Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
nem rootolja a telefont , de ahhoz , hogy be lehessen állítani root jogok kellenek. Ezért elindítjuk a rootolást de az ujraindítás után visszaáll az alaphelyzet. Csináltam egy rootolásra használt scriptet is azt korábbi hozzászólásokban megtalálod . Vagy a modaco-n leírom részletesen , hogyan lehet terminálból megcsinálni a rootolást .Ha nem akkor használd az 1clikes rootot . Egyébbként úgy permanens az 1clickes root , hogy újraindítás után is megmarad , de factory reset törli by design. Mivel sokan kérdezték a rootolás közzététele után hogyan lehet visszacsinálni van egy unroot is a csomagban. Van egyébbként lehetőség arra is hogy a factory reset után is megmaradjon , de az egy külön történet. Nekem például így van megcsinálva , rootjog + superuser app is megmarad a telon.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
ez aazért nem moderált még így sem
nekem az én használatom mellett 3 napnál hamarabb még nem merült sose le persze pl hétvégén amikor órákon át pdf-eket olvastam rajta, mivel este volt, levettem a fényerőt minimumra, így nem evett annyit...Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Latza
aktív tag
Nekem már évekkel ezelőtti telefonjaimon is létezett ez a probléma, azóta nem írok ékezetes sms-t. Ékezettel azt hiszem olyan 70 karakter körüli üziket lehet írni, hogy ne több részletben küldje el a telefon. Legalábbis régen ilyesmit olvastam.
Ennél az elején úgy volt, hogy hiába ír az ember, a teló mindenképpen ékezet nélkül küldi el a szöveget, legalábbis 1.6-nál úgy emlékszem, hogy ezt írták az okosabbak. Talán a fordítottakat tudja használni, nem tudom.
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
-
veterán
basszus,meglehetősen hasonló írási módszert találtam ki én is anno, mondom leprogramozom... de így hogy ezt látom... hát lehet mégsem fogom... bár a megoldásomat egyszerűbb használni, viszont nem biztos, hogy elfér kényelmesen... majd meglátom...
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
-
zsohu
tag
Leírom az én tapasztalataimat eddig:
Normal (app2sd + 60 app)
linpack: 4,139
pi: 4730
quadrant: 461
--------------
Overclock
linpack: 5,6
pi: 3500
quadrant: 521melegedik is egy kicsit de a stabilitással több gond van, pl.: ha angry birds-t indítok akkor újraindul a teló, ha sokat benchmarkoltam akkor is... szal lehet mégsem annyira alkalmas ez a proci az overclockra...
az overclockra a setcpu 2.04-et használtam
-
senior tag
Pontosan... Nekem nem kell a BT, mondjuk a headset miatt jó lenne, de így 'sajna' kénytelen leszek a céges telómmal használni Kamera nem para, mindig nálam a normális fényképező, azon még vaku is van Most 805 Mhz, s nem hiszem el, hogy ez ilyen gyors. Magyar nyelv lenne még jó De ez No.1... Marad is nekem. app2sd nem megy ext partición, ha jól láttam... Így visszaveszem azt az 1 gigát ÉÉÉs még sztereó, ez is jó... most töltőre teszem, kimerült szegénykém.. És én is, jó éjt
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest