Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz Gergosz2 #40003 üzenetére
Genius NS-6015 egér, Wireless, Égszínkék - Emag ingyen kihozza, 1.990ft
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
havri1
félisten
válasz Gergosz2 #41276 üzenetére
Nekem az első kiadás van, az RGB ledes.
Ehhez még van MiFit notify progi, magyar nyelven. Na ez az, amit ha jól tudom az új már nem támogat, csak 2-3 appal együtt. Ezt meg ezzel a kis appa olyan szépen személyre lehet szabni, amit nehezen adnék fel.
Pl rezgések hossza, száma, villogások színe, száma, és korlátlan appot lehet beállítani értesítésre. Tökéletesem méri július óta minden nap az alvást, minden reggel ébreszt, és 30 napig lazán kibírná, ha nem tölteném 50% körül a 20. napon.Sokat gondolkodtam én is, de nem használnám ki a pulzusmérést, nem látom értelmét. Ha lehetne j áron kapni még RGB ledest, tuti vennék tartalékba 2-t.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Tim82
félisten
válasz Gergosz2 #41316 üzenetére
Az 5 GHz-es sáv eleve kisebb hatótávú meg érzékenyebb a falakra, mint a 2,4 GHz-es. Ez oké, ezzel tisztában vagyok.
Alapvetően engem az érdekel, hogy a "márkás" adapterekkel (pl. TP-Link T1U, D-Link DWA-171) felérhet-e vagy legalábbis nem sokkal rosszabb-e egy ilyen kínai adapter.
Azért AC-s, mert 1. szeretnék hamarosan AC-s routerre váltani, 2. a 2,4 GHz-es sáv enyhén túlzsúfolt nálunk, az 5 GHz-esen meg egyedül vagyok a jelenlegi TP-Link TL-WDR3600-zal, így amit lehet, igyekszem az 5 GHz-es hálóra tenni.
Egy-egy ilyen adapter RaspBi-hez meg Windows-os tablethez lenne jó, de legrosszabb esetben lesz két T1U, ha erről kiderül, hogy ipari hulladék.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Gergosz2 #42096 üzenetére
Ja, csak ez nem eBay... Tudom, hogy általában nem egyenlő a kettő (van némi tapasztalatom), de BG-nál szoktak stimmelni a borítékon szereplő dátumok. Szvsz akkor jelölik postázottnak, ha becsomagolták és készen áll a raktárt elhagyni. Mivel BG-éknál nem automatika állítja az állapotot shippdre (lásd a másik rendelésem), valaki csak van bent és dolgozik.
Aztán lehet, hogy túl sok jót gondolok róluk...
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Gergosz2 #42171 üzenetére
Köszönöm az infót, továbbítom! Amúgy ez Nógrád megye, androidon kell működjön, nem szifonon Úgy látom, hogy a pulzusmérős kb. másfél-két hetet megy el. Le lehet ezekről valahogy húzni a logot, ha nincs modern mobiltelefonom? USB-n keresztül például. Vagy van hozzá ajánlott stick PC-hez? Éjszaka elég nehezen alszok, gyakran ébredek az éjszaka közepén fel úgy, mint akit kergettek, afféle ad-hoc "holternek" kipróbálnám.
-
veterán
válasz Gergosz2 #42866 üzenetére
Vettem a 2600 mAh-s pink Samsungból és a 2500 mAh-s yellow LG-ból is eredetieket, azok nagyon jók.
Mivel az általad linkeltek nem annyival olcsóbbak, mint a tuti eredetiek, azt javaslom, hogy vegyél onnan, ahol nem ilyen trükkösen írják le a termék eredetiségét.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Minstrel
senior tag
válasz Gergosz2 #43988 üzenetére
Nekem nem adták vissza. Igaz nekem megjött, de hamis cuccot küldtek és visszaküldtem nekik, rákérdeztem, hogy pontokat is visszaadják-e, de azt írta, hogy azokat sajnos nem tudják.
Ezt írta:
Sorry, it's hard for us to arrange the 400 points you have used.
Both of us have lost so much.
--
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Gergosz2 #43986 üzenetére
Nekem out of stock volt egy lámpa és két hét alatt sem adták fel, order cancel után visszadták a pontokat.
A li-ion akksikra meg ezután többet kell várni, valószínűleg hajóval kell hozatni, hacsak meg nem oldják valahogy a légi szállítást:
[link][ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
artiny
őstag
válasz Gergosz2 #44342 üzenetére
En gondoltam hogy nem eredeti,mivel a xiamo azok 6€ ert vannak.de annyit azert nem adnak erte
Amugy lehet ez is epp ugy mukodott volna,ha nem tekerem meg (azota csereltem kabelt benne,es most mukodik csak hat szet kellett vagnom stb a muanyagot es eleg ronda igy...)
SZoval a kerdesem az hogy normal hasznalat mellett (nem tekergetve,csavargatva) mukodik e meg valakinek az ilyen lampa? -
maestro87
őstag
válasz Gergosz2 #44736 üzenetére
Akik később csatlakoztak, azoknak lehet az aktuális napnál kellene kezdeniük/folytatni a játékot az elcsúszás elkerülésére. A 3. napnál azt az egy tojást is lehet kár volt hátulról előre hozni... mert ha most mindet kicserélném akkor mi lennénk bajban.
A táblázatban a linkelés valami miatt nem megy.
Csak így lehet most linkelni: =hyperlink("url";"címke")
De az is elég ha direktbe bemásoljátok az url címet az adott mezőbe, majd én átalakítom linkké.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Gergosz2 #44832 üzenetére
És igen, ott tényleg darabra van
Én az ebay-hez vagyok szokva ahol ha jól tudom leírásba ki kell írni hogy hány darabot küld az egységárértebay volt olyan hogy leírásban az olt hogy 2db készlet küld, én már akkor sejtettem hogy elírás lehet így rendelés után képernyőmentés, és persze egy jött, írtam neki szó nélkül refundolt, pedig nekem elég lett volna ha küld valami meglepit 1-2$-os kacatot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Spancer RE
aktív tag
válasz Gergosz2 #45250 üzenetére
Ha kiválasztod az óra színét, akkor látod a rendes árát, ami ~13$ és nem 1$, mint ahogy elsőre tűnik.
Mindig igyekszem a lehető legjobb eladót kiválasztani a listából, 4300 pozitív és 47 negatív értékeléssel, nem hiszem, hogy nem küldene semmit.
A videó alatt lévő linken, ami az amazonra visz, eléggé hasonló az óra. [link]
És a 17£-os ára sem sokkal több, mint az ebay-en lévő óra ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest