Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
No, összeállt a rendszer
Egy 4 gigás 960 SSC GAMING ACX 2.0+ lett a csere GTX670-ről ami elhalt. Jókor vettem, 67k lett 5 év garira bővítve, ennyit megért
1534/2032MHz kb. a vége, ezen 1 napig kibírta a teszteket meg játékokat. Ciripelés minimális, szigetelt házból nem lehet kihallani. Power limites a drága, sokkal többet is lehetne neki adni, de nem lehet csak +37mV-ot beállítani ami megfogja az egészet, mindegy, nekem elég.
Hűtő biztos jó, nekem egy másodpercet sem mentek, szereltem le és ment rá víz, így 47 fok a teteje, léggel nem hűtök semmit elegem voltA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz kisza25 #9423 üzenetére
Megkérdeztem ezt is (bárki bármit állít, 3 levelem van az EVGA 3 külön részlegétől, igen a hivatalos disztribútorok közül az egyik dettó rosszul tudja, na mindegy, nekem annyit nem ért, hogy összeverje a melóhely velük a port) nyugodtan lekapható/cserélhető. Matrica nincs, 4 csavar és kész is, mehet a menet. A lényeg, hogy gyári állapotban menjen vissza gariba a kari, szóval hűtő meg egyéb dolgok is vissza rá.
Profilban ahogy eddig is számlát fel lehet tölteni, meg PayPal-en lehet fizetni a plusz garit aztán lehet örülni a nyugadalomnak. Sokat agyaltam aprós karikon meg volt is, de elegem volt a nagykeres vagy garizódik vagy nem dologgal, pont szerencsém volt árfolyammal és nullhaszonnal rendeltettem egyetA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Tikakukac
titán
válasz CsyGaBiKa #9464 üzenetére
Backplate karinál azt mondom okay, nincs gond, ez így viszont veszélyes de nagyon. Nekem a felső slot HR-22-vel konkrétan használhatatlan is volt, de eggyel lentebb szépen ment. Ha több PCI-os mATX-es lap (ami azért na, inkább drágábbakban van) akkor lapcsere vagy hűtőcsere. Utóbbi lett nekem is
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz CsyGaBiKa #9687 üzenetére
Mint ebben dolgozó jegyzem meg, csak, hogy eloszlassam a ködöt nálad: ingyen futár nincs. Szépen kifizeti a vásárló azt is, csak így jobban tetszik az embernek mert "ingyen". Ha egyedi ára van, márpedig az van, akkor simán benne van, hogy ugrik a dollár vagy kifogy a rendelt készlet adott árból és majd veheted drágán. Lásd a dupla ventis 960 4GB, amit 20k-val olcsóbban vettem, mint most megy.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz CsyGaBiKa #9695 üzenetére
Gondolkodni lehet, de amíg a számok azt mondják, hogy remekül megy, addig maximum neked lesz gondolkodós
Mondjuk akkor így Dellel ne legyen garis bajod, mert sokat fogsz a görögökhöz telefonálni.
Reméljük a legjobbakat.
Ha neked megfelel a remény a gari helyett, okay, de ennyi erővel vehetted volna leáfázva apróról is
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz rayoliviero #9790 üzenetére
Mérés nélkül hogyan mondhatja meg bárki, hogy befér-e valami valahova? Tippel-jósol-megérzi? Méresd le, anélkül az életben nem tudod meg.
-
Tikakukac
titán
válasz kisza25 #9842 üzenetére
Giga saját mostani OC-s karijához néztem. Ott pont ennyi a diffi. Ha a weboldaluk jó.
Referenciához képest az EVGA-m meg giga extrém, oszt' 5 év garival sem volt 70k sem.
az lehet, de mondjuk a 950 Xtreme 49eFt az szerinted túlárazott?
Passzolom, nem néztem mit tud, meg ennyire nem is érdekel a téma. De a kis OC és világítás=gémer kariktól meg kütyüktől már leolvadok.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ott valami árképzési gond van. Ennyit nem mozog semmilyen ár, nem kérdeztem nagykert, de biztosan valami gixxer van azzal a kártyával árban.
Zozzz2000: Igen, azt vettem én is meg sokan mások vastagon 70k alatt. Tényleg korrekt iparos munka, hangját nem tudom, mert percet nem ment a ventije, de ott biztosan valami behajóztatási hiba van és ott mászik el az ára.
joker1220: Az egy árhibás termék, valahol rákerül +20k, nem tudom kinél. Körítés mondjuk díszes, poszterek levonók, nagyon csomagolás meg nagyon minden, support meg ugye no1., tuningosoknak meg álom. Ez ér valamennyit, de nem 20-at
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Hopp, hát igen. BenQ csúcsmoncsim volt nekem is, az is vicces volt, nem hittem annyi pénzért lehet olyan szemetet gyártani.
Megnyugtatlak: rendes IPS előtt öröm ülni Az ár legkevésbé mutatja meg milyen is az az adott termék
-
Tikakukac
titán
válasz Long Man #9954 üzenetére
Nem uszítani szeretnélek, de honnan tudja egy magyar szerviz, hogy mik a "gyári értékek".
Onnan tudja ahonnan a többi ország szervize is: egy kb ezer oldalas doksiból, amiben minden specifikálva van a kártyáról az utolsó SMD-vel bezárólag
-
Tikakukac
titán
válasz Long Man #9956 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni, rázós laptopról van szakvéleményem, ami hát szerintük nem ráz. Egyébként meg de, akinek pacemakere van annál konkrétan okozhat hibát is, ezt bemérték laborban pölö. Na, de semmi gond, ha nekik jó, én sem nagyon költöttem náluk pénzt
-
Tikakukac
titán
H630-ból még nem hallottam ki soha, de full egyedi mind úgyis, meg olykor erősen tápfüggő, sőt lapfüggő is.
Skimaster: Arról cseréltem most, cicergett szépen az is Erre a kérdésre ezt így beválaszolni elég könnyelmű
-
-
Tikakukac
titán
válasz Ed3r_X_ #9991 üzenetére
Ha lenne aki felírja őket akkor kapnál egy ilyen WC papír tekercsnyit Asztalin 24 órán belül lett lemosva, egyszer eltűnt a fél rendszerem, nem vicc, mintha kihúztam volna a funkciók felét. Na ez nálam nagyon nem fér bele.
-
Tikakukac
titán
válasz simico #10032 üzenetére
speciális backplate van, szóval a hűtőblokkal együtt azt is le kell szerelni
Ez akkor igaz, ha FC blokkod van. Aki 960-ra olyat vesz az tényleg bátor gyerek. Nekem kifejezetten remek, hogy nem kellett megint saját merevítőt gyártani, hanem alul-felül szendvicsbe van gyárilag rakva a NYÁK, nyugodtan lehetett átmenővel felhúzni az univerzálisat.
-
Tikakukac
titán
válasz sepsi0 #10044 üzenetére
Ha van egy beker ár akkor nem azért nem engednek, mert nem akarnak, hanem mert konkrétan rendszerből sem lehet kiadni. El sem hiszed mennyi olyan noti van, amiken konkrétan az ingyen futározás haszna van rajta, azaz 2k, mert gyilkolja egymást a piac rendesen. Van amikor lehet engedni, ha van miből, vagy ha azt nem is, akkor olyan termékre amin viszont rengeteg haszon van lehet kiadni nullással. Ez van
-
Tikakukac
titán
válasz sepsi0 #10052 üzenetére
van ott haszon bőven
Igen. Ha ingyen van neki a telefon, ha kifizetik helyette a fűtést, ha stb stb. Simán van olyan, hogy amit szeretnél adott helyről nem mennyiségi kedvezményes. Pölö nekem semmi céges cuccom nem volt egy egeret plusz most egy vidkarit kivéve az elmúlt 5 évben a cégtől. Mert minden mocsok drága, mert nem ez a munkakör. Simán lehet neki volt rajta 3-4k és ennyire ment le. Gáz akkor van amikor bolti kisker áron tolják az aprót. Van pár ilyen, mai napig nem értem annak mi értelme van. De kinek, hogy
-
Tikakukac
titán
válasz bogarfx #10100 üzenetére
Mindig is 2 év gyári garit adott a nagyker csak néha elcseszték. 24 hónapot ad a disztri és a maradék 1-et az EVGA közvetlen, ugyanígy igaz a kiterjesztett garira is, az is oda szól. Nem is szórakoznék user-bolt-nagyker-bolt-user vonallal ha gond van, azért van a közvetlen RMA. Csak hát ezek olyan dolgok amiket nem lehet fps-ben mérni, ezért sincs kb. semennyi EVGA aprón, vagy ha igen, akkor sem kértek rá új korában bagóért plusz garit.
-
Tikakukac
titán
válasz bogarfx #10102 üzenetére
A mondás szerint: ha majomra van pénz, legyen banánra is. Egy 72k-s kari árába férjen már bele 3.5k azért. Szerintem. 3,5k-ból a legsittesebb GPU újraforrasztás van meg úgy, hogy leviszed személyesen. 3év után évente kerülne 2k-nál kevesebbe az, hogy bármi venti vagy egyéb baja van kapsz egy új kártyát és esélyesen nem feltétlen 960-at hanem újabbat ha kifogytak belőle. Eladásnál egyébként baromi sokat jelent a gari. Ezt mondjuk azok tudják, akik a "próbagarit adok" vásárlásból már beszoppantottak egy kisebb vagyont.
Hivatalosan nagykerből idézek:
A termékre 24hónap gar időt vállalunk – megerősítette a EVGA.
A maradék időszakban a végfelhasználó küldi vissza a gyártónak (EVGA-nak) a terméket.Csak elírták
-
Tikakukac
titán
válasz bogarfx #10104 üzenetére
Sokaknak pedig hiába magyarázod, hogy oké, a kártyára már nincs bolti garancia, de még 3 év van a gyártónál, sokan inkább megveszik az MSI-t mert arra még ott az 1 év és jön érte a futár.
Szerencsére azért az aprón lévő kártyák 85%-a nagykeres mutyin jön ki, másik része meg eleve buherált, így annyira nincs nehéz dolga az embernek ha rendes garis+számlás dolgokat akar eladni. Előbb-utóbb úgyis megtanulja mindenki a saját kárán ezeket. Nekem is ráment egy raklap pénzem már
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest