Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Üdv a klubban!
Először is, jó ha találsz egy wifi megoldást és a telefonodra telepített Market widgeten keresztül, megkezdheted a letöltést.
A lényeg, hogy mindenki maga dönti el, hogy mi szeretne használni, ez a telefon szabadsága és egyben az átka is az Android rendszernek.
Ha nincs kedved wifizni és a gép elé kerülsz, akkor a kábellel csatlakozva, töltheted át az apk. fileokat, az alábbi 2 linken szemezgess programok után:
appbrain-angol
andoid alkalmazások.Amiket én tudok ajánlani és ingyenesek: mixzing-zene, rockplayer-film, handcent sms, astro-filekezelő, contact2sim, ringdroid-csengőhang szerkesztő, setting profile, app installer.
Sok sikert és olvass vissza a fórumban vagy keress rá szavakra, angol alap nem árt.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Naras
őstag
-
Naras
őstag
Áh, az óhéber az semmi... látnád a latint, vagy a szuahélit!
No de a viccet félretéve... valami neked nagyon nem jött át az Android lényegéből, de ok, embere válogatja...
A Nokia hibajavító patcheivel meg ne hasonlítsd össze az android teljes generáció váltással járó frissítést, ahol gyalulni kell az egész telefont, és így tovább...
Hivatalos frisítés meg azért nincs gondolom, mert még mindig sok a gebasz, ez van...
Nekem fenn van a 2.1, látta az Updater, s itt is volt némi akadás, de végül fölment...
Azonban az 1.6 sem egy rossz renszer, nagyon jól el lehet vele lenni, ilyen szempontból nem tudom miért sírod vissza a Nokiát... ha csak ez a frissítési mizéria bosszant...
Mert maga a telefon véleményem szerint nagyon jó... a frissítés miatt elani? lol
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
veterán
jó, hát nem mindenkinek jön be a telefon, be kell látni... ő eladja, boldoggá tesz egy másik embert vele (hacsak nem valami hardver hiba miatt vannak ezek a problémái).
én mindenesetre marha elégedett vagyok vele. ami problémám van vele (néha teljesítménybeli gondok), azok javarészt a használt programokból adódnak, amik után néha időbe telik összeszednie magát a telefonnak... ez a program hibája, nem a rendszeré...
úgyhogy ha anyagilag lehet, soha többé normál telefont okostelefonból meg nekem egyértelműen android...a frissítésnél meg anno nekem is volt egy kisebb problémám (az első turnusban frissítettem a telót), de még magamtól is meg tudtam oldani... azóta meg...
Amúgy meg mint a számítógépen is, a telefonon is igaz, hogy a tapasztalt sebesség sokban függ a használt programok minőségétől és mennyiségétől... Volt már a kezemben haldokló Galaxy S, mert szar programokból pakoltak fel milliónyit... Mint ahogy 4 magos C2Q-val is volt már dolgom, ami szakadt össze, mert szerencsétlennek 60 (!) ablakban kellett flasht futtatnia... Szóval ezekhez a telefonokhoz több hozzáértés, gyakorlat kell, ezt páratlan rugalmassággal hálálja meg. Persze mint a pc esetében is, a rugalmasságnak ára van, mégpedig a user error...apropó rugalmasság: azért van élmény abban, amikor hirtelen felmerül az ötlet, hogy miért ne lehetne webcamként használni a telefont, és rövid keresgélés után lehet is találni rá appot (csak sajna még nagyon bétás, kevés az fps (valszeg a ddms korlátaiból adódóan), és csak skype alól működik perpill, de működik...)
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
nincs azzal baj, ha valakinek nem jön be... anyámék is inkább kidobnák a telefonom, ha az övék lenne Ezért van nekik nokia 1661, nekem meg gt540... van aki ezt keresi a telefonokban, van aki azt... nem tetszhet mindenkinek...
azért a sok idegesítő dolgot nem értem nálad, nálam nem vettem észre ilyeneket, legalábbis a lassú contact list-en kívül, ami joestone-nak köszönhetően sokat javult...[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Naras
őstag
Hát, az iPhone megint csak egy külön téma...
Ha szánnék annyit telefonra, akkor lehet én is azt vettem volna...
Oe olyat kerestem, ami ár/érték szempontból a legjobb, és erre esett a választás... s eme tekintetben azóta sem változott a véleményem.
Nomeg, Vodafone kellett, náluk pedig a mai napig nem kapható iPhone...
de ez már egyéni szoc problem, ha lecserélnéd iPhone - ra az LG-t, akkor sztem felesleges 2 hete várnod, ez 2.1 - es Androiddal sem lesz azon a szinten...
Nem is az oprendszer miatt, maga a telefon miatt...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest