Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz raziel01 #45428 üzenetére
Köszi a tippet!
A kártyapontokból annyit rááldoztam, hogy csak egy ezrest kell majd fizetnem a t-ponton.
A töltő miatt vettem meg a csomagot, mert a mostani egy 1Ah töltő, ez meg, ha minden igaz 2Ah.
Múltkorában GPS-ként használtam felhúzott fényerővel kb. egy órányit. Töltés közben is egyre merült. Nem tudott annyit leadni, mint amennyit a telefon felvett.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
D-Phrag
senior tag
Ezt a KIT-et én is megrendeltem, amúgy se árt egy újabb autós töltő.. A kérdésem az lenne, hogy a kit-ben található fóliák milyen minőségűek? Érdemes a gyárit lekapni és lecserélni? Igaz az, hogy a gyári fólia alatt bemattul a kijelző? (Volt is erre valamilyen fotó). i9505 Black Edition a szóban forgó "síkszalag".
+1: Ezt az i9505 Black Edition-t alapból 4.4.2-vel adták ki? Még anno egyből lefrissítettem és már nem emlékszek, hogy csak egy update volt vagy konkrétan 4.3->4.4.2 ugrás. (Annyi rémlik, hogy alig 300MB-ot töltött le.)
-
@Jocó@
tag
Köszönöm a tippet!
Ma megrendeltem neten a "Galaxy S4 Xqisit starter kit"-et, és át is vettem a boltban.
Eddig egy "papíron" 1A illetve 2A kivezetésű kínai (ebay) autós töltővel töltikéztem a régi Motorola Defy-met. Azt még éppen töltötte a 2A-es töltő.
Ma kipróbáltam vele az S4-es (i9506). Waze, gps, navigálás. Hát, nem, hogy tölteni, még szinten tartani se bírta.
Átvettem az új töltőt, az szépen feltöltötte navigálás közben a telefont.Fóliát amúgy is akartam már a telefonra venni.
Szóval nekem eddig ennyiért best buy.
-
ZS3NI
őstag
Ez elég jó ajánlat így, mondjuk engem csak az autós töltő érdekel. Fóliából már vettem párat ebayről, tokom is smart cover.
Mindjart megnezem mennyibe kerül egy értelmesebb autós töltő, mert ha nem sokkal olcsóbb akkor megveszem így szettben. Ez nem tűnik bóvlinak
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest