Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Pedig sajnos a mai világban nagyon kell a papír. Menj el valami lélekölő munkát vállalni fél évig. Garantálom, hogy megadja a motivációt, a heti 40 órás szar munkáért kapott minimálbér. Anyagi biztonság nélkül szinte lehetetlen egy normális nőt keríteni, nemhogy családot alapítani. Ha nagyon nem megy az info, keress más szakot. Még nem vagy elkésve vele.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz ,,no name" #38 üzenetére
"PL:. én 15 éves vagyok közgazdaságira járok,"
Na valóban nem fogsz belőle meggazdagodni, de nagyon munkát találni sem Egy infósnak most könnyebb elhelyezkedni, mint egy közgazdásznak. Manapság már mindenki közgazdásznak tanul, aki meg nem az vagy jogász, vagy bölcsész, vagy marketinges, vagy... Alig szoktam társaságban mérnökkel, orvossal, gyógyszerésszel, vegyésszel találkozni. Viszont közgazdászból mindig akad kapásból három./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Már arra értettem, hogy ki minek tanul. Egyébként infós sem sok van, mert az is rettenet nehéz.
Nem tudom manapság pl. egy bsc-s közgazdásznak mennyire kell megfeszülni a tanulásban. De sokan jól elbulizgatnak évközben, amíg én zh-ra magolom az egyenleteket, vagy írom a jegyzőkönyveket./人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest