Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Nem rég örököltem egy HTC Desire(rootolt) telefont. Van erre a csoda telefonra valami stabil, szépen futó ICS? Esetleg ha nincs stabil, vagy nem annyira jol futatná(nem tudom mire képes a hardver) akkor jó valami gyors gingerbread rom is.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Igazatok volt! Hatalmas ez a PZoley féle miui rom. Hasít rendesen és elég tetszetős is.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Hogyan tudnám orvosolni azt a dolgot hogy a teló 20% akksi időnél kikapcsol? Gondolom ez nem normális.
-
func93
senior tag
Hogyan tudok egy új kernelt feltelepíteni/aktiválni? Felraktam PZoley féle miui romot, de egyenlőre egy cm7 kernelt látok az infó sávba. Közbe leszedtem a megfelelő PZoley kernelt cska nem tudom hogyan tovább.
-
func93
senior tag
válasz Skillet #42326 üzenetére
Nagyon gondolkodóba estem az akksi vásárlás iránt. Sajna 29%on kikapcsol a kis dézi. Csináltam már akksi kariblárást, de az se segített. 5.000 HUF pedig megéri hogy jól működjön. Főleg amióta ez a PZoley féle miui van rajta oly folyamatos és hasít mint a szél.
-
func93
senior tag
válasz SteveJobs #42331 üzenetére
Tuti rom. Nyár óta használom. Semmi gond nincsen vele.
MIUI-DTP-V2.4.13"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Ezt a romot most raktam fel: Mild Wild 8.0 JG Stable viszont kernelt nem találtam hozzá. Tud valaki ajánlani?
-
func93
senior tag
Valami stabil, gyors Sense romot keresek.
Tipp?"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Következő problémám akadt:
- Felraktam tgnp a MIUI DTP romot + kernel. Erre rebootolok és megáll mindig a fehér háttér, HTC feliratnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs