Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee_-
tag
Tegnap érkezett meg a készülék a telekomtól, OTA keresztül nem talált frissítést de Smart Switch-el a gépre kötve talált frissítést a telefon ami 7Gb méretű volt, le is frissítettem.
Sajnos nem találtam olyat amibe részleteznék hogy mit tartalmazott ez a nagy frissítés. Csatolok egy előtte utána képet hátha valakit érdekel a dolog.
[SmartSwitch] [Előtte] [Utána]
S10-ről váltottam és nagyon szokatlan ez a méret, mondhatni alig bírom használni hogy kényelmes legyen, ez normális vagy csak az én kezem nincs hozzá szokva hogy fél téglát fogok a kezembe? Ti hogy szoktátok kiküszöbölni ezt a problémát? Vannak kedvenc tokjaitok amibe kényelmesen lehet fogni, vagy esetleg "gyűrűt" raktok a telefon hátlapjára hogy ne essen ki a kezetekből? Bármilyen hasznos tippet elfogadok, vagy ha csak idő kérdése akkor türelmesen várok hogy hozzá szokjak
Azért váltottam sima s10ről a mostani ultrára mert nagy aksit szerettem volna, ha meg már nagy a telefon akkor legyen a jobbik verzió. Remélem nem volt rossz döntés. -
Gee_-
tag
Látom már volt róla szó.
[ Szerkesztve ]
-
Gee_-
tag
Esetleg lehet a promóció weblapján lévő linken kell elindulni a prémium be regisztrálásához.
Este én is beszeretném aktiválni egy másik fiókra. Remélem sikerül.
-
Gee_-
tag
Lehet hogy esetleg érzékelte hogy volt már a készüléken prémium fiók, és ezért nem dobja fel az akciót.... Vagy kitudja.
-
Gee_-
tag
Valaki már cserélt kijelzőt a telefonján? Sikeresen földet ért ma és egy hajszál repedés lett a kijelző sarkán.
Mennyibe fog ez kerülni várhatóan ha Samsung szervizbe cseréltem? Csere után a garancia élni fog tovább a telefonon? Hány napig szokott tartani egy csere? Melyik szervizbe vigyem?
Érdekelnének a tapasztalatok, idáig még egy Samsung telefonom se törtem össze.
-
Gee_-
tag
válasz Ateszpapa #1732 üzenetére
Sejtettem hogy első vagyok a sorba...
Én 100-130k közé gondolnám a kijelző cserét, ennél többet már sajnálnék.Igazából ami zavar hogy a kijelző nagyon apró repedés van, alig látszik de zavar, ha rendesen betört volna a kijelző akkor legalább lenne értelme a cserének.
Lehet csak üveget cserélni rajta ha a kijelző panel sértetlen? Vagy ez egybe megy?
Holnap írok az Oktogonon lévő Samsung szervíznek.
-
Gee_-
tag
Ezzen az ötleten én is gondolkoztam, de gondolom ez után akkor nem vízálló a telefon....
És ha esetleg bármilyen garanciális javításra kerülne a sor, számít e hogy repedt kijelzővel adom be gariztatni?
Holnap kérek ajánlatot majd megírom nektek menynibe fog kerülni.
Ha szeretnétek szívesen készítek képet ha meg szeretnétek nézni egy törött ultrát. :D
S8 telefon óta samsungot használok tokok és fóliák nélkül, picit úgy érzem ideje volt hogy valahogy megszívjam.....
-
Gee_-
tag
Elég nehéz volt hogy jól látható legyen de a vaku segített.
[link] -
Gee_-
tag
Beszéltem a Samsung szervizzel, 130k-ért cserélnek kijelzőt amibe benne van az akkumulátor, keret és a kijelző.
Mivel csak esztétikai hiba és nem tört be teljesen a kijelző azt beszéltem az ügyfélszolgálattal hogy várjak a cserével egy évet vagy 1,5-et és akkor érdemesebb cserélni mivel akkor legalább kapok egy új akkut és nagyobb értelme van a cserének.
Még azt javasolta hogy előszokott fordulni a kijelzőnél hogy egyik napra a másikra megadja magát és nem fog bekapcsolni ezért mindig csináljak backupot.
A garanciális javításra azt mondta hogy ha tönkre megy valami a telefonba és nem függ össze a kijelző törésével akkor azt úgy szokták megoldani hogy a kijelzőt önköltségen én állom a garis javítás meg garanciába megcsinálják.
Esetleg valami jó fóliát tudtok ajánlani amit Budapesten fel is raknak az üzletbe szépen? -
Gee_-
tag
Sajnos nem tudom módosítani a előző hsz.-t
olyan fólia érdekelne amihez nem használnak folyékony ragasztót csak ráragasszák a fóliát és kész, jó lenne olyan hely ahol ezt fel is rakják.
A mobil outfittert néztem de ők nem tudják vállalni az apró repedés miatt ahol az ütést érte a telefon. -
Gee_-
tag
A képernyő szélén van egy nagyon apró hiány a kijelzőből ahová be folyhat a ragasztó, amiatt nem javasolják a saját fóliájuk.
Szeretnék várni a cserével mert nem lenne sok értelme most aksit cserélni, inkább akkor cseréljenek aksit mikor már romlott a kapacitássa.
Csak a gyári fólia volt a telefonon mikor leesett, tok nélkül.
S8 óta tok és fólia nélkül használom a telefonjaim idáig nem történt baleset. Egyébként 180cm magasból a fagyos kavicsos betonra esett a telefon, ahhoz képest csoda hogy ennyi baja lett. A gyári fóliát leszedtem az esés után a telefonról hogy lássam valóban betört e a kijelző.[ Szerkesztve ]
-
Gee_-
tag
válasz Vismajor01 #1812 üzenetére
A samsung szervízes kolléga nekem is ezt mondta hogy ha bármi baja van a készüléknek és nem a kijelző sérüléséből fakadó akkor garanciába megcsinálják és csak a kijelzőt kell kifizetnem, azt is megjegyezte hogy nagyon ritka hogy egyéb sérülés miatt vissza dobják a garanciális javítást.
-
Gee_-
tag
Telekomos rom mennyire van lemaradva a független romoktól jelen pillanatba?
Én utoljára még a megjelenés napján frissítettem a telefonom és akkor is a smart switchel, azóta nem jött semmi update. januári biztonsági frissítés van rajta. -
Gee_-
tag
válasz Il Dottore #1897 üzenetére
Belépesz egy albumba és felül a hamburger menüben a létrehozás.
-
Gee_-
tag
válasz SzaboDeGergo #1950 üzenetére
Meg érkezett a csomagom, hát ez a füles nagyon jól szól a sima budshoz képest. Örülök neki.
Én 500ft adtam neki, megérdemli a futár aki hozzám jár, reggel hívtam mikor jön, mondta hogy egy órán belül, szóltam neki hogy megvárom őt mielőtt melóba indulok, erre mondta hogy sietni fog.
-
Gee_-
tag
válasz Sirandrish #1963 üzenetére
Van rajta egy gomb és be lehet programozni hogy mondjuk valamilyen okos eszközt irányítson.
De igazából lehet a kutyoson hagyom így legalább mindig kéznél lesz a villany kapcsoló. 😅
[ Szerkesztve ]
-
Gee_-
tag
válasz wong kok wah #1967 üzenetére
Mire gondolsz? milyen más dolgot szeretnél?
-
Gee_-
tag
válasz wong kok wah #1970 üzenetére
Szerintem DEX-et nem fognak ajándékba adni mert nem biztos hogy sokan használnák, egy fülest meg egy smart taget valószínű többen kihasználják mint a DEX-et.
-
Gee_-
tag
Jó szokása szerint a Telekom le van maradva.... Telefon megjelenésekor kaptam utoljára update-et, azt is smart switchen keresztül.
-
Gee_-
tag
Telekomos készülékre megérkezett a februári biztonsági frissítés.
-
Gee_-
tag
Mostanában a Chrome néha belehal egy két weboldalba, és úgy érzem az aksit is eléggé eszi, szeretném lecserélni ki mire esküszik? Én az Edge-el szemeztem, valakinek van tapasztala vele? Akku terén és hogy milyen a böngészési élmény?
-
Gee_-
tag
válasz ForRedGlory #2148 üzenetére
Samsung böngészőt próbáltam, annyira a felülete nem jött be, de igazából tetszett jól működött.
Esetleg van olyan opció benne hogy oda vissza szinkronizál a Chrommal?
-
Gee_-
tag
válasz BusinessGuy #2280 üzenetére
A smartthingshez add hozzá a xiaomi home fiókod és utána onnan tudod majd beállítani a routinba ha jól emlékszem. Azt hiszem én így oldottam meg.
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Olvastam hogy térerő problémák vannak a telefonnal, én is úgy érzem hogy ahol gyengébb a térerő másoknál még működik de a s21u alig van jel. Ez készülék hiba, vagy konstrukciós hiba? Érdemes gariztatni? Esetleg még arra gondoltam hogy esim re váltok. Mik a tapasztalatok az esim el?
-
Gee_-
tag
Az esim semmit nem javítana a helyzeten? Egyébként érdemes váltani?
Megnézem nemsokára a jel erősséget.
-
Gee_-
tag
Sziasztok!
Sajnos cserélni kell a s21 ultra készülékem mert sok probléma előjött.
Két telefon között gondolkozom s23 ultra vagy fold4, ti mit ajánlanátok a kettő közül?
Ahogy néztem ha fold-ot veszek akkor 100eFt-ig állják a s21 ultra javítását, szerintetek mennyibe kerülhet a s21 U javítása. Sajnos a kijelző az picit törött és a hátlapján is van törés de a legnagyobb baj hogy puposodik az akkumulátor.
Szerintetek javítható így a készülék belefér a regalaxy programba, ha igen akkor mekkora javítási költséggel számoljak? 180ból meglehet?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest