Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
csendes tag
Sziasztok!
A hét elején beléptem az 5800 tulajok táborába.
Pannonnál vettem a Navi Editiont, mert már csak ez volt készleten egész Debrecenben, meg Hajdú-Biharban is.
Nagyon tetszik a teló, és kisebb hibáktól, illetve belassulásoktól eltekintve összességében jól működik és jól használható.
Telepítettem rá különböző rendszerinformációkat is kezelő progikat és azt vettem észre, hogy a programok szerint a CPU frekije 192MHz, aminek szerintem nem annyinak kellene lennie, mert tudtommal 340MHz közelében kell mozognia, valamint olyat is olvastam hogy az új szoft 400 MHz fölé húzza. Az OS verziója v31.0.101 (2009-09-16)(Pannon). Ha valaki tud értelmes választ adni erre az ellentmondásra, azt szívesen fogadom. Egyébként van egy másik információ is ebben az infoboxban, "Tick Period: 4221692", ez mit jelent?
Másik kérdésem az lenne, hogy van egy olyan mező is ebben az infoboxban hogy "Startup Reason: Cold Reset", ez mit jelent?
A Total RAM size: 120,4MB ebből csak 40MB szabad, valahogy nem tudom csökkenteni a memória felhasználást?, hátha akkor gyorsabb lenne. Ha nem a gyári RealPlayerral nézem a videókat, hanem pl Smart Movie-val, akkor szaggat, de ugyanez van a youtube videókat streamelő progikkal is, ez normális?
Ezeket a kérdéseket szedtem össze így hirtelen, remélem tud valaki segíteni.(A teló egyébként hackelt!)
Előre is köszönöm!
Üdv. Olala
-
olala
csendes tag
Hello mindenkinek!
5800 Navi Edition telóm van és olyan problémám van, hogy amikor a Térkép (Ovi Maps) programot megnyitom, rákérdez hogy akarok e internetre csatlakozni, amire én azt válaszolom, hogy nem. Ennek ellenére ha lerakom kis mértebe a Térképet, és megnézem a főképernyőt, a térerőt jelző grafikon alatt ott villog a EDGE vagy 3G hálózat használatát jelző íkon, és ha a Naplóban megnézem, akkor egy minimális adatforgalmat is generál (kb 3kB).
Valakinek van valami ötlete, hogy mit kellene állítani, hogy ne barangoljon csak úgy. Azt már próbáltam, hogy offline módban indítom el, de ha elfelejtem átkapcsolni, akkor cumi van. A nethasználatra vonatkozó beállításokban is azt adtam meg, hogy mindig kérdezzen, ha mászkálni akar valahova.
Várom a segítő hozzászólásokat!Köszi!
Olala
-
-
olala
csendes tag
Hello!
Akinek van TV kábele a telóhoz, leírná a véleményét az elérhető képminőségről?
A neten láttam már videókat, de a youtubeos videók olyan kicsik, hogy azon nem lehet hitelesen megállapítani, hogy mennyire kockás a videó. Van egy sony kamerám, ahhoz is van egy 3,5 jackben végződő rca kábel, de nem ugyanaz a pin kiosztása és csak úgy tudtam vele tesztelni, hogy nem dugtam bele teljesen a csatlakozót, hanem csak egy részét, de így nem volt hang és a képtől sem dobtam magam hanyatt, meg még szaggatott is a videó. Remélem egy gyári tartozékkal jobb képet tud átvinni, mert akkor elgondolkodok azon, hogy venni kellene egyetVárom a véleményeket! Köszi!
Üdv. Olala
-
olala
csendes tag
Hello!
Nekem pannonos navi edition van és még nem elérhető rá az új szoft. Azon gondolkodom, meg tudnám e dumálni a nokia szervizesekkel, hogy telepítsék rá a gyári v40es szoftot, és akkor nem kellene várni a pannonosra.
Szerintetek van rá esély hogy megcsinálják, esetleg valakinek hasonló tapasztalat? -
olala
csendes tag
Akinek pannonos telója van, attól kérdezném, hogy melyik nokia alkalmazással frissítette a teló szoftverét, az NSU-val, az OVI Suite-tal, vagy a telefon beépített eszközfrissítő alkalmazásával. Nekem pannonos Navi Edition van és még nem találtam meg rá az új szoftvert, de csak az NSU-val meg a beépített progival próbáltam. Bár elképzelhető hogy még nem készült el vele a pannon.
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.