Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
Uher
aktív tag
válasz hu-Ízirájder #1396 üzenetére
Ezek közül nekem az RF és a ZZ-R tetszik.
-
sowi
őstag
ezeket a 400asokat szerintem hanyagold, belpiacos mind altalaban, nem tul jo vetelek, en a 600as gsxr-t nezegetnem meg jobban
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1400 üzenetére
valahogy ugy, most mar be lehet szerezni mindenfelet azert, de jobb ha nem belpiacos mocit veszel hidd el szal nyomulj ra a gixxerre
-
Robi_73
őstag
Nekem is a GSX tünik a legjobb vételnek. Persze jól meg kell nézni!
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz hu-Ízirájder #1403 üzenetére
Gumik állapota
Lánc-lánckerék állapota
Fényezés /sérülések,újra fényezett elemek keresése/
Motor /hang,menetpróba,olaj- fagyálló szivárgás, szintek stb../
Kuplung /kiemel-e,csúszik-e/
Futómű /olajszivárgás a teleszkópnál, koppan-e a teleszkóp,rendellenes hangok, lengőkarok szinlentek stb../
Fékek /fékbetétek vastagsága,remeg-e fékezéskor, olajszivárgás fő és munkahengereknél/
Elektromos berendezések megfelelő működése /km óra,ford.sz.mérő,villágító berendezések, thermo venillátor stb../
Alváz-motorszám, forgalmi
És csak az eredetiség vizsgálat után fizess!Robi73
-
Maksifül
senior tag
Légy üdvözölve a motorosok között!
Az igazat megvallva, én azt javasolnám, hogy kisebb motort vegyél ezeknél. Nem hinném, hogy tanulómotornak éppen ilyen kategóriájú gépet kellene vásárolni. Pláne, hogy magad is írtad, hogy a robbanékonyságát szereted a mociknak Szóval akinek egy ilyen gép van a keze alatt, az ritkán tud megáljjt parancsolni a csuklójának. Tisztelet az igen kevés kivételnek.
A gyönyörű hangra való spekulálással a 125-ös NSR máris kizárható, mert nevetséges a hang, amit produkál. Szerintem...
No meg azzal is kalkulálj, ha nincs végtelen bankszámlád, hogy maradjon annyi készpénz a zsebedben, amennyiből át tudod iratni, biztosítás, esetleg eredetiség vizsgálat, ha a tulaj nem fizeti, és ami a legeslegfontosabb... VÉDŐFELSZERELÉS!
Nem túl jó taktika, hogy megveszem a motort, mert most csak erre futja, és majd veszek ruhát is, ha lesz rá pénzem.
Természetesen mindez csak a saját véleményem, ha megfogadod, megfogadod, ha nem, majd szomorkodunk, és gyújtunk egy gyertyát gyászunkban.
Szóval, csak megfontoltan, és ne spórold ki a kisebb motorokat. Ne akarj egyből a padlásra ugranni, kihagyva a létra fokait...Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Maksifül
senior tag
válasz hu-Ízirájder #1409 üzenetére
A sisak az pont olyan kérdés, hogy minél drágább, annál jobb, és biztonságosabb. Végül is a lényeget ott hordja az ember.
Nekem egy HJC sisakom van, nem volt túlságosan drága, pont annyi, amennyit megengedhettem még magamnak. Kb 30k volt, és itt vettem:
[link]
Számomra az volt fontos, hogy elég biztonságos legyen, és ne legyen túl zajos. Emellett extrák: nem párásodik, cserélhető, és mosható bélése van, dupla d gyűrűs csat, komplett szellőzőrendszer.
Természetesen, ha megengedheted magadnak, akkor vegyél drágább, márkásabb sisakot, több extrával, keményebb héjszerkezettel. Igaz nekem csak egy 125-ös gépre kellett, szóval erre azért nem kell Arai
Ja, és a nadrágot ki ne felejtsd! Meg ne lássalak farmerban motorozni!
A nadrág nálam is elsődleges szempont volt, legfőképp azért, mert nem szeretném, hogy a térdizületeim szétfagyjanak, és ne tudjak járni 20 év múlva. Gatyát is a fenti boltban vettem, szél és esőálló cordura anyagú nacit. Kiváló üzlet volt, sök örömem van benne.
[Szerkesztve]Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
X Factor
addikt
válasz hu-Ízirájder #1414 üzenetére
Nem vagyok nagy motor szaki, de hobbi szinten érdeklenek. Nekem ismerősöm, most hasonló megfontolással vett egy aprilia rs250-et. Neki is tanuló motor kellett, amiben van erő is ha kell, ergo ha megtanul jól bánni vele, nem kell egyből újabb erősebb. A motor 70lovas és 200-210 körül van a vége, dízájnra sportos, és a hangja se olyan mint a simpsoné de azé az erőgépektől messze van. 400-500k körül mozognak ezek is.
Make things work
-
sowi
őstag
felejtos, 4T, es bazi sokat porog, ha jol emlekszem 18e-19e/perc, funyiro, szoval sztem hanyagolhato
-
X Factor
addikt
Motoros fórumokon utána lehet olvasgatni, de ha menet tapasztalatra vagy kíváncsi, akkor ajánlom figyelmedbe a google videó keresőjéz, itt eég sok motorról van ilyen benzintank kamerás felvétel, és itt elég jól látni, melyik moci mire képes.
Make things work
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1418 üzenetére
szerintem speedmotorbol hamar kinovod a 250es kategoriat(ami nem tul tartos), 600assal mar lehet tervezni, azokat nem kell annyira nyelezni hogy haladni lehessen
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1421 üzenetére
szerintem gixxer, jobban elterjedt mint az rf vagy barmelyik 400as, ahhoz az evjarathoz mar olcsobban is kapsz mindent, tudsz vele palyan is motorozni, turazgatashoz is kenyelmesebb mint a mai sportmotorok, es eleg nehez szetkurni a blokkjat
-
sowi
őstag
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1425 üzenetére
hat meg kell nezni, de igy elso blikkre a 3. 1. a sorrend, a kozepsot semmifelekeppen nem, az meg a regi duplakereklampas rettenet
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1428 üzenetére
mennyi loved van motorra?
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1430 üzenetére
en a helyedben varnek, 850-900e korul mar 99/2000es sv650eket lehet kapni pl. es azok eleg nagy minosegi ugrast jelentenek egy 90es evek eleji sportmotorhoz, de ez csak az en velemenyem
-
Den
veterán
válasz hu-Ízirájder #1543 üzenetére
komolyabb bukás pl. amit aztán gányolással javítottak. a törött idomot osszehegesztgették, majd több kiló glettel simították ki kívül, jelek - nem eredeti festés, nem eredeti matricák, fura lemezkék a felfogatási pontoknál (''eltört a sztender és állóhelyzetben eldőlt..'' és hasonló gyerekmesék a tulajtól magyarázatként). Meg kell próbálni megnézni az idom belső részét ott látszik a hegesztgetés.
Az elgörbült villát nem kicserélték hanem kiegyengették, esetleg nem a típusra való telókra cserélték, jelek -> a teló köszörülésén a hosszanti kopásnyomok nem egyenletesek, ütésnyom, elszíneződés, stb.
bukásra utal még lábtartón, fék- kuplungkaron kopásnyom, hiányzó tükrök, műszerfal (''vmi barom ellopta'' és hasonló vetítések kíséretében), eltérő színű, típusu, esetleg nem az adott modellre jellemző felnik, felni peremén elszíneződött, lepattogzott festék (egyengetés), a típusra de nem az adott évjáratra való burkolat, dob, etc...
kétütemű rakátáknál ha van power és nem műxik, vagy nem pörög fel rendesen a motor, fent vagy lent feltünően nincs ereje, vagy tulajtól ''volt a powerrel vmi de megcsinálták'' és hasonló szöveg esetén az a gép szvsz felejtős.
Ilyen kis kétütemüeknél, semmi tuning dob és hasonló okosság, ezekből gyárilag kihozzák a maxot ami mellett még használható karakterisztikájú és egy hónapnál tovább él.www.simson4t.hu
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1591 üzenetére
van rajta ilyen hegesztes, nezd meg a bikepics-en
-
Den
veterán
válasz hu-Ízirájder #1591 üzenetére
ha a deltabox felirat előtti varratra gondolsz, az nem hogy nem tré, de egy tökéletes varrat.
valahogy össze kell illeszteni az extrudált aluminium gerendát az öntött vagy kovácsolt alu csomóponttal...www.simson4t.hu
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1615 üzenetére
nem szoktak
-
Topiccsendőr
addikt
Nemtudom, én még a varratokban is tudok gyönyörködni. Lehet, hogy velem van a baj.
Explosión de dos tiempos
-
Den
veterán
az sokmindentől függ, az anyagtól az illesztés módjától, terhelés stb. A teszkós hegesztőtrafóval zártszelvényből, házilag kókányolt kerítésen ''leflexeli'' a gondos barkácsmester, mert szarul állította be a trafót és szanaszét fröcskölt az olvadék, meg amúgy sem tud hegeszteni, és olyan a varrat mint az ökörhugyozás, terhelés úgyse nagyon van a varraton, és ha el is törik akkor sincs semmi.
Itt viszont nagyon fontos teherviselő elemen van, a csiszolás csökkentené a varratkeresztmetszetet, meg megbontaná a kialakult belső szerkezetet. Ilyen varratot nem csiszolnak le.
Szvsz kimondottan szép. Ez nem egy mobiltelefon, gagyi fröccsöntött műanyagból,hanem egy gép, fémből, ezt nem egy öntő gép köpte ki magából, óránként tízezer másik ilyen kíséretében. Ezt megmunkálták, összeillesztették, dolgoztak rajta, miért baj az hogy ez látszik? Engem épp az zavar hogy a legújabb motorokon ezt eldugják, meg mindenféle műanyag gagyikkal eltakarják...www.simson4t.hu
-
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #1665 üzenetére
hiaba mered meg, ahany sisak annyifele belso hej, azt kell megvenni ami a legjobban illeszkedik, kicsit szoros, nem tud elforogni a fejeden, ugyis tagulni fog 1 picit, meg kell nezni tobb fajtat es amelyik a legkenyelmesebb azt vedd meg
-
[lAyCsI]
addikt
válasz hu-Ízirájder #1665 üzenetére
felveszed, becsatolod, és erőteljesen ballra-jobbra rángatod a fejed...
nem szabad hogy lötyögjön!!
viszont arra is figyelj hogy sehol se nyomjon picit se, leginkább halántéktájon ne,
mert az nagyon meg tudja keseríteni a motorozást... summa-summárum, olyannak
kell lennie a jó bukónak mintha a fejedre öntötték volna-= No way back from Here =-
-
Expendable
aktív tag
válasz hu-Ízirájder #1843 üzenetére
Hülyeség általánosítani...
-
net84
őstag
válasz hu-Ízirájder #1843 üzenetére
#1838-as hsz-ed és ez a hozzászólásod szvsz keményen üti egymást... A párom 8 éve vezet balesetmentesen.
Annak ellenére, hogy a minap én is találkoztam egy szőke picsával, aki kikanyarodott elém, és mivel mertem dudálni és lekurvázni, 2 utcával és 5 perccel késöbb (szembejött velem) és látszott rajt, hogy nem érti a felháborodásom, hiszen csak egy motoros voltam/vagyok...
A #1838-as hozzászólásodra még azért reagálnék egy kicsit, hiszen úgy érzem, hogy érintett/megszólított vagyok.
Ha miattam (is) rossz a motorosok megitélése, akkor visszaadom a jogosítványomat, és többet motorra sem ülök...de úgy érzem, hogy én szabályosan és agrasszívmentesen vezetek. Nem szabdalok, nem pofátlankodok a lámpánál előre, mindig szabályosan váltok sávot és még sorolhatnám. Az, hogyha velem akar példát statuálni a rendőr, vagy mert motorral vagyok, addig keresgél, míg nem talál valami szabálytalanságot, hiányosságot, az nagyon is feldühít. Nomeg az is, hogyha egy autós próbál levegőnek nézni és leszorítani az útról. Ezekután szerinted jogtalan a felháborodásom, és az agresszivitásom??? Ha a verés/verekedés részt keverted ide, akkor kicsit pls olvass vissza, mert az arra vonatkozott, hogyha ''jogtalanul'' üt meg valaki...
A hozzászólásaidból úgy gondolom, hogy egy nyomvonalon haladó járművel nincs nagy tapasztalatod - max. robogóval, de akkor meg kezetvoghatsz a sok idióta elkényeztetett szabdaló robissal...
Sorry, ha kicsit sértő voltam, de kicsit sértőnek éreztem mind a 2 hozzászólásod!!!!!!Read only...
-
net84
őstag
válasz hu-Ízirájder #1847 üzenetére
rendőrt megütni nem csak jogtalanul lehet...abban az esetben, ha megállít és kötekedik, nem feltétlenül ''csapkodom'' meg, de amennyiben szó nélkül, és főleg indok nélkül megüt, akkor szvsz az ''önvédelemnek'' nagyon is van jogalapja...egyébként tényleg nem csapkodok rendőröket úton útfélen.
Persuader - pedig elhiheted...többször állok be szabályosan a sor végére, mint tolakodok előre
Ma reggel majdnem megint sikerült szereznem egy szgk bal elsőt - kezdem megérteni, hogy miért kell, hogy irdatlan hangos legyen a motor, akkor talán meghallják a közeledésemet.
[Szerkesztve]Read only...
-
fzr1000
tag
válasz hu-Ízirájder #1892 üzenetére
na nézzük csak: RC51, RVT 1000 R, VTR SP-1, az összesen egy
{a legtöbb eddig 1951 cm3-nyi Kawasaki volt egyszerre... amíg nem tudtam eladni a régit... } -
fzr1000
tag
válasz hu-Ízirájder #1938 üzenetére
hát igen... már majdnem 5 éve regisztráltam a PH!-ra...
írtam privátot a múltkori kérdésedre, nem tudom, észrevetted-e... én is csak 2 héttel később... -
hu-Ízirájder
tag
válasz hu-Ízirájder #2137 üzenetére
ez aktuális asszem: [link]
-
-boyscout-
tag
válasz hu-Ízirájder #2467 üzenetére
Gyönyörűek az új kawak... a ZZR 1400 es nagyon szép.
jaja nekem is tetszik/enek és micsoda hangja lehet! -
Topiccsendőr
addikt
válasz hu-Ízirájder #2475 üzenetére
Ez még csak egy photoshop fake. Nem hinném, hogy ilyen lesz. Egy ügyes kezű grafikus képzelete csupán.
Explosión de dos tiempos
-
Benyaking
aktív tag
válasz hu-Ízirájder #3461 üzenetére
Hát nem tudom 50 papír egy műanyag sisakért az elég sok! Enyiért kapsz AGV-t ami üvegszálas és az szerintem jobb is mert könnyebb és erősebb is!
-
sowi
őstag
ennyiert vegyel hjc-t, karbon kevlart kapsz ennyiert es az vattauj kozepkat jo sisak, prexport ruci tobb ismerosom szerint faja, ehhez ennyit tudok hozzatenni
-
SzalaiG
addikt
válasz hu-Ízirájder #3469 üzenetére
Szerintem Arai, AGV, Shoei.
-
ALI_G
veterán
válasz hu-Ízirájder #3464 üzenetére
41-ért ajánlottak nekem egy faxa Arai-t a szegedi yamahánál és az sem műanyag
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
válasz hu-Ízirájder #3469 üzenetére
dainese(?), hjc, agv, a ruciert 85 rugo nem rossz, foleg ha nem szethasznalt, vagy uj cuccokrol bszelunk? egybekent ha van ra lehetoseged probalj fol tobbfele sisakot, mindenkinek mas illeszkedik jobban a fejformajahoz, nekem a lazer, hjc, lehet hogy neked pl. az fm, agv..
-
[lAyCsI]
addikt
a ruhákkal meg kiegészítőkkel ellentétben a Dainese sisakok ócskák,
szvsz felejtős...-= No way back from Here =-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest