Hirdetés
Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz Mr.Csizmás #10640 üzenetére
Megborotválkozva sokan a 18-at is megkérdőjelezik... ez a furcsa.
Jól van, ha eljutok odáig, mindenképpen szólok! Novemberben szeretném elintézni a dolgaimat."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz Mr.Csizmás #10672 üzenetére
Teljesen 'jó'!
Az ilyenre kellene rászabadítani a Birodalmi Kommandót, s elvitetni velük a bányába, hogy dolgozzon.
Ma keresgéltem a neten, s az a kérdés, hogy a sok idióta ruha helyet miért nem ilyet adnak jó időben a lányokra:Közben meg telefon volt, ismerőséket durván átverte valaki, úgyhogy telefonguru rulz.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz Mr.Csizmás #10674 üzenetére
Telefongurun keresztül néztek valami használt mobilt, s igencsak nem azt küldték, amit vártak.
Fogyasztóvédelem már volt felhívva, de ugye a polgári per 1,5 év... még kérdezősködnek."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz Mr.Csizmás #10685 üzenetére
Meg a rossz arcú Birodalmat örző elfek... Ők aztán biztos, hogy ki tudják belőle verni kamatostul is a pénzt!
Éljen, anyám kezében csomagot láttam, amikor jött haza ebédelni!
Örül a fejem, bár ő nem ennyire boldog.
De könnyű, csak nem vertek át...
Tényleg kezdek aggódni...
Semmi gond, minden perfekt!
Jó lesz a karácsony!(Akit érdekel, elkészült a fantasy agymenés második része, remélem nemsokár aki fog kerülni a logoutra.)
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10700 üzenetére
Éncsi egy kiscsi lefáradcsi ettölcsi.. xD fúj..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10702 üzenetére
Dejó, úgyis megéheztem..
A jövő hónaptól számítva 7 évig nem sugározhat adást a Sláger és a Danubius.. :'( R.I.P Bumeráng!
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Ice!?
őstag
válasz Mr.Csizmás #10700 üzenetére
Éncsi meg itt viszcsiztem el a 8k.-t
gémerkiller: Mér?
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10719 üzenetére
Micsoda nemes cél
Kezdjük :
- Na de jó ,végre szünet van!
- Addig kockulhatok amíg el nem alszom a gép előtt.
- Csak utána ne lenne olyan rossz felkelni
- Juj ,ha újra suli lesz milyen fáradt leszek reggel
- Majd megbetegszem és nem lesz suli egy hétig
- Örülök ,hogy micsoda tervet találtam kiNa jó ez nem sikerült olyan jól.
[ Szerkesztve ]
just be
-
Ice!?
őstag
válasz Mr.Csizmás #10814 üzenetére
Kijezamolnárkaember?
-
Ice!?
őstag
válasz Mr.Csizmás #10819 üzenetére
lol.
Nem nagy extra.
Én a múltkor Floppyról indítottam a win7-et, és arról telepítettem xp-t a vista-ra. Csak az a baj, hogy a Linux nem volt vele kompatibilis, és ezért le kellett törölnöm a mac-et. -
picur220
veterán
válasz Mr.Csizmás #10819 üzenetére
nagyon ügyes
-
puttputt
őstag
válasz Mr.Csizmás #10823 üzenetére
Kijaza "Dr. med. Traubischi Gifhorn"?
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10843 üzenetére
Most akartam telefonálni hogy akár találkozhatunk is Pesten, én is nem sokára indulok.. Visszafelé ugorj be előszállásra hátha otthon vagyok!
Szép jó reggelt mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #10870 üzenetére
Szia!
Jobbulást, remélem nem komoly.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10870 üzenetére
Fogadjunk haza mentél részegen!
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10874 üzenetére
Ja, azért gondoltam ezt mert nálam akkor jönnek ki az ilyen témák..
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #10878 üzenetére
Semmi baja, a klingonok legszebb kapitányát bámultad..
Itt a klingonok testfelépítése, nem semmi. Na ezeknek nem éppen könnyű eltörni a bordáját![ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10905 üzenetére
Hát igen.. Aki ilyen képeket rak fel myvipre, az már eldobható nő kategória..
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #10905 üzenetére
Kikötözném őket a borg gömb oldalára és megmondanám mindenkinek, hogy oda kell lőni. Annyi lenne a gömbnek.
Rarri, igazad van. A szüleiket kötöztetném oda. Valószínűleg sz@rnak a kislányukra, nem nevelik, nem mondják el, hogy minek milyen "mellékhatása" van.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
puttputt
őstag
válasz Mr.Csizmás #10947 üzenetére
Űrhajól!
És Ön, kapitánysegéd úr?Ping Win
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Móci
addikt
válasz Mr.Csizmás #10950 üzenetére
Nem ismerem, bár valami rémlik...
Közben érkeződöm, valahol a zöldes messzeségben: itt jön a zűrhajó.
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10961 üzenetére
Ha lesz fizetés buli, ha nem akkor punny.. A konzerveidet lassan kibszom az ablakon.. xD
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10963 üzenetére
Én elvileg holnap, de nem sok esélyt látok rá.. Jó lenne, rossz az élet pénz nélkül..
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10988 üzenetére
Amint láthatod, nem rajtam múlik.. Ja de rajtam is.... Apámék már felmentek Pestre, de 14.-én biztosra mondom hogy megint megyek, vásároltam még 1 laptopot..
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #11034 üzenetére
Megnéztem mind a három részét. Egyik kedvenc filmem. Fantáziaország...
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #13498 üzenetére
:Lópikulát! Nincs semmilyen párt. Ha már itt vagy, gyere, játssz velünk te is! A százoldalas szabályzatot itt találod, az oldal alja felé, onnantól, hogy új verseny. BUÉK neked is, jó téged itt látni, Kandúr Ügynök!
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #13501 üzenetére
:Lapátold a havat, a pont jár, a kívánságod meg parancs, úgyhogy a jövőbeni arcod mellé kapod a pöttyöt.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #13501 üzenetére
:Látom visszatértél, üdv újra, kár, hogy itt viszont már olvad a hó és esik az eső.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #13518 üzenetére
:Lengyelek nem vagyunk, ilyen kyra-betű nincs! ":Ł"
Na jó, most az egyszer e:Lfogadom. Mert én ilyen nagylelkű uralkodó vagyok.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz Mr.Csizmás #13681 üzenetére
:Látod, ha figyeltél volna a játékra, akár a tiéd is lehetne.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Mr.Csizmás #18404 üzenetére
Ide vízum? Aki barátként jön, az köztünk otthonra talál. Neked nem kéne mondanom, hiszen társunk voltál, és vagy is.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #18409 üzenetére
Nagyon Jedis mutatványt adsz elő.
Ez lenne az első pályázat?Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #18588 üzenetére
Kand Úr Hercegség??? Nem semmi! És te volnál a Henceg?
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #18590 üzenetére
Csak túl hosszú a bajuszod. De majd jön picur és leégeti megfelelő hosszúságúra.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #18592 üzenetére
Yo! Mein Führer! Találkozunk 18.-án!
A csajokról meg annyit, hogy ismerek két csinos cicuskát. Testvérek. Ha gondolod, bemutatlak nekik. Itt a kép róluk: [link]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #18598 üzenetére
Végül is egyszerű dolgod van. Csak átjelentkezel. Dual-Reg előnye...
Üdv. H
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #18629 üzenetére
Óhajod parancs. A végelszámolásnál az utsó kap egy szavazatot.
nem_tom: nemtom, lehet. De nemtom.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #18641 üzenetére
tartósítószer nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest