Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #3161 üzenetére
Szerintem igaza van abban, hogy az átlagembernek a harsány színek az élethűnél is jobban tetszenek. (Azt pedig nem írta, hogy "jobb", legalábbis én nem látom.) Elég megnézni a demó módban feltekert LCD tévék fogyását bármely árkategóriában, miközben pl. 110-120-ért egy Full HD 42-es plazma földbe döngöli az azonos méretű és árú LCD-ket, ami a színhűséget illeti.
A legjobb aláírás a héten
-
CHIPman
nagyúr
Tehát szakértők bebizonyították, hogy egyéni választás kérdése, de te azért megmondod, miért sz@rabb mégis.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
legenda
nem vállalok semmit, nem kardoskodom egyik mellett sem, nem akarok bizonyítani semmit sem, ahogy erdoke is írta; egyikre sem írtam, hogy jobb - nem is akarom semerre billenteni a mérleg nyelvét, pont ezen ténykedés ellen írtam, amit!
amiket te a hozzászólásod alapján belelátsz, vagy próbálsz belemagyarázni az irományomba - már nem először -, az nagyon nem okés, semmi ilyesmit nem feszegettem, ezért kérlek eztán jobban olvasd el és értelmezd a hozzászólásaimat, és hagyatkozz a szavak szorosabb értelmében vett mondandójára, ne próbálj a nevemben virtuális síkon hozzátenni, vagy bármit másként értelmezni, ne adj más értelmezést a mondandómnak, vagy tedd saját nevedben, ha végképp nem bírod megállni a dolgot...
az sgs témáben is hozzászóltam az i4s mellett, ha olyat írtak róla, ami nem valós, és ez persze fordítva is igaz![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest