Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothg86
tag
Sosem fogok ugyanúgy nézni már a Pajero-ra.
Gratula az autóhoz, sok örömet hozzá! -
Gratulálok az új szerzeményhez.
Ha vennem kellene most autót , fogalmam sem lenne mit vennék amúgy . ( el gondolkodik) .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
A szabály egyszerű.
Nagyváros a torlódások tömegével, egyértelműen városi elektromos autó.
Városban kis autó lehetőleg hibrid.
Kis város esetében SUV. Nagyobb is lehet, mert nem nagy gond a parkolás. Néha jól jön az őszkerékhajtás.
A többi település offroad kategóriás autó, a nagyobb fajtából. Bármi történik, ne érjen nagy meglepetés.Ha évente néhány napra lehet bérelni más kategóriás járművet, ha nagyon szükséges. Nem érdemes más kategóriás autóval szenvedni egész évben. Illetve a vegyes helyzet is lehetséges. Sokáig laktam Pécsett az állatkert közelében. Télen minimum SUV kellett (volna),
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
Igen ez lenne a főszabály , aztán jövök én és egy az egyben felrúgóm ezt a szabályt mindenkinek a legnagyobb “örömére.” Mert nekem az kell és punktum....
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
totron
addikt
válasz Hieronymus #4 üzenetére
A SUV-nál engedtem el a gondolatmenetet..
-
Somatom
veterán
válasz Hieronymus #4 üzenetére
Kell egy 4WD -s Sharan. A hátuljában egy nagyrobogó, a vonóhorgán egy tréler, azon egy kis, városi villanyautó, csomijában egy villanyrollerrel.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek
Az auto ami boldoggá fog tenni, inkább csak kell mert kell menni.A méretet azért is kell mert az utánfutót 1 tonna magában, igaz nálunk 4.5t a megengedett max össztömeg sima autó jogsival. Kell is, múltkor 3 részletben kellett elhozni a betont alapanyagot, mert a Corolla nem bírta.
-
Skyline15
tag
Egy képet az autóról tudnál csatolni?
"- Nagyapa, Te hős voltál a háborúban?. - Nem de örülök hogy hősökkel szolgálhattam."
-
törölt tag
válasz Skyline15 #14 üzenetére
A V6 amit ajánlok lehet az 6G72 6G74 nagy 6G75.
Benzin faló az összes, de nagyon nehéz tönkre tenni.
Off road esetén nem az autó szokott a szűk keresztmetszet lenni(Itt nálunk ezt látom, nem tudnak vezetni) hanem a sofőr.
Mivel független kerék felfüggesztés mind a négy tappancs jobban ül az úton mint a fele olyan magas Corolla.
Azt akarom kihozni, hogy nem nagyon kell átalakítani, hacsak nem extrém kurulmenyek közé akarod vinni. -
Eastman
addikt
válasz #90088192 #17 üzenetére
Holnap indulnék...
...aztán szerdára vissza kell érnem...Milyen jelenleg a hóhelyzet ott? Kisebb kutyák mancsait nem szekszuálja ki a szórt saú? Mi itt nem sózunk.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest