Hirdetés
Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz Tikakukac #48113 üzenetére
Mennyivel? Nem tudom, de több lesz!
Konkrét példa: AMD 2,8ghz Bartonos gépem (kb több mint 10 éves, de még szolgálatban ez is ), régen flash játékoztam rajta, ma már nem lehet mert akad (win xp sp3...)De nem is ez a lényeg, programok is fejlődnek (én szemszögemből pl az autocad). 2005 ben a legdurvább CAD is röhögve futott a notimon, 2010ben már nem, ma meg már a legújabbat fel sem tudom telepíteni és ez pl mind proci....nem ssd nem memória....azokat bármikor cserélheted, bővítheted, a procit nem.
-
Declare
őstag
brumi1024: Thx , jóóó, ebben arany ár cpu vs ssd ez telitalálat volt igazad van....csak egy hddt kicserélni ssd re az még mindig sokkal egyszerűbb dolog, mint használt régi tokozású cput vadászni, szétszerelni, pasztázni stb! (autocad Civil3d a proci zabálóm)
B-L-A-C-K: nekem nem játékhoz kell, nem kell a vga, csak a proci!
Borote: Az eleje nem, de a vége ...mobil cpu csere az valahogy tényleg nem került előtérbe, visszarettent egy "pici" notebookot szétszedni, proci, csere, paszta, hűtés jó lesz e stb... neccesnek érzem... azon kívül asztali gépben sem cseréltem még soha, mert mire odaér a technika egy új proci alaplappal arányaiban olcsóbb lesz mint használt (lutris) régi processzort vadászni....
Úgyhogy köszi tényleg mindenkinek, ha érveket hoztok és nem csak szajkózzátok, hogy nem elég ez se az se úgyse hallgatok én az érvekre! Most már kezdem átérezni a dolgot
mod: (#48118) brumi1024:
utolsó mod: szóval akkor szumma szummárum, inkább a 3210m SSD vel mint 3610qm, később egy ssd vel, mert az a 2x sebesség különbség nem lesz kihasználható, 5 év múlva meg alig számít majd....ez az álláspontja a kedves Fórumtársaknak
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz brumi1024 #48328 üzenetére
Huh, ah ez érdekel TP topikban nekem azt mondták (kedvenc szavaim lettek ezek most ) "tök mind1", hogy milyen gyors, mert az elérési idő a lényeg és abban így is úgyis rommá veri a hdd ket...amiben így laikusan bele gondolva lehet igazság (pont Te írtad nekem a melegedést is, ami msata hátrány)
-
Declare
őstag
válasz balikabo #48354 üzenetére
Hát őőő úúúúgy kb szerintem maximálisan (egy notebookhoz képest) 5850 fps ek
-
Declare
őstag
válasz VMatteo #48365 üzenetére
Alapvetően én se szeretnék fényes kijelzős gépet, de szerintem azért nem a világ vége...ha sokat használod szabadban, akkor nem jó az biztos, de bent szobában, kicsit döntöd a kijelzőt/kicsit máshogy ülsz akkor el lehet vele lenni szerintem...ha van választás nyilván matt!
Amúgy youtuube on találsz sok ilyen videót
-
Declare
őstag
-
Declare
őstag
válasz vilmaboy #48364 üzenetére
A dell honlapon általánosságban írják le, mi lehet a gépekben...ország, specifikáció függő (hp 8560w is háttér világítású billentyűzettel is kérhető, csak nem Európában...)
Ujjlenyomat olvasó, nem egy lényeges szempont, lehet soha nem fogod használni
Amit linkeltél abban úgy néz ki csak az integrált vga van, igen.
Írj nekik egy mailt, ők tudják megmondani...szerintem amúgy ujjlenyomat olvasó és világítós bill. is van benne
-
Declare
őstag
válasz brumi1024 #48388 üzenetére
Köszi!
Asszem felkeresem majd az ssd topicot is .
Bodor cikkét átolvasva főként megint oda jutottam, hogy klassz az ssd de főleg arra jó, hogy gyorsan bejön a win és betölt 1-1 progi (de ez megér e annyit amennyit kérnek érte...)
Meg akkor az is kérdéses, hogy a 64Gb os ssd (mondjuk egy msata ban) mennyire érdemes/elég...csak a win elfoglalja a felét durván sőőőt és akkor még az is kérdés, hogy ha melegszik az msata az hogy befolyásolja a notebook mindennapjait
átnyálazom ezeket a linkjeidet majd alaposabban !
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz VMatteo #48512 üzenetére
SZVZS baromi jó amit írt és inkább szívleled meg, nem rossz szándékból írta!
Sokan sajna abból indulnak ki, hogy van 100-150 ezer forintja, ami baromi sok pénz (és lényegében tényleg sok is...) és ezért akar venni egy szép, erős proci erős vga, sok ram nagy kijelző stb gépet, amivel lehet játszani, videót nézni netezni, minden.... és nem hajlandóak tudomásul venni, hogy ez nem működik és nem véletlen, h egy üzleti Hp vagy Lenovo 2x legalább drágább és még talán a hardver is gyengébb!
Sajna ha nem tapasztaltad amiket leírt már itt sok mindenki, hogy a minőség mit is jelent, akkor vagy elhiszed, vagy nem... meg lehet venni az erős olcsó gépet aztán vagy szerencséd lesz vele vagy nem...
Nekem is volt itt "vitám" a gyengébb vs erősebb proci és a szükségem van e rá vs számomra felesleges témában és én is beláttam, hogy nem beszéltek hülyeségeket a srácok itt
-
Declare
őstag
válasz B-L-A-C-K #48516 üzenetére
Ha a minden igaz Mobile Intel® HM65 Express chip készleted van
Erre azt írják, elvileg a chipkészlet támogatja a sata3 at, de ennek ellenére nem minden ilyen chipsetes alaplap, mert egyes gyártók ezt kihúzták mégis a support közül érdekes....
itt ugyan ezt írják, dell e5520 ra, elvileg támogatja, de mégsem 100%...mail a dell eseknek szerintem!
-
Declare
őstag
válasz Qorthral #48550 üzenetére
Írj moszkító kollegának egy e-mailt, ha nem kell számla, elég jó árakon tud adni gépeket, korrekt, nem svindlis emberkének tűnt nekem amikor beszéltem vele (vásárlás nem történt).
Amit leírtál T vagy W lenovo, Hp elitebook, amik ilyen tulajdonságúak, vagy a dell precision vagy dell latitude e6520 széria amit ajánlottak nekem. Precisiont 300 alatt talán be tudsz szerezni moszkítótól és azzal a géppel valószínűleg nem járnál rosszul
-
Declare
őstag
válasz ledgeri #48557 üzenetére
meg pl nem árt normálisan kérdezni... 3d s alkotásra....kemény 3d s alkotásra kissé kevésbé jó mint kissé kevésbé kemény 3d s alkotásra, de egész gyenge 3d s alkotásra egészen jó...
ezekből nagyjából látod mit tud a gép és még mindig kérdezhetsz konkrétan mira, hogyan stb...ha valaki tudja az meg fogja válaszolni.
-
Declare
őstag
válasz ledgeri #48562 üzenetére
De ez így akkor is nagyon általános...kezdő grafikai munkára? Mit jelent ez? Mi az a program, mik a progi követelményei, milyen konfiggel használja most.... erős vga kell vagy erős proci vagy IPS kijelző? Ezek nélkül nem tud sokat segíteni senki. Amúgy ha valami speckó grafikai program és 100k körül mozog a megirányzott ár, akkor az csak valami használt gép lehet, amihez meg megint csak a konkrét paraméterek kellenek, hogy valaki ajánlani tudjon.
Hosszú akku élettartam...ez mit jelent? 2 óra 3 4 5 6...30? mindegyikre van megoldás, ott vannak a külső akkuk, csak ugye azok is 20astól indulnak legalább általában...
-
Declare
őstag
válasz Macisajt3 #48598 üzenetére
Én is bele estem ebbe a hibába, de engem meggyőztek itt a többiek, hogy a gyors fejlődés miatt amennyivel többe kerül most egy i7, annyival valószínűleg messze nem hoz többet pár év múlva...erre tök jó példa, az új i5 ös procival kijött notik olyan teljesítményűek mint az eggyel régebbi középkategóriás i7 esek....
A baj az, hogy Te is a teljesítmény miatt a minőség oltárán gyakorlatilag mindent feláldozol... 230k ból akarsz egy olyan gépet venni, ami a közel csúcs kategóriába tartozik, miközben egy minőségi üzleti gépet talán i3 al kapnál ennyiért.... szvsz gondold át mi a fontos, lehet jobban jársz egy kicsit minőségibb géppel i5 el, 15"-14" al és egy külső monitorral, mint egy low end minőségű de i7 meg 17coll és tsai géppel.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Macisajt3 #48600 üzenetére
Nem márka, típus függő. A hp, Fujitsu, lenovo, dell...mindegyiknek van minőségi és gagyi gépe. (baromi jó példa a dell...inspiron=borzasztó, precision az egyik legjobb gép a piacon).
Teljesítmény, minőség, ár....ezek szorosan együtt járnak az esetek 99% ban. Ergo minél olcsóbban veszel minél nagyobb teljesítményt, annál kevesebbet kapsz a minőségből. Pont azért, amit írtál, h ugyan az a processzor ugyan annyiba kerül az inspiron és precisionban egyaránt, tehát valahol máshol van a difi... keress rá a fórumban a K asus ra, inspiron ra és olvasd el ki miket írt.
Az üzleti attól üzleti, hogy sokkal kisebb valószínűséggel lesz pl melegedés gondja, akármennyire is max teljesítményen járatod, masszív (felemeled a sarkánál fogva akkor sincs semmi, míg egy inspiron alaplapja kis túlzással kettétörhe, leesik akkor jó eséllyel semmi baja nem lesz, nem kopik a billentyű, nem esnek ki a gombok, nem reped stbstb)...ilyenek.
Szóval ha egy asztalon áll biztonságban egy jól hűtött szobában egész életében nyilván nem érdemes egy elitebookot, Preisiont vagy T, W lenovot venni, de akkor sem a legolcsóbb, gagyi anyagminőségű inspiront vagy társait.
Ezt érdemes szem előtt tartani szvsz...konkrét gépeket amit érdemesebb lehet venni ennyiért, kissé gyengébb konfiggel de jobb minőségben írtak feljebb, de biztos Neked is fognak konkrétumot is írni akik ezt a kategóriát régóta nyomon követik!
cpu teljesítmények itt meg tudod nézni kb hol vannak egymáshoz képest
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
Leírta
Hp elitebook, Dell precision, Lenovo T W széria (inkább w az erőssebb vga miatt, de az csak használtan játszik ebben az árban)
De pl én is Hp elitebook 8560w párti voltam, azt szerettem volna venni, de utána olvasva kiderült, hogy dögnehéz a gép, dögnagy/nehéz a táp és nagyon keveset bír az akkuja ezért pártoltam el tőle...szóval ha utazol vele sokat érdemes a súlyokat is megnézni, hosszú távon fél kiló is sokat számíthat...
-
Declare
őstag
Ez az ideapad mitől ennyire jó? Csak ár/teljesítményben jobb mint egy probook vagy egy lifebook? Vagy másban is?
A lenovo edge nem komolyabb modell? Az mégiscsak thinkpad és az is van ilyen árakon nem? -
Declare
őstag
I see... nagyjából világos, csak azt nem értettem, hogy nem nagyon láttam, h ajánlanátok senkinek, pedig azt gondolnám designe hasonlóságon kívül valamivel többet ad minőségben is ha már thinkpadek között írja a lenovo...és itt volt nemrég ugye akinek meg túlmelegedett az y570 elvileg normál körülmények között....azért ez nem egy jó pont...igazából emiatt gondolkodtam itt hangosan .
-
Declare
őstag
válasz Szaszabond #48823 üzenetére
Ha nem érdekel a grafika, 400k ért miért akarsz asust venni komolyan! Ha nem a játék a fő cél, akkor szerintem is jobban járhatnál egy dell precisionnal, vagy egy hp elitebookkal, vagy egy lenovo T vagy W szériával!
(#48842) brumi1024 jaaaaa igazad lehet mind1 akkor is Preckó, Elitebook vagy T ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
Nem módosítjuk a topic címét "milyen notebookot vegyek? /inspiront biztosan ne!/ " topicra ?
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Chaser #49299 üzenetére
Mi a baj azzal az Edge el? Így látatlanban kép alapján, komolyabbnak tűnik mint az a vostro....ráadásul könnyebb is. Élőben nézted?
Amúgy is a dellekről sok helyen olvastam, hogy Mo on túlárazottak ahhoz képest amit valójában képviselnek (pl precision is jó gép, nade nem 2x olyan jó mint egy kategóriatárs hp vagy lenovo, pedig 2x annyiba kerül itthon). A gar meg szerintem egy dolog, legyen rá 1év-2év de soha ne kelljen szervízbe vinnem -
Declare
őstag
válasz Tikakukac #49309 üzenetére
Mindig ezzel jöttök....de nem erről van szó...
Nem az a kérdés, hogy az edge a jobb vagy egy T W thinkpad.... de ha előjön az edge, akkor huu azt hagyjuk és senki nem mondta még miért? Emiatt kíváncsiskodom .Nincs rollcage....nincs a probooknak sem meg a vostronak sem meg a fujitsunak sem....garancia: lehet én születtem szerencsés csillagzat alatt, de nem igen tapasztaltam olyat, hogy egy számítógépes alkatrész 1évig jól működik, aztán 2,5évesen magától tönkremegy...
(apumnak olyan cége van, ahol olyan 12-13 gép megy nap mint nap min.8 órát és az elmúlt 25 évben nem volt egy olyan gép se amelyik 2-3 évesen döglött meg. Think centrek vannak általában, olyan volt, amelyik az elejétől fogva gyanúsan lassú volt, lefagyott néha stb, vitték hozták, alaplapcserés volt és további no problem.) Ugyan ez elmondható a családban előfordult notebookokról és pc kről is. Az én Hp m is 5,5 évesen (állítólag ) kondenzátora kiszáradt az alaplapon ezért lapcserés volt, de ott már megint mind1, h 1 év vagy 3 év a gar.
Szóval erről csak annyit, h persze nem elhanyagolható kérdés a gari, de nekem pl nem lenne egy kulcs kérdés, ha csak ennyi van az előbb beszélt vostro és lenovo között akkor én a lenovot vinném de ez már szubjektív teccik/nemteccik szempont[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Borote #49318 üzenetére
Azért mondtam, h lehet szerencsés a csillagzatom gari ügyben
Az nem egy elképzelhető variáns, h mondjuk az edge egy jobban összerakott gép? (anyag minőség, jobb hűtés, akármi...)?
szerk:
(#49320) brumi1024: Ok ez tény!
(#49321) Tikakukac: Akkor tényleg eddig mákos voltam/ vagyok garral , ha lesz "élmény" az edge el, arra kíváncsi leszek majd!
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz wens33 #49420 üzenetére
M3oH val kell eggyetértenem, érdemes átgondolni,h i5 öt vegyél, mert a Sandy i7 esek tényleg tudnak melegedni (ezeknek utánaolvasgattam nemrég)....ha nem jó a hűtés, sokat használod nagy terheléssel akkor könnyen kihasználhatod a garanciális javítás örömeit....vagy Ivy i7 es procival veszed, ami azért javult a hőleadás terén, ár nem tudom mennyire egetrengető a különbség...
(pl most olvastam egy cikket a hőmérséklet hatásairó, tök érdekes szerintem: egy hosszú élettartamú flash diskre -most ez a hosszú adattárolás üdvöskéje - 1311 év tartósságot jósolnak 20°c on, 40°c on 105 év, 85°c on 1 év ....elég off, de szerintem ez Nektek is érdekes lehet szerintem ez jól mutatja a hőmérséklet szerepét és hűtés fontosságát) -
Declare
őstag
erről a boltról van valakinek rossz tapasztalata vagy korrektnek tekinthetők?
Azt nem tudjátok, hogy az új Ivy Bridge notik támogatják a "Lucid Virtu MVP" feature t ? (röviden ha jól értelmezem, a PC k nél olvastom, h a Z77 chipsetes alaplapok támogatják ezt, vagyis a cpu integrált vga teljesítményét ha kell hozzá tudják csapni a dedikált vga teljesítményéhez és így ilyen 50% os erősödés is tapasztalható a nem top vga k esetében....nem egy rossz dolog Lenovo t530 ami konkrétan érdekelne )
szerk:
margithid: ezt írtam "ha nem jó a hűtés..." => konzumer noti
(#49423) B-L-A-C-K : kérdéseiddel fordulj bátran a Sandisk hez (memory vault a termék) ....tutui vissza küldetem majd az ükükük unokámmal ha 1300év után nem tudja nézegetni róla az idei családi képeket
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
B-L-A-C-K, runner 125, M3oH : Köszi! Korrekt ár, meg közben láttam valami hivatalos lenovo guruk is Ha ismerős számtechboltos nem tudja beszerezni akkor lehet tőlük rendelek!
(#49425) wens33: vegyél akkor alá egy notebook hűtő padot, az azért szerintem segíthet!
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
-
Declare
őstag
válasz pooley88 #49436 üzenetére
Ha jól érzem, azért nem egy professionális PS re keresel gépet. Egy olyan noti, tényleg ips kijelzővel, színkalibrációval 500k minimum.
Ha arra gondolsz, hogy normálisan fusson, alap dolgokhoz, gyakorlatilag bármelyik mai újonan kapható gép egy i3 al elég szvsz.
Én azt javaslom, legalább HD+ os kijelzőt keress 15,6" al, 1366x768 felejsd el....ehhez ha visszaolvasol is van egy két ajánlott gép, de biztos fognak a többiek linkelni (fujitsu lifebook, esetleg egy kis költség növeléssel hp probook, lenovo y570...). De azért azt érdemes szem előtt tartani, hogy ezek a kijelzők nem egy színhű kijelzők...csak egy ips asztali monitor önmagában ilyen 60k körül van minimum ha jól emléxem.
De érdemes lehet használtak között is körbenézni, vannak itt ph! n is nagyon korrektnek tűnő /és véleményezett/ eladók, mert a 150k keret az egy igencsak belépő szintű gépre elég újonan.
-
Declare
őstag
válasz brumi1024 #49440 üzenetére
Igen, ez is opció...IPS monitorok
Magyarul egy i3as gép kerestetik 100k ért + egy fenti moncsi.
szerk: panel típus kiválasztásánál az előző linken nem jegyezte meg,h ips
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Borote #49458 üzenetére
Jaja! Képernyő mérete önmagában semmit nem jelent szerintem... én pl a 80 as tv men ami 720p felbontású kevesebb rajzterületet látok mint a 15,6"os 1600x1050 es felbontású notimon. Arról nem is beszélve, hogy a kis felbontás rém randa szvsz...1360x768 is egy pixeles maszatnak tűnik az 1600x1050 hez képest....
-
Declare
őstag
válasz vilmaboy #49460 üzenetére
Ezt elolvasod és szerintem kb mindent tudsz, meg a milyen ssd t vegyek topic első hsz ét....
Jó ár/érték arányú ssd na ez ami nincs....a cikkben leírja Bodor, h milyen márkákat ajánlanak, abból válassz egyet, ami a legolcsóbb (nekem a samsung tűnik most a legszimpatikusabbnak).
Notiba a hdd vel megeggyező méretű 2,5" kell venned. Túlgondolni a dolgot nem érdemes, ezt a cikkben is leírják.
Na én ennyire jutottam ssd ügyben
-
Declare
őstag
válasz spyduck #49480 üzenetére
Én pontosan ezért pártoltam el a 8560w vásárlástól, pedig legszebb gép számomra és legmasszívabb
(#49466) Borote: ssd nem más mint egy adattároló (nem read only memory ) innentől kezdve ár érték arányról beszélni.... jópofa dolog ez az ssd én is erősen tendálok a vásárlás felé a kíváncsiság miatt, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy túlárazott valami azért, h gyorsabban bootoljon a win meg induljon a PS...mondjuk ha videóvágásnál lassú már valakinek a 7200rpm az más tésta lehet.
-
Declare
őstag
Jólvan jólvan jólvan többet nem hangoztatomezt a véleményem, amíg nem próbálom ígérem
-
Declare
őstag
válasz rgeorge #49523 üzenetére
Köszi a tippet! Érdeklődtem náluk is korrektek nagyon, mysoftnál picit drágábbak.
Alapjáraton ismerős számtechestől venném, ha be tudja szerezni (volt már olyan rendelésem amit nem tudott) és ezekkel az árakkal egy szinten lesz...még nagyon hallgat
Ha nem tudja, akkor meg van ez a 3 bolt, majd aki a legoccsóbat mondja (eddig a mysoft vezet) csak előbb érkezzenek már meg a gépezetek és ne comeing soon legyen a státuszuk
-
Declare
őstag
-
Declare
őstag
válasz vilmaboy #49561 üzenetére
gép és gép között nem annyi a különbség, h melyikben milyen perifériák vannak....engem baromira idegesít ez az ár érték arány szöveg....kinek mi az érték....nekem pl nem érték a gtxxx999xxx99xx sli vga kárty, ellenben érték, hogy ha egy mód van rá a legkisebb valószínűséggel hibásodjon meg, meleedjen túl stb.....
(#49566) ktommy91 : ez megint csak az "attól függ" kategóra szvsz...ha valaki csak nappali fényben használja a gépet, 3db usb 3at akar rákötni meg esata csatit akkor pont lexarja a világító billt, ellenben kell neki az esata
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Zuperapuka #49614 üzenetére
Hát ezt vagy nagyon régen frissítették vagy elírták egy 0 val, vagy lehet 3 gépet kapsz ennyiért
-
Declare
őstag
válasz B-L-A-C-K #49715 üzenetére
Samsungokat nem ismerem, de így kép alapján azért ez egy masszívabb (vékony, könnyű, fém ergo merevnek kellene lennie), komolyabb gépnek néz ki mint az y580. Munkára biztosan nem vennék y580 at, az kinézetre inkább egy játék gép feelinget hozza nekem (de ez képek alapján szvsz)
Mondjuk ha valaki mond valami tény indokot ez ellen a samu ellen, akkor egyértelműen a dell amit linkeltetek!
szerk: gyorsban rákerestem, a monitor betekintési szögére panaszkodtak, touch padra meg hogy hangos....nem túl nagy piros pontok
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Assdak #49791 üzenetére
Egy jó tanács ha rám hallgatsz: 1366x768 felbontás felejtős! Minimum hd+ de méginkább FHD felbontást keresd ha nem külső monitorról akarod használni. 1366x768 ban egy homályos vacak és semmit nem látsz a cad ben....
Ha nem professional szinten nyomatod a 3D modellezést a quadro kártya nem kritérium, egy sima dedikált is megteszi!
Ha amúgy ez a fő cél, használtban is érdemes utána nézni egy Dell precisionnak (ha mindenképp dell kell és nem akarod hurcolni) vagy egy dell latitude 6520, viszont mivel én nem vagyok dell párti(ez a precisionra nem vonatkozik), sokkal inkább Lenovo T520 W520 széria vagy hp elitebook W (8560w az én etalonom csak megmozdítani ne kelljen ) szériát nézném használtan 1-2 évesen (ha van ilyen...)
mod mos látom csak: Amit (#49795) Borote linkelt elitebook w vagy méginkább (a kijelző miatt) T520 az a Te géped szvsz
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
- Új 0km-es garanciás asus rog strix scar i9 13980hx rtx 4070 32gb ram
- HP 250 G6 i7-8Gen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest