Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Sziasztok!
Régóta nincs már fejhallgatóm és most szeretnék venni egyet alapvetően zenehallgatásra (pop, elektro, stb) és filmnézésre (késő este, miközben alszik a feleségem, igy nem zavarom őt az alvásban).
Alapvetően Sennhesier HD 205-re vagy AKG K514 MKII -re gondoltam.
Vélemények esetleg, hogy melyik lenne a jobb választás?───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
Sziasztok,
erre vki vmit?
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
válasz krichd1 #7719 üzenetére
Hello,
csak félig nyitott(nak irják), szerinted ekkor már felejtős?
A lényeg hogy hangminőségben a sennheiser HD205 ezek szerint kiesett.
Maradjunk az AKG termékeknél, ami még szóbajöhet:
AKG K511
AKG K512 MKII
AKG K514 MKIIAszem ezek közül fogok választani végül, a kérdés, melyik éri meg legjobban az árát a fenti szempontokat figyelembe véve... De ha ezek a félig nyitottak nem brutál módon eresztik ki a hangot, akkor akár maradhat az K514-es is. Szóval a kérdés, hogy mennyire zajosak ezel kivülről... Godnolom hangminőségben csak jobbak a számok növekedésének irányában...
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz krichd1 #7723 üzenetére
Szóval a K512 hiába zárt a szövetpárna miatt lesz kevésbé zajos kifelé?
Miért nem fog tetszeni? Netán az AKG ezen termékei vagy az összessel szemben vannak negativ vélemények?
Követklező lépcső már a K272HD lenne, de most nincs kedvem ennyit kiadni egy fejhallgatóért általános célokra...
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz krichd1 #7727 üzenetére
Aszem ebből hallgatózás lesz (a kérdés csak az, hogy hol), mert így képtelen vagyok eldönteni, melyik lenne a legszimpatikusabb nekem.
Mindhárom AKG fejes (K511 / K512 MII / K514 MII) mellett látok érveket és ellenérveket...[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz dudika10 #7748 üzenetére
Végülis mondhatjuk, hogy kicsit célirányos vagyok, de ennek több oka van:
1. végignézve a piac mostani állását kb ezek azok a modellek amik külső paramétereik alapján szimpatikusak
2. igazából minimális igényem van fejhallgató terén, amit ezek biztosan ki fognak szolgálni, bár tetszenek a high-end termékek is, de totál felesleges lenne nekem most (nem csak az áruk miatt)
3. esztétikailag nekem ezek jönnek be a leszűkitett termékskálán. (Tudom, ez szubjektiv, de há' magamnak veszem, nem? )───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
válasz seederking #7758 üzenetére
5.1 stereo fejhallgatón??? Ez vmi ultrabrutál maszlag lehet a virtuális 5.1 magyarázatával... Bocs, ha vkinek sértő lenne...
-
Parson
addikt
sziasztok,
vezetéknélküli fejhallgatót (vagy fülhallgatót szeretnék) csak és kizárólag telefonról történő zenehallgatáshoz - tehát vmi bluetooth vagy egyéb vezetéknélküli protokollon kommunikáló eszközt (telefon: LG L9 II - D605). tudnátok ajánlani vmi oldalt, hol érdemes utánanézni? Ma egy BeatsAudio fejest láttam egy srácon, és végiggondolva vmi hasonló kellene nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Ati1979 #21453 üzenetére
Témaösszefoglalóban azt irják, hogy nem érdemes venni, ezért nem foglalkoznak vele. Innentől kezdve a téma összefoglaló ebben a témában semmit nem ér, ezért fölöslegesen ajánlottad. Ráadásul most ugyanazt leirod.
Miért ne számitsak jóra? Nem hi-fi hangzásra kell, hanem utcai zenehallgatásra. Köszi azért.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Ati1979 #21459 üzenetére
'Vezetékes vagy vezeték nélküli?
VEZETÉKES. Kizárólag VEZETÉKES. A vezeték nélküli megoldások képtelenek felvenni a versenyt azonos áron madzagos rokonaikkal. Zajosak, szakadozik a kapcsolat a vevővel, de ezektől eltekintve az általános hangminőség is sokkal rosszabb. Hogy mégis melyik a kevésbé rossz ezek közül? Sajnos elég hiányosak a tapasztalok a topikban, a minél jobb hang élvez prioritást, tehát nem értünk hozzá, nincsenek ilyen irányú tapasztalataink. Tényleg az a legegyszerűbb, ha meg sem veszed őket, úgyis a vezetékes a jobb választás.'Fenti idézett szövegben nem látom azt a mondatot amiben azt irnák, hogy másik topic foglalkozik vele.
Max azt irják az összefoglaló legelején, hogy itt kizárólag vezetékes fejhallgatókról van szó, ahogy te is idézted.
Köszi a tippet egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Ati1979 #21459 üzenetére
Az ajánlott Sony fejhallgató nagyon szimpatikus, az ára lehetne kicsit kedvezőbb, de első körben bőven túllő az elképzelésemen, igaz extra funkciókkal is. Köszi még egyszer.
-
Parson
addikt
válasz Dorien #21466 üzenetére
Köszi a cikket, meg fogom nézni, csak nem értem hogy jön ide. Vezetékes opció kizárt. Inenntől kezdve minek hasonlitgassam a vezetékeshez a nem vezetékeset? Két külön állatfaj, és engem csak az egyik érdekel.
De mint irtam, érdekességképpen persze, megnézhetem és meg is nézem a cikket.[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Dorien #21469 üzenetére
Ez lehet, meg tetszik is, csak épp én arra reagáltam, hogy:
'Összehasonlítja benne a fazon a vezetékes, Bluetooth és Noise Canceling verziókat, videóval.'
Almát almával hasonlitani van értelme, de körtét almával már kevésbé.
Köszi, még rágodok azért egy sort.
-
Parson
addikt
válasz zoleee24 #21501 üzenetére
Köszi a tippet, ez nagyon hasznos. Ráadásul amit ajánlasz, utcai felhasználásra szimpatikusabb is, mint a nagy fülesek. Ráadásul ahogy nézem, röhögve megéri az árát. Hi-Fi minőségben úgyis csak otthon hallgatom a muzsikát, ha van rá alkalmam.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
sziasztok,
AKG K511 és AKG K-44 közül melyiket ajánlanátok inkább?
Semmi extra igény nincs, szinte csak PC-n lesz használva, ajándékba lesz, és ez az árkategória tökéletes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest