Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
*próba egy kettő*
-
DeFranco
nagyúr
Az a durva, hogy teljesen kis települések is fel vannak dolgozva rendesen... durva... megtaláltam persze mindenkit a családban
-
Lenry
félisten
nem mindenhol.
a dél-alföldön pl csak Szeged (itt viszont még a teszkóparkoló is), a legtöbb kisebb település csak főutca szinten van meg.annak viszont örülök, hogy pont nem látszok... épp kajáltam, egy fél hamburger lógott ki a fejemből, amikor elment mellettem a Google autója.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
EczkE
veterán
Rálesek.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
DeltaPower
addikt
Elég idiótán csinálták, nálunk pl. szép sorban végigmentek az egyik kertvárosi rész kis utcáin, de a főutca középső 2/3-ad részét kihagyták...
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
7
addikt
Nofene....
-
Jofi81
őstag
Biztos én vagyok a béna, de sehol nem találom, hogy tudnám megnézni. A térképen nem látok ilyen opciót, a Street View főoldalán meg csak az UNESCO galériák vannak...
DeFranco: Köszi, magamtól rá nem jöttem volna!
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
maps.google.com és ott egyéb és utcakép/streetview.
-
Gabás
addikt
fák, a házunk előtt pont egy lomizót kapott el
-
greenity
senior tag
Én is mindenkit megtaláltam Elég jól megcsinálták szerintem
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Dany007
veterán
Neee és tényleg! Hány éve várok már erre!
-
eddie17
addikt
Nálunk is csak a főutca van meg, meg érthetetlen módon a svédek utcája... Többi le van szarva...
-
mephi666
nagyúr
2011 őszén találkoztam a "focilabdás kocsival", elment előttem, most visszakerestem a helyet és nem vagyok rajta (pedig akkori képeket raktak fel) viszont kecskemét elég részletesen fent van, szüleim faluja is a régi "művelődési központunkkal"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
sztanozs
veterán
Príma - kár hogy nálunk simán keresztülautóztak. A faluból látszik kb 300 m főút.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
ittakary
nagyúr
Na mindjart megy a cikkbovites, en rajtavagyok
-
baluka26
nagyúr
Itthon minden csendes, a ház még nincs felújítva, eléggé randa is, fater itthon van. Ferenciek terén én emlékszem, hogy láttam googles autót, 2011 októberre emlékeztem, és TÉNYLEG akkor volt, szóval valahol ott állok a buszmegbe asszonnyal, asszony vörös haja látható is egyik képen
Nehéz kivenni, de szerintem annak kell lennie.szerk: Az alagútból feljövő kocsi láthatott, mert én is azt láttam, nem az, ami a buszmegállóban ment el nyáron
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
csƵ
addikt
Debrecen kemény. 1 utcában 3 évszak.
-
Jim-Y
veterán
-
baluka26
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #26 üzenetére
Az a baj, hogy régi a kép, és még nincs ott Mésztelepen a póniló kikötve a falu közepi "rét" közepére Pedig az nagyon feelinges.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Dr. Romano
veterán
A mi autónkról nem homályosították a rendszámot, mi ilyenkor a teendő?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr. Romano #29 üzenetére
hunyoríts
-
baluka26
nagyúr
válasz Dr. Romano #29 üzenetére
És itt keresd meg azt a webcímet, ami google.com-mal kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
-
baluka26
nagyúr
válasz Dr. Romano #32 üzenetére
How to report a concern
If you've found an image that you would like further blurred, or an image that you believe contains objectionable content, just follow these steps:
Locate the image in Street View.
Click "Report a problem" in the bottom-right of the image window.
Complete the form and click "Submit."That's it. We'll review your report promptly.
De súgok valamit, mindenki PONT leszarja a kocsitok hatósági jelzéseit
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Én is így gondolom.
Én meg megtaláltam a régi oktatómat, amit éppen vezetni tanít valaki szerencsétlent... És látszik a pofija a kocsi szélvédőjén keresztül! nincs homályosítva. Ezek szerint a szoftver nem figyeli a szélvédőn keresztül néző emberek arcait csak azokat akik a szabadban állnak.
-
catroot
veterán
válasz DeltaPower #6 üzenetére
Pontosan. Látom földi vagy!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
DeltaPower
addikt
Szeva földi! térkéPH-en nem vagy rajta?
Bezzeg az egyik szomszédomat megtaláltam a zsigulijával teszkóból hazafelé menet
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
greenity
senior tag
Most néztem nagymamáméknál a panel ablakain látszik, hogy össze vissza csúsznak, olyan 5-6 centiket az ablakok (a valóságban ennyi )
"Egy mosolynál jobb a több"
-
catroot
veterán
válasz DeltaPower #37 üzenetére
Nem sajna.
btw, szerintem ismerjük is egymást
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
The DJ
addikt
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Def26
félisten
Persze Felcsúton csak egy utca van. nem értem én ezt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tag
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
keIdor
titán
Benne van a kocsim.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kmisi99
addikt
Benne van a városom de csak a nagy utcákon mentek végig.
-
bzoley
veterán
Kicsit furcsán működik együtt a SV, és a GM. GM szerint még az Üllői úton vagyok, SV szerint a Vörös Hadsereg útján. Most akkor melyik az igazi?
-
napocska2
senior tag
Óóóó, ezt imádom! Eljátszottam vele egy darabig, aztán megállapítottam, hogy városnéző kirándulásokra jóformán már nem is kell fényképezőgépet vinni, az élménybeszámolót elő lehet adni a Street View előtt is.
Csak azt fájlalom egy kissé, hogy a mi gyönyörű belvárosunkról decemberi képek születtek, amikor minden kopár, pedig szezonban minden virágos versenyen díjakat szokott besöpörni.
Azon meg sem lepődöm, hogy csak a város felét kocsikázták körbe, így nyilván nem gyönyörködhetek a szép tízemeletes házunkban sem. Azért reménykedem, hogy egyszer még eljönnek felénk is. -
feka007
veterán
Komoly, szobám falára is belátni. Jó lett. Bár már rég lehetett volna, hogyha nem sz.roznak nálunk az adatvédelmi okokkal ennyi ideig.. Ilyenekkel persze foglalkoznak, mással nem, csak a normális dolgok akadályozása megy..
-
Zsolaf
addikt
Én meg rajta vagyok és az egyik pozícióban nem vagyok elhomályosítva fórumba ahol lakom mondják pereljem őket be
-
ittakary
nagyúr
Teljes mértékben felesleges, ezek le vannak tisztázva jogilag a végletekig, hidd el ki vannak védve ezek a dolgok, nem tudod beperelni őket.
Annyit tudsz tenni, és szerintem tedd is meg: hibabejelentés ott a Street View-n
How to report a concern
If you've found an image that you would like further blurred, or an image that you believe contains objectionable content, just follow these steps:
Locate the image in Street View.
Click "Report a problem" in the bottom-right of the image window.
Complete the form and click "Submit."
That's it. We'll review your report promptly.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest