Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Sziasztok
Május 4-én előfizettem az Internet Easy csomagra.
Most jött egy ilyen SMS:"Tisztelt Ügyfelünk! A 04.20-05.19 közötti idöszakra vonatkozò szàmlàja elkészült, összege 4100Ft, fizetési hatàrideje: 2010.06.09 Üdvözlettel:Vodafone"
A kérdésem az, hogy ha 2500 Ft a havídíj akkor hogy lehet 4100 Ft a számla egy fél hónapra?
-
raziel01
veterán
Lehet tudni, hogy lesz-e valami sebességnövelés a mobilnetnél? 128Kbit 2010-ben elég karcsú még mindig.
"A Vodafone és a Btel együttműködésének köszönhetően bővül a magyarországi mobilinternet-kiszolgálás. A Btel saját márkanév alatt, saját csomagokkal jelenik meg, tovább színesítve ezzel a mobilinternet-piacot. A szolgáltatás hálózati kiszolgálását a Vodafone biztosítja a Btel részére. Takács Gábor, a Btel sajtóreferense lapunknak elmondta, kétéves szerződést kötöttek a Vodafone-nal. A Btel három csomaggal lép a piacra: havi egy, három és nyolc GB adatforgalommal, a legolcsóbb bruttó 1197 forintba kerül, bár ha a felhasználó átlépi a csomagban foglalt adatforgalmi korlátot, a cég nem számít fel túlforgalmi díjat, de csökkenti a sebességet. A szolgáltatásokra tegnaptól az egész ország területén elő lehet fizetni a Btel üzleteiben."
-
raziel01
veterán
válasz mukibuci #11575 üzenetére
Marhára nem a kérdésre válaszoltál.
Nyilván nem úgy gondoltam én se, hogy 1 giga után is maradjon 5 Mbit.
De pl ha lejárt az 1 giga akkor mondjuk csak 256 Kbit-re csökkenne le. Erre voltam kíváncsi, hogy lehet-e tudni vagy terveznek-e mondjuk egy sebesség duplázást. Csak 3 hónapja van mobilnetem ezért nem tudom, hogy milyen időközönként szoktak. Pedig azt hittem egyértelmű volt a kérdés, na mindegy. Úgy gondolom, hogy 2010-ben nem kéne, hogy problémát jelentsen szolgáltatni 256Kbit-el a netet, bár tudom ebben az országban szar minden. Fogadni mernék, hogy más országban nem ilyen tróger a sebesség. Mondjuk tudtam, hogy ilyen mikor előfizettem rá csak azért valamilyen szinten mégis zavar. Azt kapom amire előfizettem ezzel nincs is gond, az a probléma, hogy nem fejlesztenek semmit. Legalább lenne olyan csomag ami gyorsabb de nincs. Akinek csak a mobilnet jöhet szóba az megszopta, mert kb MSN-en kívül nem jó másra ha eléred a korlátot. -
raziel01
veterán
válasz mukibuci #11583 üzenetére
Már megint túlzol.
"Az meg azért durva csúsztatás, hogy a 128/128 kilobit semmire sem elég."
Jó az igaz, hogy lehet vele netezni, fórumozni de pl youtube-nál gáz.
"Nyilván nem jelentene gondot a 256 sem, de akkor ugyis menne a sírás az 512ért"
32 KB/s az már azért használható lenne bár az is biztos, hogy sok embernek még ez is kevés lenne.
"Tróger a sebesség? Inkább örülj, hogy megy."
Még jó hogy megy hisz fizetek érte. Én fizetek, ők szolgáltatnak, ilyen egyszerű. Nem kell örülnöm, hogy megy, mert ez alap dolog.
"Vagy örülj, hogy nem számláz tovább"
Mivel benne van a szerződésben, hogy nem számláz tovább.
"Vettél 2 gigabájt adatmennyiséget, és nem tudsz letölteni 145 gigát? Nem akarlak sajnálni"
Nem kell így játszani magad, nem arról van szó, hogy le akarok szedni havonta több 100 giga adatot.
"Ha kevésnek találod, akkor nem a 2 gigás csomagot kell választani."
8 giga is mire elég? Egyébként meg 2 Gigás csomaggal is vígan csinálok 8 GB letöltést 1 nap alatt mivel ha nem bontod a kapcsolatot akkor nem korlátoz.
Az a lényeg, hogy még a választás lehetősége sincs meg, hogy mondjuk előfizessek egy fél Mbites mobilnetre. Ez az egyfajta sebességű csomag van és kész, vagy tetszik vagy nem. Nem azért van mobil netem, mert az a divat hanem mert egyszerűen olyan helyen lakok ahol nem lehet más netet igénybe venni.
Még egyszer mondom, hogy nem az a baj, hogy nem azt kapom amire előfizettem. Rendesen megy mindig, nincs gond vele csak lassú és nincs semmi mód a gyorsításra.
Mondjuk erről nem te tehetsz, meg most attól, hogy itt leírom nem fog semmi változni csak érdekel, hogy más mit gondol erről. -
raziel01
veterán
USB-s mobilnet:
Na bevezették amitől sokan féltek. Eddig nem volt lassítás amíg nem bontottad a kapcsolatot, mostmár 2 GB után rögtön.
Sokszor simán leszedtem 5-10 GB-ot amíg nem bontódott a kapcsolat.
Mondjuk ezt írtam alá 2 éve, hogy 2 GB havonta de akkor is szar lesz így. ( -
raziel01
veterán
Amúgy a Vodafone shop csak nálam nem megy már elég régóta?
Mindenre dobálja a hibaüzeneteket:
pl.:
Forbidden
You don't have permission to access /lakossagi/lg_a100/elofizeteses on this server. -
raziel01
veterán
Sziasztok.
Jött SMS, hogy ha feltöltöm a kártyát 3000 ezer Ft-al akkor 2000 Ft-ot adnak ajándékba ami majd 2 hétig lebeszélhető.
Feltöltöttem 3k-val, közben jött SMS, hogy a 100 jutalomperc aktív amit hétvégén lehet lebeszélni de majd jön a 2000 Ft-ról is? A 2000 Ft bármely irányba lebeszélhető? -
raziel01
veterán
Sziasztok
MobilNet L csomagot néztem. Nem is rossz.
Ehhez adnak usb-s modemet? Nem vágom, hogy mi az a R208 hordozható WiFi hotspot (MIFI) hozzá.
Szóval ha nincs a számítógépemben Wi-fi vevő akkor nem tudom használni?
Illetve ezt a wifi hotspot-ot is szépen lelehet jelszavazni, hogy csak én használhassam?
Ha esetleg elfogy a 112 GB akkor kikapcsolják vagy valami nagyon lassú sebességgel azért még használható marad? -
raziel01
veterán
válasz raziel01 #26044 üzenetére
Ha van egy jelenlegi előfizetésem a 2GB-os Vodafone mobiletre(3 éves) akkor neten belépve meglehet hosszabbítani erre a Mobilnet L csomagra? Vagy inkább személyesen intézzem? Gondolom ott rögtön tudnak adni is hozzá wifi hotspot-ot.
Kiszállítást amúgy lehetne kérni pick pack pontra vagy üzletben való átvételre? -
raziel01
veterán
Személyesen bementem és váltottam Mobilnet L díjcsomagra.
12 GB nappal. 100 GB éjjel.
Brutálisan jó. Nagyon tetszik a wifi cucc amit adtak hozzá ingyen. Nagyon minőségi az egész.
Iszonyú stabil a net. Nem szakad, nem úgy, mint a régi 2 GB-os csomag a régi modemmel.7-10 Mbit között van nálam mindig sebességben. Abszolút elégedett vagyok vele, mert a régi 16KB/s-hez képest ez megváltás lesz. Xbox-al is simán összehangoltam wifi-n. Telómmal szintén szépen megy.
Egész jó áron van szvsz. -
raziel01
veterán
"Kedves Ügyfelünk! A 2013.09.19. dàtummal lezàrt szàmlàja elkészült, melynek összege 7263 forint."
Szeptember 12.-én váltottam Mobilnet L-re.
Előtte egy 3048 Ft-os csomagom volt. 1000 Ft-ért igényeltem +1 GB limitbővítőt még ehhez.
Ez így 4048 Ft
A Mobiletnet L 5500 Ft lenne.
A 7623 Ft hogy jön ki? Nem törthavi számlázás van? Hisz csak kb 1 hétig volt az új díjcsomag. Nem értem. -
raziel01
veterán
U basszus gyerekek. Olyankor mi van ha rossz telefonszámlára fizettem a számlát?
Van a honlapon a számlabefizetés és véletlen úgy lett beírva a telszám, hogy +3670 70 12345
szóval a 70-es nem kellett volna már oda.
Megtudják vajon oldani? -
raziel01
veterán
válasz raziel01 #27031 üzenetére
Na nagy nehezen sikerült beszélni egy kolléganővel.
Első javaslata az volt, hogy a rossz szám tulajdonosával beszéljek, hogy utalja vissza.
Hát mondom az nem annyira lenne jó.Aztán eljutottunk oda, hogy küldjek printscreent a szamlaleigazolás email címükre és jóváírják. Ez jobban hangzik. Elküldtem, majd meglátjuk mi lesz. De majd írok ide.
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz Zack1899 #27115 üzenetére
Komolyan nem értek egyes embereket. A lap tetején világosan ott le van írva. Nem igaz, hogy nem látod.
Válassz hozzád illőt az akciós készülékek közül!
Vásárold meg online vagy bármelyik üzletünkben és vásárláskor tölts fel 3000 Ft-tal!
Beszéld le a telefonod árát, amit januártól havonta, 6 részletben visszatöltünk neked![ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz kecskebégető #27373 üzenetére
Tethering miért tiltott amúgy? Jobban terhelné a hálózatot?
Amúgy se tudják ellenőrizni. Nyugodtan lehet csinálni. -
raziel01
veterán
Vodafonnál tényleg csak a GO díjcsomag van meg a Red?
Ennyi? Ennyire nincs választék? [link]
Anyámnak néztem volna valami 2k körüli csomagot de ahogy látom nincsen.
Meg hűség nélkül telefon nélkül nem is lehet venni? Csak 2 év hűség?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest