Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Imilenni #205312 üzenetére
Ez mind szép és jò, meg is értettük, de a szolgàltatàs nem a jàtékok miatt lett bevezetve, hanem az online multi-t valamiből karban is kell tartani. Te konkrétan akkor zsàkbamacskàt veszel 12 hònapra. Reklamàciònek így szerintem helye nincsen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz ödönke #205318 üzenetére
Aha, és ödönke mondja màr meg, hogy hol van az leírva hogy csak AA meg AAA jàtékok jöhetnek? A Sony igérete szerint 2 jàtékot tölthetsz le és hasznàlhatod míg előfizetésed van. Ezt a vàlalàsàt teljesíti? Igen. Nem tetszik, amit most kaptàl? Így jàrtàl.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ugye mi még 4 jàtékot kapunk, és jòkor sikerült Goldot vennem. 2év 18k volt. Így egy jàték nekem most 187ft-ra jött ki egy hònapra. Ezek utàn még reklamàljak ha nem tetszik? Komolyan??? A hab a tortàn hogy Summer Sale alatt +10% kedvezményt is kaptak az előfizetők. Gondolom ha megszünne az "ingyen" jàték mindenki offline szüttyögne tovàbb a kis jàtékaival.
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #205330 üzenetére
Miért gondoljàtok hogy kötelező lenne jobb címeket adni? Mi a baj a PES-sel? A licenchiàny? Az hogy tavaly volt a beetetős év, hàt istenem előfordul. Vedd havonta, dragàbb de legalàbb akkor van PS+-od, mikor tetszik is a jàték amit adnak.
-
Wesder
félisten
Ezzel én tisztàban vagyok, de nekem mondjuk a PES emiatt is különleges. Màrmint a licenchiàny miatt. Emlékszem a 2002-ben a holland csapat Orange 1-2-3 nevekkel volt összerakva, mert ugye nem volt meg a licenc.
Boxon egyébként nem működik, csak PS-en.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Az Electron Avenue annyira gyönyörűre sikeredett, hogy az lett a kedvenc pàlyàm.
-
Wesder
félisten
válasz belan #205659 üzenetére
Kitudnàk hasznàlni, de a Microsoft nem fog 5-7 évig fejlesztetni egy jàtékot. Harmadjàra màr csak nem akkora hülyék. Nekik nem a AAA überdràga jàtékok kellenek most, hanem olyan amivel feltölthetik a Gamepass-t. Itt elég durva jàtékosbàzis érnek el (PC+Box+Switch+mobil?)
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #205670 üzenetére
Ja befürödtek egy Rise-zal, egy Sunset OD-vel, egy Crackdown3-mal. Ezek utàn szerinted majd összedobnak újabb AAA+ game-eket? Inkàbb biztonsàgit jàtszanak a Gamepass-szal. Az NT új jàtéka is olyan ami ha sikeres lesz, simàn megdobja a Gamepass-t.
-
Wesder
félisten
Mivel xCloud-on fognak menni a komolyabb címek Switch-en, így nekik tökmindegy lesz hogy min jàtszol az ő jàtékaikkal. Ha jò lesz, biztos veszek Switch-et, mert akkor lesz kvàzi egy handheld xboxom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #205700 üzenetére
Ja hogy N címek nem lesznek boxon, de a fordítottja attòl még lehet igaz. MS-nek màr rég nem a sajàt gépük eladàsa a fontos, mert ahoz nem értenek màr megint.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #205800 üzenetére
Na akkor az Insomniac elmehet melegebb éghajlatra, ha bekövetkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #205802 üzenetére
Tisztàban vagyok vele. Sokat köszönhet nekik a Sony, és ők is a Sony-nak, csak eddig ők szerettek függetlenek maradni.
Ja az Alan Wake jogokat megvette a Remedy.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #205843 üzenetére
Remek visszautalàs volt.
-
Wesder
félisten
válasz belan #205853 üzenetére
Ha szerinted ezért volt fontos ez a jelenet akkor:
a.) Nem jàtszottàl az előző részekkel.
b.) Egyszerűségednél fogva nem értetted meg a jelenet lényegét..LnB
Jò is hogy említed. A Royal Edition mindent is tartalmaz?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ràkeresek. Nem tudtam hogy a XV. is kapott filmet. Anno azt hiszem a VII-hez volt egy animàciòs film.
Ha nem jàtszottàl az előző részekkel a GoW-bòl, akkor érthető és nem is gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
Aszongya Detriot a PS+-ban. Vennem kell egy hònapot.
-
Wesder
félisten
Trial plus-szal nem húzhatò be jàték? Írja hogy free, de a kosàrban 59.99$
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ne viccelj màr... Nem azzal a 8€-val van gond, hanem gondoltam behúzom ami kell, és majd ha megjön a gép meglegyen.
Ződeknél nem tudom hogy van, szerintem ott senem megy.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
Nyereményjàtékot hírdetek.
Aki ebben a hònapban a legtöbb tròfeát szedi össze jàtékokbòl, azt megajàndékozom egy havi PS+-szal. A akciò júli 31. éjfélig tart.
Kezdődjön hàt a jàték!
-
Wesder
félisten
Nem mutatja sehol, hogy az adott hònapban mennyit szedtél össze? Ha igen, arròl kellene egy screenshot. Ha nem, akkor privàtban jöhet minden részvevőtől kép a jelenlegi àllàsròl, és 31.-én meg az akkoriról. Szàmolok és hírdetek utàna ha ez így megfelel.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #206066 üzenetére
Gift-be nem lehet venni?
Akkor ebből utalàs lesz, ha nem.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest