Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor1123
tag
Sziasztok
Most váltok note 8 ra. Az lenne a kérdésem hogy van egy USB - c elosztóm( [link] ) , amire szeretnék egy külső winchester +kártya olvasót kötni. Fájlok oda vissza másolása lenne a cél laptop nélkül. A telefon látja az elosztót, bekapcsol a külső eszköz töltése, de ennyi. A winchestert nem látja. Mate 9 en hibátlanul ment. Működésre lehet bírni valahogy? Ha veszek DEX et, azzal működne?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Gabor1123
tag
válasz Mikulásbá #6431 üzenetére
Köszönöm!
Azt jól sejtem hogy a Dex-ben csak állítva fog működni? Fektetve, total commander-rel kényelmes volt, tölteni meg az elosztón keresztül is tudtam. Kár érte, de ha másképp nem megy, veszek DEX et hozzá.
Csocsoszán : mi ez a paragon szoftver? Nem ismerem. Sima otg csatlakozóval direkt rádugva látja a 2TB - os winchestert, csak úgy a másolás nem megy... -
Gabor1123
tag
-
Gabor1123
tag
-
Gabor1123
tag
Szia! Pontosan ez az, amit én is keresek. Viszont nekem arra lenne belőle szükségem, hogy kártyáról tudjak vele másolni egy külső winchesterre. Ki tudnád esetleg próbálni, hogy ez működik - e vele. Ami nekem van elosztóm, az tökéletesen működik egy mate 9-el, viszont a note-al semmi! Előre is köszönöm szépen!
-
Gabor1123
tag
Erre a műveletre nem minden nap van szükségem, csak ha utazok. Mivel van itthon gépem amit nem is szeretnék notira cserélni, azon gondolkodtam hogy az utazásokhoz notit vagy egy ilyen telefont vegyek. Mivel a notit is csak erre használnám, meg esetleg filmnézésre -
- amire a note 8 is tökéletes- ezért inkább a telefont választottam. Sokkal mobilabb, könnyebb és amúgy is mindig van nálam telefon.. 😀 -
Gabor1123
tag
Sziasztok! Lehet csak nekem új, de ma fedeztem fel, ha a tele kamerával fotóztam és úgy indítom a videót, akkor a videóhoz is azt használja. Ha a nagyobb látószögűn volt, akkor azt. Én teljesen elégedett vagyok a kamera résszel, bár tény hogy sötétben semmit sem ér. 😀
Karcok eltüntétésére van valami módszer? Sajnos bárhogy is vigyáztam rá, pillanatok alatt nagyon karcos lett. A displex polírozót próbálta már valaki -
Gabor1123
tag
válasz Memmaao #9340 üzenetére
Az üvegre gondoltam. Pl óraszaküzletben, ahol az órák üvegeit is polírozzák. Vagy a displex amit írtam, elméletileg üvegre van, csak sok az ellentmondásos vélemény. Reméltem van rá valami megoldás,bár a használatot nem zavarják a karcok, de bosszantóak, főleg hogy vigyáztam rá.
-
Gabor1123
tag
Abban tudna valaki segíteni, hogy a Samsung cloud által mentett dolgokat hol tudom megnézni? Konkrétan hogy milyen képeket mentett. Ha a fájlkezelőben kiválasztom a Samsung cloud ot, azt írja üres. A beállításoknál pedig rendszeresen jelez hogy a 15 giga betelt, aminek a nagyrésze kép. A törlést felajánlja, de azt nem hogy meg is nézzem mit törlök.
-
Gabor1123
tag
válasz szaszaboy0 #9676 üzenetére
Szerintem amint lehet, tegyél rá valamit. Én sajnos nem tettem rá azonnal és hiába vigyáztam rá, karcos lett. Annak ellenére hogy soha nem volt kulcs, aprópénz stb mellett. Volt hozzá egy olcsó flippes tokom is, még az is megkarcolta. (esetleg a tok és a telefon közé került por?) Szóval engem nem győzött meg a gorilla glas
-
Gabor1123
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy gimbalt a note 8 hoz? Lehetőség szerint olyant amin megy a 4k felvétel. Úgy hallottam nem mindegyik támogatja. Köszönöm
-
Gabor1123
tag
Én is arra gondoltam hogy a saját szoftverrel használva. Mert úgy tudom hogy csak azzal tudom az egészet a gimbalról vezérelni. Zhiyun saját szoftverét néztem a play-en és ott volt aki nagyon elégedetlen volt, szintén note 8 tulajként. A leírásban én is olvastam a 4 k támogatást, viszont szintén a play en sokan hiányolják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest