Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istenátka81
csendes tag
Üdv Emberek!
Ma szerencsés gazdája lettem egy HTC One X-nek!!:-))))))))
Atrix 4G-ről váltottam.....remélem legalább annyira fogom szeretni.
Lenne pár kérdésem felétek!
--Hogyan rootolható a készülék,,és ha rootolom,,vissza tudom e állítani gyárira,,ha garanciális problémám lenne.?Már le is frissítette magát :Android 4.0.4 szoftverszám:2.17.401.2
Előre is köszönöm!!!
Ha sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
-
Istenátka81
csendes tag
válasz LouiS22 #14386 üzenetére
Tudom,hogy olvasgatnom kellene,,,de tudod én az a fajta ember vagyok akinek "Add meg uram de máris!!"
Ezért elnézéseteket is kérem!!!!
Tudtok linket adni,,ahol részletesen le van írva,hogy kell Bootlodert nyitni és Rootolni lehetőleg magyarul....:-)[ Szerkesztve ]
Ha sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
-
Istenátka81
csendes tag
Alakul.......
http://www.hwsw.hu/hirek/49142/htc-one-x-plus-jelly-bean-android.htmlHa sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
-
Istenátka81
csendes tag
Régen nekem is a root volt az első,mikor megvettem egy telot,,de ezzel más a helyzet,mivel ugrik a gari. A One x előtt egy Motorola Atrix 4G-m volt,az hittem,hogy csak a Motoroláék nehezítik meg a dolgunkat ezzel a bootloader nyitogatással (jelzem,20 órától reggel 6-ig tégla volt az Atrix)szóval át tudom érezni hurrikán,kedvtelenségét......
Pixel hiba gyakori ennél a készüléknél???Az enyém 2012.08.01 gyártású,,gondolom eddigre már javították amit kellett......
Debrecenből van valaki,aki tapasztaltabb,ha esetleg később neki rugaszkodnék????Ha sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
-
Istenátka81
csendes tag
Ha jól értelmezem,,,Novemberben és Decemberben lesz Jelly Bean.Gondolom régió függő...
Android Jelly Bean: HTC
HTC has announced it will be bringing Jelly Bean to at least three of its models, which is good news for those that like newer handsets:
"We know HTC fans are excited to get their hands on Google's latest version of Android. At this point in time, we can confirm that we have plans to upgrade our HTC One X, HTC One XL and HTC One S to Jelly Bean," a HTC spokesperson told us.
"Please stay tuned for more updates regarding device upgrades, timing and other details about HTC and Jelly Bean."
Update: The latest reports suggest the One X will see Android 4.1 pop up in October, although HTC are yet to officially confirm anything.Update:HTC has confirmed its One X and One S devices will be getting Android 4.1 in November and December respectively, and the update will land with an enhanced version of Sense – cunningly named Sense 4+ after its debut on the HTC One X+.
[ Szerkesztve ]
-
Istenátka81
csendes tag
-
-
-
Istenátka81
csendes tag
válasz LouiS22 #16028 üzenetére
Nem lehet az,,hogy neked minden unalmas????Szerintem egy fórum azért van,hogy megbeszéljünk,,és kibeszéljünk dolgokat.
Senki nem sír!!!
Aki sír az Te vagy,,"""""Unalmas ott is, hogy minden fórumban megy a sírás, hogy jaj, jöjjön már, jöjjön már.""""""""",ha nem akarsz olyan hozzászólásokat olvasni,ami a Te idegrendszeredet meghaladja,akkor egyszerűen NE FÓRUMOZZ!!!
Miért ne lehetne arról írnom,,hogy Én és még sok fórum társam várjuk a frissítést....
Hol van az leírva,hogy tiltott???Ha nem Tilos akkor vagy beveszel egy leszarom tablettát,és nem kritizálod más hozzászólását,vagy esetleg látogasd inkább Csernus doktor fórumát!!!Jelzem nem akartam cinikusnak tűnni,,de kicsit kezdem azt érezni,hogy itt páran nagyon ki vannak maguktól,és nem tisztelik mások érzéseit és vágyait!
Nem fogok itt csatázni senkivel,,csupán ez a véleményem!
Vagy tiszteletben tartod,vagy azt csinálsz amit akarsz,csak minket kímélj meg a jövőben az ilyen kommentektől!!![ Szerkesztve ]
-
Istenátka81
csendes tag
válasz barathmarton #16081 üzenetére
Kipróbáltam!
Az enyém Augusztus 02 Vodától származik.
Kicsit erősen nyomkodom a kijelző széleit,,,,még jó,hogy foltozódik.
Kipróbáltam még 2 telefonon Motorolán,és egy régi Vodafone 845-ön.
Hasonló erővel nyomkodom,,azok is foltozódnak.
Szóval szerintem hülyeség szervizbe adnod,mert ugyan ilyen lesz!!!Ha sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
-
Istenátka81
csendes tag
Elméletileg már az Eu.-t is elérte a frissítés!
http://nonstopmobil.hu/htc-one-x-uton-a-jelly-bean-20121029.html
-
Istenátka81
csendes tag
Ma próbáltam a Vodától vásárolt készülékemet egy Holland kártyával,,,,,hát...nem független!
:-(Ha sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
-
Istenátka81
csendes tag
Azt azért elmondhatjuk,hogy nem lett memória takarékosabb JB-sem.
Iszonyat mennyi hülyeséggel dugig pakolják a romot,,,nagyon gondolkozom azon,hogy feltegyek valami custom romot,,mert egyszerűen nem tudom elfogadni ezt az állapotot.
Akku időm sem lett jobb...
Szeptemberi a készülék
Mit javasoltok???Ha sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest