Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
Impresszívnekl tűnik ez a MAGLEV tecnológia, csak az a baj, hogy ahogy nézegettem nem nagyon gyárt olyan ventiket, amiket én halknak mondanék. (max. 20 Db sztem...).
Viszont a hangért cserébe annyival nem visz több levegőt (8-as ventiknél nézegettem, kb olyan cfm értékek voltak, mint a Noctuáknál, viszont 28 Db mellett...) szóval részemről felejtős. Érdekes egyébként, hogy a Papst se csinál igazán halk ventit csak 8 cm-eset, viszont kis légszállítással. Mondjuk pont van egy ilyenem, hát nem véletlen legenda a Papst... hihetetlen halk, és egyátalán nem rezonál.
A Silentblade-ekből meg van ám 3féle is egyszerre ugyanazon név alatt!(Silentblade 2)
Van sima csúszócsapágyas(35e ó) , golyós(picit több) és hydrocsapágyas(70e ó). Árban nem sok van köztük, szóval érdemes odafigyelni a vásárlásnál"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Oibacsi
őstag
Pesze, lesz eredmény, de csak hétvégén férek a gép közelébe.
Scythe Andy-re fog kerülni, ami már polírozva van, paszta nem a legjobb de ilyenkor már úgyis csak hajszálnyi kell, és egy 2140-est fogok 1,7v-ra 3400-3500 környékén megküldeni.
Ha 50 fok alatt lesznek a magok, akkor már jó. -
messy
tag
van egy termaltake fordulatszám szabályzóm ilyen tekerős tudom azt hasznositani asszem voolkánohoz volt anno egy sima kis dugó van a végén fekete és piros a zsinor
"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007
-
-
<cafat>
senior tag
köszi a bő infót
elsősorban engem az érdekel h a gépem kussba legyen, de nagyon, vagy legalábbis amennyire csak lehet, a tuting majd akkor fog érdekelni, ha lesz bármilyen olyan progi amihez nem lesz elég a procim.... mostmég bőven jó legalább 2 évig, a ramok így is húzva vannak 5-5-5-16 2T-ről 4-4-4-12 2T-re, a vgam már néha kevés, de azon is tudok húzni 560/700-ról 640/800-at simán viszi gyári hűtővel, de ez sem szükséges mert 1024-be minden fut fullon, eddig egyedül a jericho miatt húztam csak
pls, esetleg tudnál dobni vmi linket halk, jó légszállítású és nagy légnyomású ventiről, ami azért nem olyan drága? -
-
pentium4
senior tag
köszike!énis csak 1 helyen találtam mégpedig az eboltban 6k ért!
irtam nekik mailt, remélem reggel válaszolnak!
ha nem akkor is megveszem, mert a felfogatókon nem 1-1 lyuk vana végükön hanem 1-2centi hosszon folyamos lyuk szal tuti hogy fel lehet fogatni!!
ha megvan majd irok és küldök fotókat is!
kösziP4
-
betyár63
csendes tag
Igen rájöttem,de ha be van kapcsolva a hőmérséklet függő szabályozás,akkor nemtudom miért nem indul el a venti ? Talán nincs melege a masinának? Néha úgy csinál mintha el akarna indulni a venti, meg is mozdul a lapátja egy picit, szóval próbálkozik de nem megy. Ha ilyenkor mebillentem a gépet,azonnal elindul, és megy is folyamatosan.
" Let there be ROCK "
-
betyár63
csendes tag
Köszi szépen a kimerítő választ most már értem a dolgot!
Mivel a házon ekkora ventinek van hely,és mögötte vannak a vinyók,amiknek nem árt egy kis hűvös levegő,lehet hogy a ventivezérlő volna a legjobb megoldás?
Vagy egy kisebb teljesíményű venti, már ha van ilyen méretben !" Let there be ROCK "
-
v.tom
őstag
-
Veriakilis
senior tag
Azon gondolkoztam, hogy RAID 5 (strip) -be kötök 2 darab Samsungot, és akkor a sebesség terén sem vesztek,- legalábbis egy normál HDD-hez képest,- sőt, talán még gyorsabb is lesz(?).
A 2 darab Samsung simán beleférne a Scythe dobozba, és szerintem kettőnek sem lenne hangja,- gondolom 0 hang + 0 hang = 0 hang.A Raptort a másik drágább fajta Scythe Quiet Drive tudja csak megfelelő hőmérsékleten tartani.
Az, amelyikben a Heatlane van.A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
R.P.
aktív tag
Akkor nagyon ki vagyok gyúrva, egész éjjel úgy használtam szóval nem torz agyszülemény volt a dolog akármennyire is volt olyan látszata.
Azért kérdeztem mert az oldalsó házventi kb. 9000-rel pörög, és olyan hangja van mint egy sugárhajtóműnek, de 5v-ra kötve elég halk, a többivel egyetemben.Azért találok ki ilyen dolgokat mert kéne nekem 5 db molex ---> 3pin venti átalakító, de a 700 meg hasonló forintos árával helyenként kicsit felmegy a pumpa, egy k*rva kábelért.
Szóval ha van valakinek akkor 1k-t kiadnák az 5-ért.Na üdv!
-
kingabo
őstag
-
toth_janika
őstag
-
Chosen
addikt
Ha a venti lenne a gond , a lamellák izzanának , de épp ezaz , hogy hidegek , egyébként a bat még csak nem is sűrű szerintem , a venti a gyári van rajta , de az odalép ha kell, azzal nincs gond , a csavarokat próbáltam lazábban (optimálisan ) aztán izomra , úgytűnik izom jobban bejött , de még mindig csak javítok rajta , de nem az igazi próbélma van megoldva , mert hideg az egész a proci meg forró , kb úgy kell elképzelni, hogy a kocsim király , de mivel szar gumik vannak rajta , csak elkapar , és nem tudja azt a teljesítmény leadni , amit kéne , és hiába babrálok a motorral , ha egyszerűen a gumi szar , csak még nem jöttem rá , hogy a Bat-en hol a "gumi"
-
priti
addikt
Azért nem értem, mert olyat meg gyakran látok, hogy 2500 rmp 35-40db és ilyen 500Ft, na most szerintem tök ugyanez a venti egy ventiszabályzóval leszabályozva 1000 alá ugyanúgy elhallgat 15-20db környékére, nem értem, hogy miért nem tudnak rányomni egy nyamvatt feszültségosztót, ami tömeggyártásban kb 10Ft , hogy még éppen elinduljon és pörögjön mittom fix ezres fordulaton 510Ft-ért. Na mindegy, akkor marad a fordulatszabályzó, remélem egy nagyobb hűtőbordával elbír egy csatorna 4 párhuzamosan kötött ventit. Esélyes, hogy be fog halni a fordulatszabályzó.
Hardverlesen
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ráadásul olyan megoldással, hogy van rajta apa\anya. Így sorbaköthető akár 5db is ACék ajánlása alapján. Én 4el csináltam, teljesen hibátlanul ment. Fix 12Vot ugye megkapja mindegyik, a Control jel meg már csak az elektronikába fut be, nem igényel különösebb erőfeszítést a laptól..okos dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink KLM-002 számítógépház új. 6 hó jótállás.
- Eladó PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass - hangszigetelt ház
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest