Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Én ennél sokkal durvábbakat tudok. Nagyban függ attól, hogy milyen munkakörben néz szét az ember. Ez az ország ilyen hűbéri uram-bátyám rendszerre épült. A hatóságok is elfordítják a fejüket a védett cégeknél, közelébe se mennek. Ha valaki feljelent akkor tologatják, húzzák az időt. Ennek az országnak egy tartós és általános munkaerőhiány kell, más utat nem látok.
btw. performancia probléma okára rájöttél?
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz #73173120 #36 üzenetére
Szerintem arra készülnek sokan, hogy a lehető legtöbb pénzt kapják legkevesebb munkáért. Indexen olvastam felmérést arról, hogy mennyire el vannak tévedve a fizetési igényekkel a magyar középiskolások. Nem az index készítette csak ott olvastam, ilyen 300 ezres nettó fizetésekkel akartak munkába állni mondjuk nem tudom milyen területen tanultak de azért akkor is durva.
#31 és #32 titeket kidobnának szüleitek ha nem dolgoznátok?
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Én azért nem tudnék bármit elvállalni, szerintem raktáros melóból ahol nem targoncázni kell hanem kézzel békát húzni meg pakolgatni onnan 1 hét alatt kihullanék fájdalmak közepette. Inkább akkor tanulnék valami újat. Persze tudom, hogy nincs mindenkinek erre lehetősége.
-
nagyúr
válasz Kolondrum #64 üzenetére
Ezt az ördögi kört kéne megtörni bár az olyan nagy cégek mint a Mercedes meg Audi maguknak képzik az embert azok meg nem fognak utána kisebb céghez menni kevesebbért sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest