Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz Lacazr93 #101 üzenetére
Például használ WD-40et
pontosan ilyen választ vártam. tehát alapvetően nálad is voltak gondok vele, más kérdés, hogy a hibát otthon is ki tudod javítani, nem kell szervizbe vinni, de attól még hiba marad.
Vagy szerinted mindegyikkel szerencsém volt?
még ha nem is kéne cseszekedni a tisztítással, stb-vel és úgy nem lenne vele gond akkor is csak szerencse lenne, igen. mint ahogy a k/d750 k700 esetében nekem. vagy a fast port csatlakozóval. az is egy elbaltázott dolog, sokan szívnak vele, hogy elromlik. nekem szerencsém volt.[ Szerkesztve ]
-
-
Lacazr93
senior tag
-
joey04
titán
válasz Lacazr93 #106 üzenetére
ez egy hozzáállás. hogy normális vagy nem az más kérdés (szerintem nem)
de a vita nem ez volt. Sok gond van a joyos se telefonokkal? igen. az is gondnak számít ha ápolgatni kell, hogy működőképes maradjon.
tehát az alapkérdéshez visszatérve: igen nagy szerencse kell a gond nélküli hibátlan működéshez joyos SE esetében. Így az is kiderült, hogy te tulajdonképpen folyamatosan szervizeled a készüléket, így éred el a hibamentes működést. Hát pedig ez nem egy autó, hogy kötelező szervizre kelljen vinni.[ Szerkesztve ]
-
Lacazr93
senior tag
Igen sok gond van a joyos se telefonokkal. De szerintem az nem számít gondnak hogy 3-4 havonta rászánok körülbelül másfél percet De visszatérve a témához, akkor is a k800-at ajánlanám, mert gyorsabb a processzora is és azért tudásban is jobb. Ennek ellenére én már elvből nem fogok semmilyen Sony Ericssont venni. Éppen ezek miatt. Egy Nokiával soha nincs ennyi gond
-
joey04
titán
válasz Lacazr93 #108 üzenetére
az átlagfelhasználó nem szán rá ennyit sem, vagy mert nem ért hozzá, és igen, még ennyit sem mer megcsinálni, vagy csak mert elvárja, hogy ne kelljen.
Egy Nokiával soha nincs ennyi gond
á nincs. csak olyan hulladék anyagokból építkeznek, hogy széthullik a kezedben, meg recseg ropog. minőség alapján még mindig inkább (egy nem joyos) se kéne nekem. ha a 2ből kell választani. -
Tv
senior tag
w810
-
PatriCía
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest