságosan lehet írni. Azt szeretem hogy nehéz elgépelni szavakat.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
tomatos
aktív tag
Nem rossz, de még szokni kell. Nekem csak fektetett módba megy valahogy, állóba mindig elhibázom, nagy az ujjam.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
Lumos
csendes tag
Próbáltam már én is, de valahogy még mindíg a t9-re szavazok. Nekem tökéletes és elég gyorsan tudok pötyögni. Egy szóval maradok a t9-nél. A szavak felét igy sem gépekem le. De nagyon jó fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nem hiszen, hogy nagyobb lenne az ujjad, mint az enyém. Egyébként is pont az a lényeg, hogy nem is kell eltalálni a gombokat, elég csak a közelében hadonászni.
Persze használhatóság beállítás és gondolkodás kérdése. A magyar nyelv hasonulásos toldalékoló nyelv, emiatt más beállítások szükségesek, mint az alap angol esetén. Pl ki kell kapcsolni az automatikus szóközt, és az automatikus nagy kezdőbetűt, valamint a szavak szótövét és toldalékait külön görbén kell bevinni. Így használva viszont minden másnál gyorsabb.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
veterán
Enyémen is egy ideje már 2.3.4 van, most kipróbáltam ezt bevitelt és nagyon jó. Az ékezetes betűket is hibátlanul eltalálja, tetszik. Azért én maradok a qwertz gombsornál, mert azzal gyorsabb vagyok (bár néha ha túl gyorsan nyomom a következő gombot, a szoftver azt hiszi, hogy csak mellényomtam és kihagy egy betűt).
Aki nem tud gyorsan gépelni qwertz-en, az mindenképp tanulja meg ezt az új rendszert, nagyon tuti.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
transmission
tag
Ez is csak nagy kijelzőjű telefonon jó
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
CHIPman
nagyúr
Xperia Pro-n helyből ez a szoftver van.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
mate317
tag
Ez 100% swype...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
hettaki
tag
Komolyan ráállt a mobilfejlesztésre a Sony. Na csak maradjon ilyen árban is majd. Szemezgetek a Sony-val. Sajnos az Ericsson, már nem játszik. De reméljük a Sony nem száll el.
szvsz. | R.I.P. Dennis M. Ritchie, John McCarthy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest