Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Vonzódok gyermekkoromtól az autókhoz, hajt a kíváncsiság miből áll s miképp működnek az egyes összetevők.
Jövőre csinálnám a jogsit, utána milyen járművet tanácsoltok venni?
Személy szerint a német járművekhez jobban húz a szívem, kényelmesebbek, talán megbízhatóbbak s valamivel erősebbek a japán társaiktól.
Sokáig a dízel híve voltam, de 1500-1600kg-ot egy 80le dízel motor elvisz, de azért egy hosszabb úton, főleg emelkedőkön hajlamos igencsak belassulni. Tapasztaltam ezt már nem egyszer egy 2,5-ös 124-es mercinél.
Másfelől huzamosabb időre kellene egy autó, 2000-2400cm3-es benzinesre gondoltam, szintén 124-esbe, esetleg egy Bmw-be.Mit tanácsoltok?
-
turbobusa
senior tag
Szerencsere eleg higgadt vagyok, nem rodeozni kellene a jarmu. Biztonsag a fo szempont, utana a tobbi.
2000cm-es 124-es sedannal szemezek erosen.
20 eves vagyok ha utalgatunk mar a korra.[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Az említett lassúnak titulált 2.5-ös merci az sima szívódízel, mai árak s fogyasztás mellett jobbnak vélek egy 2000cm-es 124-est, 8-9 literrel elmegy és dinamikusabb emelkedőkön.
Komolyan röhögök már, Eva Rezesova-hoz hasonlít valaki, mert egy benzines, 1600kg-os max 130le-erős autót szeretnék venni. -
turbobusa
senior tag
válasz bitpork #52881 üzenetére
értem
2000-es dízel 124-el tanultam apámmal vezetni régebb, 185cm-hez kényelmes volt, de elég lomhák a régi 2000 előtti dízel mercik, 2,5-es dízelbe van 81le és nem nyomatékos az autó. viszont városba 8 litert simán megkajál, ezért szemezgetek a 2000-es benzinessel, ettől erősebb nem kellene, esetleg még ha jó áron találnék egy 2,5-ös turbodízelt. -
turbobusa
senior tag
válasz bitpork #52886 üzenetére
a dízelek, kivisznek az univerzumból és túlélnek egy atomtámadást
123-asra főleg igaz ez a kijelentés. szerencsére tudod miért szemezgetek ezekkel, elsődleges szempont nekem a kényelem, megbízhatóság, biztonság. 1,4-es varrógép motoros japán dolgok ötször annyi erőt rejtenek magukban, de szép lassan elfogynak az évek múlásával -
turbobusa
senior tag
-
turbobusa
senior tag
válasz neduddki #52892 üzenetére
lehet, környezetből ez a tapasztalat, d4d motort azt tudom, hogy jó, de ahogy írtam baromi drága a szervizelése. megfelelő háttérrel bíró autót ha kifog az ember lehet örül, yaris-ok lehet szar helyről származnak, egyik azonban szalonból lett kihozva elég sok pénzért.
[rvilike]: 6 évre minimum tervezem az autó vételét ha nem hosszabb távra, sajnos nekem se megy az évenkénti csere. ebben az esetben meg főként az ember véleménye csak erősödik az említett merci irányába.
nem mondom, hogy rossz az összes japán autó, de szerintem hosszabb távon macerásabb. személy szerint nem is szeretem őket[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Politika
- Bestbuy játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.