Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Hol lesz a tali?
Raw Dark Pure
-
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Volt valaki tegnap a Junkies koncerten?
A buli jó volt, sok volt a fiatal, és most egy picit fáj a fejem. Ennyi.Raw Dark Pure
-
zfarkas
senior tag
Szeretném megköszönni annak az egyénnek, aki az orrom elől vitte el a Mustár üzletből a Sulinetes Leadtek A400-amat
Raw Dark Pure
-
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Sürgősen keresek valami olcsó PCI-os kártyát, vagy egy embert, aki a félre-falsh-elt MSI 6600GT AGP-m BIOS-t visszaállítja nekem!
Nagyon sörgős lenne a dolog!
Köszi!Raw Dark Pure
-
zfarkas
senior tag
Jó napot!
Én egy olyan helyet keresek Pécsen, ahol tudok venni hővezető ragasztót. Ragasszon, mint az állat, vezesse a hőt, és nem baj, ha kétkomponensű.
Na ha valaki tud ilyen helyet (vagy van egy kevés mennyisége némi apró ellenében), ne tartsa magában!Raw Dark Pure
-
zfarkas
senior tag
Abit IS7-E lapon a northbridge-re szeretnék egy Zalman bordát felragasztani. A bordát sikerült felfogatnom, de nem tökéletes az illesztés, ''lötyög''. Ezért szeretném valami jó hőtani tulajdonságokkal rendelkező ragasztóval odarögzíteni.
Nekem ZM-NB47J, vagy milyen bordám van, ehhez nem adtak ragasztót, csak pasztát. Az NM3x-hez adtak, ha jól tudom.Raw Dark Pure
-
zfarkas
senior tag
Meg tudná mondani valaki, hány órától hány óráig nem kell parkolójegy a belvárosban?
Raw Dark Pure
-
zfarkas
senior tag
Helló!
Ha tudtok valaki, akinek kellene októberig T-Online ADSL internet (10900/hó) + T-Com vonal (3600/hó, fele lebeszélhető), és az átkötési díjat (16900) megfelezné velem (vagyis 8500-öt kellene fizezni), akkor ne keressetek meg!
Történt ugyanis, hogy 2004. szeptembertől 1 éves hűségszerződéssel rendeltem ADSL-t (amihez persze kellett a MATAV vonal is, hát miért ne?), de július-augusztustól nincs szükségünk egyikre sem. Ezért ha valaki átvenné, akkor jobban jönnék ki anyagilag, mintha kifizetném a hátralevő 3 hónapot, vagy felbontanám a szerződést (69e HUF). Aki átveszi, az is megspórolhatná a bekötés díját.Raw Dark Pure
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest