Hirdetés
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz ToRR3nt3 #4941 üzenetére
Ne viccelj már! Az hirdeti magát ekkorában, aki akarja, meg akinek van erre elég pénze. Ha Loreal meg Avon megy egyéb plakátokat látsz, akkor is ágálsz? Mi köze ennek az etikához?
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
szatocs
őstag
válasz Ultram3jor #4947 üzenetére
Az emberek nagy része (köztük én is) azt sem tudja, hogy mivel jár egy állampolgárság, milyen előnyökkel-hátrányokkal járhat egyik és másik fél számára.
=== Szatocs ===
-
klepto
addikt
Ezek a visszaigénylések már nem úgy mennek, mint régen!
Régen munkaruha volt szinte minden ruházatom, és le lehetett írni.
De ezt a kiskaput becsukták, mivel a munkaruhát csak úgy lehet leírni, ha befizetjük utána TB járulékot, mivel már nem cégesnek minősül, hanem cégtől kapott juttatásnak, ami adóköteles
Benzint meg írtam, hogy csak kik és mikor írhatják le, és kizárólag céges autónál, ahol menetlevelet kell vezetni kilóméterre pontosan, és magáncélra nem lehet használni, mert ha elkapnak egy közúti ellenőrzésen, vagy 1km-el nem tudsz elszámolni, akkor adócsalásért lesittelnek!
Ha ez jó, akkor minden vállakozóü vegyen céges autót, csináljon egy ufvarozó vállakozást, és akkor leírhatja, a benzint, amivel literre pontosan el kell számolni az állam felé. Ja és ők mondják meg, hogy az adott kocsi mennyit fogyazst papíron, és nem te a ténylegest!Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
szatocs
őstag
válasz Ultram3jor #4951 üzenetére
Na hát nem szívesen élnék egy cenzúrával teli, ''most megmondom, hogy mit csinálj'' országban. Aki igen, az mehet is.
=== Szatocs ===
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz hobizoli #4938 üzenetére
A 7végi bevásárlás ÁFA-visszaigénylése esélytelen...Az árbevétel 1%-a leírható repire ha jól tudom amme nem sok. Üzemanyagnál meg leginkább a gázolajjal lehet okoskodni...
Én tulaj vok 10%-ban egy kisebb cégnél, céges kocsi használattal, de igencsak +fizetem a személyes szgk használatot......We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Integra
titán
ez így nem igaz.
kétféle cégautó van.
van vezetett km elszámolásos és nem vezetett km elszámolásos, amit magáncélra is használhatsz. mindkét autónak elszámolhatod a költségeit, az üzemanyagot is, de ha havi cégautó adó a két autóra más. a vezetett km elszámolásosra kisebb, míg a magánhasználatosra nagyobb.
nekünk van ilyen autó is, meg olyan is. semmi gáz nincsen az ég világon....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szatocs
őstag
válasz Ultram3jor #4963 üzenetére
Ezeket mind értem, és én is tudok néhány állampolgársággal járó dolgot, de nem az összeset.
=== Szatocs ===
-
hobizoli
nagyúr
válasz ToRR3nt3 #4962 üzenetére
Eselytelen? Akkor elarulnad megis mire kernek elottem a penztarnal a 20kHUF-s fullrapakolt bevasarlokocsi utan AFA-s szamlat?
OK, megfizeted, de egy alkalmazottnak mikor vannak ilyen kedvezmenyei, hogy akarcsak 0.001%-t is visszaigenyelhet? Pl a gepkocsi hasznalat full sajat zsebre megy...
hobizolitöbb drón kell ;P
-
tbs
addikt
Cégautó: mintha már láttam volna, hogy kibökte itt valahol valaki a tökéletes megoldást. Nem kell cégautó. Magánszemélytől kell bérelni. Persze ha valaki szállítmányoz...
Szerezzetek egy normális könyvelőt, de tényleg!
integra: Igen-igen...
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
válasz Ultram3jor #4964 üzenetére
Annyi különbséggel, hogy Kínának akkora a népessége, hogy diktatúrán kívül más kormányzás nem hiszem, hogy elképzelhető lenne, mert ha megoszlana az ország, elég lenne egy kisebb felbújtó társaság, ahhoz csatlakozna pár százmillió ember, és kész is lenne a jó kis polgárháború.
=== Szatocs ===
-
-
james
aktív tag
''Nekem ez a fajta stabilitás egyfajta megbízhatóságot is jelent, mert tudom, hogy kire és miért adom, vagy nem adom a voksomat.''
Valójában pont ez a személyi kultusz, egy arc egy ideológia. Tényleg stabil, ált halálig szok tartani. Politológiailag azért sem szerencsés, mert egy arc sohasem képes megfelelő válaszokat adni a megfelelő kérdésekre. Az ilyen túl konzervatív kormányzat, nem lesz képes alkalmazkodni a megújuló kihívásokra, mert állandóan a saját egójában és az általa vallott mindenki számára kötelező közjóban hisz. Ennél sokkal modernebb megközelítés, a feladtra szabott program (szakértők általi) és a programban hívő hiteles politikai arc párosítása. És itt szóba sem került a diktatúra, meg ilyen nyalánkságok. -
ToRR3nt3
senior tag
válasz Don Vittorio #4956 üzenetére
Meg akinek engedélye van erre.... GyF-nek nem volt, ezért is hoztak ellene Határozatot...
Ha egy csupasz csaj (mondjuk olyan Halle Berry szerű hölgy) hirdet AVON cuccot az nem zavar. GyF ''jóságos'' és hatralmas arca igen... Ez van....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Ganger
aktív tag
Nem erzitek, hogy eleg mar a gyuloletbol, veszekedesbol,uszitasbol?
Nem kellene ezt vegre befejezni?Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Don Vittorio
őstag
válasz hobizoli #4968 üzenetére
Vagy vidéki boltjuk van, vagy rendezvényt szerveznek, vagy csak egy tételét számolják el a számlának... Vagy valami.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz ToRR3nt3 #4976 üzenetére
Ja, és Te magad vagy a megtestesült etika és moralitás?
-
_az
senior tag
mi a f*sz folyik itt, ez már zártosztály, lassan télleg lehetne zárni, mielőtt vér folyna
az
-
-
nRu3
addikt
''sztálin szobor.... papir szobor...'' OV bravó ennél nagyobb LOL már nem lehett
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Don Vittorio #4981 üzenetére
Egyik üzletemre se mondta még a legfőbb ügyész, hogy a ''jó erkölcsbe ütközik''... Gyurcsányéra meg de....
[Szerkesztve]...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
klepto
addikt
Mindenre én sem emlékszem, de majd jön valaki, aki arról is mesél
Vagy akár mesélhetnél Te is arról, hogy miben jobb az egyik, mint a másik
De most már megyek, mert jó filmek tömkelege megy a sátáni dobozbanHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
rdi
veterán
vazze már megint ez az érvelés:
A: szaros a cipőd...
B: a te haverodé is szaros
Most áruld már el, mit a f@szért érdekeljen engem, hogy az ország túlsó felén mennyibe kerül valakinek a reklámkampánya?
Itt Szolnokon az van, amit leírtam.
És ennyi. Nem kell ezt ragozni fölöslegesen apafej.Fej! Tor! Potroh!
-
-
tiv83us
veterán
Folytatas ===>[link]
Always Outnumbered, Never Outgunned
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest