Hirdetés
Aktív témák
-
klambi
addikt
helló
1ik gépen nem megy az msn mert fojton azt nyomja ki hogy nincs helyes átjáró
csak a web messenger megy...
a hibakód:80072efd
ha valaki tud segíteni akkor szóljon pls!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
válasz Bencom ™ #141 üzenetére
nekem is ilyenfajta gond volt mikor bezserelték kb 2 éve az ADSL-es nete és nekünk 2 telfon vann a házban 1 lent és 1 fent.
a lentin ha hívtak és felvettük a telefont akkor nekemis megszakatt a netem...
(a fentivel nemszarakottam onnan megy a net....)
aztmondták hogy kell 1''splitter'' kb 300ft ért attak is a srácok amit rákötök a telefonra és ilyenkor minden faszán megy nincs vele gond!
na nekem így ment ez...
(szerintem)
[Szerkesztve]"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
honnan took olyan jó kis rajzokat betenni a nevemhez....?pl 1-2 havernál volt konyhó,pálmafák cigi ilyesmi...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok van1 problémám, nem tudok bejejelentkezni msn-re, pedíg tegnap semmi baja nem volt még..
hibakódja:80048820
és a bővitett hibakód:80048412
pls valaki mi a gond, javításnál 1 hibát nem talál, vírusok leírtva.."Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok jelszvam hol toom megváltoztani?
-
klambi
addikt
kit tudja hogy lehet animálni a nevedet, vagy ezeket a kiírásaidat, láttam olyat pl mintha 1 equalizer lett volna, vagy csak villog a neved hasonló ...?!
-
klambi
addikt
szevasztok!
Az volt a probléma, hogy nem akart bejelentkezni a live, leakartam törölni, de nem nagyon sikerül, töröltem a programfilesból, és a registry-ből is dolgokat, de nem engedi feltelepíteni,
hibát dob ki...ezt a hibát..
mi erre az orvosság?!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy haver leakarja cserélni a mail címét, listát mentette, ilyenkor csak azt lehet hogy másik cím és a lista importálása, vagy valami mást is lehet csinálni?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
free msn virus irtot honnan tudok lekapni mert spam emberektől jön üzenet és nem toom letörölni...
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs