Hirdetés
Aktív témák
-
Silencer83
addikt
válasz s7evcsenko #250 üzenetére
1. majd en eldontom mi a helyzet, nem kell semmifele tanacs, ne is faraszd magad
2. agressziv szmajlit meg felejtsd el velem kapcsolatban, foleg ha nem adok ra okot veled kapcsolatban -
TrollMetal
aktív tag
válasz Silencer83 #251 üzenetére
Silencer agresszív. úgy még sose láttam... most kiváncsi volénk hogy nézhet...
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
polip
addikt
-
TrollMetal
aktív tag
Gyerekek. van nekem itt egy 256Mb-os mp3 lejátszó! smartmedia kártya megy bele ergo bővíthető! ezüst színű noname vagyis van valami neve de nem rémlik hogy sony lenne
ergo olcsófajta! 5k a kikiáltási ára! jah ceruzaelemmel megyeget! és miniusb csatija van (ez a kábel nincs hozzá de füles van) 1 hó gar! hülye mogyis szokás...''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
duncan21
csendes tag
válasz TrollMetal #254 üzenetére
beszámoljuk atimba az jó? mp3 + 3k a kariért
We weep for a bird's cry, but not for a fish's blood. Blessed are those with a voice. If the dolls also had voices, they would have screamed, ''I didn't want to become human.''
-
duncan21
csendes tag
válasz TrollMetal #257 üzenetére
Duncan holnap megy érte ez esetben
[Szerkesztve]We weep for a bird's cry, but not for a fish's blood. Blessed are those with a voice. If the dolls also had voices, they would have screamed, ''I didn't want to become human.''
-
TrollMetal
aktív tag
válasz duncan21 #256 üzenetére
viszont kell hétfőig garancia a kártyádra! mert elvileg le kéne tesztelnem és az egy munkanapbba kerül(ez azért van mert ott benn nem van winfos amivel le tudnám tesztelni vagyis haza kell vinnem és otthon kipróbálnom) vagy megvárod a hétfőt... nekem mindkét megoldás megfelel!
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
duncan21
csendes tag
válasz TrollMetal #259 üzenetére
ok, garanciát vállalok hétfőig. eddig sem volt vele semmi gond, és manapság sem néz ki úgy, hogy megunja működést belátható időn bellül.
[Szerkesztve]We weep for a bird's cry, but not for a fish's blood. Blessed are those with a voice. If the dolls also had voices, they would have screamed, ''I didn't want to become human.''
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Silencer83 #214 üzenetére
Nekem van revoltec 48cm-es UV-s narancs. 800HUF ért viheted! Közel is vok!
[Szerkesztve]"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
zsolt19900
őstag
válasz TrollMetal #240 üzenetére
hehe de jót nevettem nem zavar vannak ilyen emberek is a világon, de van aki bocsánatot is kér
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Silencer83 #247 üzenetére
nem nevelni kell inkább venni a karimat mert kell a zsé
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
s7evcsenko
addikt
válasz Silencer83 #251 üzenetére
1. A hangnem egyáltalán nem volt agresszív szerintem!
2. A szmajli csak figyelemfelkeltésre szolgál!
3. A szövegen volt a hagsúly, nem a szmajlin!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
zsolt19900
őstag
válasz s7evcsenko #266 üzenetére
szóval eladó egy asus gyártmányú gaeforce fx 5200 kari vagy hűtőre cserélhető vf700cu vagy 900 érdekel cserébe de el is adóóó 6.5k az ára
-
Loretto
veterán
Cuccok úgyfest elmentek, de még mindig meglenne a kijelzőhibás Sagem telo: [link]
Soirée...
-
Cody_33
csendes tag
Senkinek nincs egy alado ATX háza? Lehetőleg olcson!
a Mennyországban jobb a klima, de a pokolban több az ismerős!
-
kovsol
titán
válasz zsolt19900 #267 üzenetére
adok érte egy Zalman ZM-NB47J -t többet nem ér számomra
May the Force be with you!
-
hoax
senior tag
válasz Silencer83 #222 üzenetére
Ha normálisan tudna idézni, akkor lehet, hogy mágus lenne és nem a hardware-businnes megszállottja...
Don't panic!
-
duncan21
csendes tag
MP3 player - érdekes kicsi USB-USB kábel kéne. Ha lehet gyorsan.
az érdekes kicsi USB így nézen ki : [link]
please helpWe weep for a bird's cry, but not for a fish's blood. Blessed are those with a voice. If the dolls also had voices, they would have screamed, ''I didn't want to become human.''
-
-
chungee
addikt
Márciusban vettem 250-es IDE-s Samsung-ot a TPcomp-nál és ilyen hibát csinál, hogy 134GB van csak szabad a többi pedig foglaltelőtte volt adat rajta, az is kb ennyi volt RAW-nak látta az egészet és leformáztam. Pedig többször formáztam és Hiren's-vel bohóckódtam. Nos ez már széria hiba vagy próbálkozzak még vmi mással? Csak azért kérdem, mert nekem nem 10perc felérni Pécsre, hogy kicseréljék.
-
chungee
addikt
Kéne 1db DvD olvasó
-
kovsol
titán
válasz zsolt19900 #280 üzenetére
én meg azon röhögök, hogy abból a szar kártyából adtak el egy darabot is ...
May the Force be with you!
-
zsolt19900
őstag
köszi nekem amikor használtam megfelelet lehet hogy neked is vannak szar cuccaid csak én nem hangsúlyozom ki feléd
-
TrollMetal
aktív tag
válasz zsolt19900 #289 üzenetére
nekem is volt fx5200-sem csak egy 9200 után nagy csalódás volt és visszacseréltem... de amúgy műkszik meg minden...
-
kovsol
titán
válasz zsolt19900 #289 üzenetére
melyik cuccom a szar ? léci hangsúlyozd ki felém
amugy nem ellened irányult hanem az nvidia felé, hogy kiadta ezt a nagy parasztvakítást...
[Szerkesztve]May the Force be with you!
-
Iginotus
addikt
Akkor ne vacakolj eressz rá egy get data becket, és ami még ép azt szépen visszaszedi. Ha meg ez a ''Hiren's'' olyan mint a apartition magic akkor csak akkor használd ha 100% os an biztos vagy a dolgodban mit csinálsz mert elég könnyü vele elcseszni egy egész vinyot!
Ilyen hiba hogy eltünik a fele a meghajtonak akkor szokott elöfordulni mikor szétszedsz egy RAID tömböt de ez nálad nem állt fent ugyhogy nem tudom még info kéne...
Minden tantárgyam megvan pedig Pollack-os vagyok 36 kredit LOLPlug and Pray... :)
-
Thomas1
addikt
Tedd azt, amit Iginotus is javasol. Ha kellenek az adataid, akkor ess neki Getdataback-el vagy Easy Recovery-vel, hátha visszahoz valamit, ha meg nem, akkor Partition Magic a te barátod. Elsődleges partíciót mindenképpen csinálj rá, aztán utána mehetnek a logikaik, amennyi kell.
Szerk: gratula Igi, én sajnos nem mehettem államvizsgázni, elcsúsztam egy staton.
Lesz 2 tárgyam a következő félévben, még jó, hogy van téli államvizsga is nálunk.A diplomamunkám is jó lesz megint.
[Szerkesztve]Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
-
chungee
addikt
Már beletörödtem az adatvesztés könnyeibe. Most már csak egy 250gb-os vinyó ne hogy már 134 legyen.
-
Iginotus
addikt
Az annyi lesz hogy meg kell formázni kicsit jobban mint ahogy a win formázná, kezdetnek boot fdd röl (vagy cd-röl) és DOS format c: al. Ha ez nem segit akkor a gyártó honpalján is található formázo util progival. Utánna tutti hogy jó lesz.
És ajánlom hogy a formázást úgy csináld hogy nincs másik vinyo még a környéken sem nehogy másikat formázz le.... (jártam már így )Plug and Pray... :)
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziaszttok. Kéne egy kis help. Megvettem életem első sata winyóját. 250 samsung. Először nem tudtam felismertetni a gépel de késöbb rájöttem. Beraktam az alaplapi cd-t és feltetepítettem a satas raid vezérlőt. Ezzel tökéletesen megy a winyó a windowsba.
De biosba semmit nem lát belőle mivel akkor éppel nem fut a driver és szal értitek. Ha berakom a windows cd-t az se látja. Szóval felmerül bennem a kérdés. Meg lehet azt csinálni hogy egy sata-s winyóra windowst telepítek és arról megy a gép? Vagy mindenképpen kell mellé egy másik winyó amiről megy a windows és futtatja a driverét?
Erre szeretnék választ kapni. Köszönettel OP-ToTo.
PLZZ HELP MY!!!!!!!!Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Iginotus
addikt
Istenem... Na jó
Minden vinyót felismer bios ez alap. Mindegyik vinyóra tudsz telepíteni xp-t ez is alap, hogy hogyan az már más tészta. Van egy olyen lehetöséged hogy fogod a vinyot beteszed a gépbe és fogod az xp-cd-t és telepited az xp-t. Telepítés közben fogja írni szépen lent kék hátérrel hogy mit kell tenni, de egyébként azt kell választani hogy ''Más gyártóktól származó SATA vezérlö telepítése'' azthiszem F2 de ebben nem vagyok biztos. Ekkor azt kell tenned hogy az alaplapodhoz kapott fdd-t (ha cd-t kaptál akkor azon is kell lennie egy boot disk-nek vagy valami olyasminek amivel egy floppyra rá tudod menteni a sata drivert...) beteszed a fdd meghajtóba és még az xp telepítése elött felteszi a szükséges drivereket.
Másik modja az hogy fogsz egy Norton Ghost-imaget amire már lementeted kedvenc winxp-d és back-up-olod az uj sata vinyora az egész redszert. (Én ezt preferálom.)Plug and Pray... :)
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest