Hirdetés
Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
Egy ebéd utáni UP!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Silencer83
addikt
válasz zsolt19900 #1351 üzenetére
mi a raknak uppolsz egy Lokal topikban, ami amugy sem sullyed / sullyedt / el ...
ahogy latom nem az elso
ha adsz ra ertelmes magyarazatot, akkor en kerek elnezest -
s7evcsenko
addikt
válasz Silencer83 #1352 üzenetére
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Toness
őstag
LG 52x fekete CD-ROM - 1k
SB128 PCI hangkártya, driver cd-vel - 1k
Data switch kábelekkel - 2k
Gameportos joystick - 1k
12cm Coolink CoolBreeze venti (nagyon halk) - 1k
7cm kék venti, piros ledes - 0,5k
Gigabyte GNBR401 router (routerként nem üzemel, csak swithként) 4port+wan+usbLAN) - 0,5k
Globalwin socketA, s370 hűtő - 0,5k
s478 hűtő - 0,5k
s939 gyárihűtő - 1k'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
zsolt19900
őstag
válasz Silencer83 #1352 üzenetére
EZaz ehhez értetek lehurrogni az embert, meg msn en is majd jövök azóta sem látlak, pedig érdekelt volna a cuccod még jó hogy nem számítottam rád és nem adtam el ezért a gépemet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz s7evcsenko #1353 üzenetére
de vicces
-
Ildika
tag
válasz zsolt19900 #1357 üzenetére
Kivételesen nem mondott hülyeséget Itt tényleg nem szoktunk ''uppolni'', nincs értelme
''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
s7evcsenko
addikt
válasz zsolt19900 #1358 üzenetére
Ha nem tűnt fel, én nem rajtad nevettem, hanem azon, amit mondott!!!
Nem kell mindent mellre szívni..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
zsolt19900
őstag
válasz s7evcsenko #1361 üzenetére
csak az amit mondott rám irányult, de éreztem (most nem rád gondolok) hogy lesz vki aki beszól, mert miért is ne...
-
s7evcsenko
addikt
válasz zsolt19900 #1366 üzenetére
Én kérek elnézést...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
vatomi
aktív tag
válasz s7evcsenko #1367 üzenetére
-
vatomi
aktív tag
S939 lapot, gigás ddr400-at keresek. Holnap vinném!
-
zsolt19900
őstag
válasz s7evcsenko #1367 üzenetére
okok neked elnézve
-
Szpájki
tag
többet röhögök ezen a topicon mint amennyi itt az eladó cucc
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
vatomi
aktív tag
válasz zsolt19900 #1371 üzenetére
Ne lelkizz már annyit! Én sem sértődtem meg, amikor rám akartad tukmálni a házimozidat!
-
zsolt19900
őstag
lelkizik az atyaúristen, de röhelyes hogy bele kell szolin mindenbe
-
Toness
őstag
ez kész, elindult a lavina
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
zsolt19900
őstag
-
Loretto
veterán
Nem is fog... Megjegyzem egy uptól nem megyünk falnak, de valóban feleslegesnek tűnik a többszöri.
Soirée...
-
-
zsolt19900
őstag
válasz Loretto #1377 üzenetére
okés nem lesz több de azért nem kellett volna belekötnie neki
-
vatomi
aktív tag
Garos minipci Intel Pro Wireless 2915ABC wlan kártya eladó. 7000ft volt az eredeti vételára, ez most 4K. Antenna nincs hozzá, az a notidban kell, hogy legyen beépítve! Holnap leszek Pécsen, ha kell valakinek, reggelig jelezze itt vagy keressen az adataimnál található mobil számon!
Van még:
- egy 17-es Nokia crt moncsi 8K
- egy HP4255 allinone Officejet utántöltött de használt patronokkal... 15K
- Nokia 3410
24pines márkás táp csere érdekel. -
japeen_hun
tag
Hello!
Eladó egy hibátlan alig használt Play Station 2 és adok hozzá egy GTA : SA játékot!
fekete, MODEL NO. SHCP 50004 hátúlján ezzel a felirattal.
Árban remélem megegyzünk!
És keresek ATA merevlemezt 20-80Gb között garancia nem kell rá akármilyen szóbajöhet!
Vétel elött kipróbálható legyen!http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Japeen
-
Dare2Live
félisten
ha vki rendelekezik eladó vagy akár 1napra kölcsibe olyan ddr2es rammal ami megy legalább egy 950et az nekíméljen.
vagy 5let milyen 950es ram van emberi árban.....
btw nevegyetek 6300/6400 allandalet... egy nagy kibaszás alapfeszen mennek 3300at és vehetsz hozzá 60Kért ramot.....don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
chungee
addikt
Keresek:
2 db kombót
80 vagy 60GB-os vinyót olcsón
Esetleg jó áron ha van DDRII 256 vagy 512 akkor szóba is jöhet
Köszi all a proci ajánlatokat, de már találtam. -
vatomi
aktív tag
A64 3200+ winchester box 1 hét garival eladó. 15K gyári hűtővel!
-
bbazsy
őstag
holnap vennék egy p3 -asnak(370tűs) valami lapot(abit st-6 pl)
wake on lan, és 3 SD -t tudjon!
valakinek?..
-
Dare2Live
félisten
Ha vki tud 2*1gb legalább 800as DDR2es ramot az nekíméljen.....
btw kölcsibe is jó akárcsak 1napra is.....don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
nagyon olcsó PCIE VGA kait keresek.
esetleg be is tudom számmítani egy 7300GT ddr3256mb be (kb majd 7600GT)don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
52kb proc 40lap
valami irdatlan mód huzható a proc enyém pl alapfeszen 3410en stabilnak tűnik de mivel 2es szorzó ramra a legalacsonyabb igy kéne hozzá 980as ram.....
ha tudvki 2*1gb 980 vagy afelett járó ramokat NEKÍMÉLJEN!don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
őstag
Mit érne most, ha eladnám ezeket?
Asus A8N-Sli deluxe + zalmi hűtő ventivel (garral, eredeti doboz, stb...)
DC Opteron 170 - 2,5 Ghz-en alapfesz
Cooler Master Ultra6 hűtő picit moddolva csendes ventivel
2x512MB Corsair XMS4000 Ram, 530-on is simán ment nálamizé
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest