Hirdetés
Aktív témák
-
Smish
tag
Helló Skyner!
Nekem Polk PSW 125 van és 22nm -en használom. Bőven elég a hangereje és csodaszépen szól. Én is csak ajánlani tudom ezt is vagy a 110-et, szerintem is szebben szól a jbl-nél.
Csak csak azért vettem a 125-öt mert ha elköltözöm itthonról akkor egy nagyobb szobába tervezem és több bent a tartalék, de 15nm-re tökéletes a 110 is. -
Smish
tag
Helló mindenki!
Na 20 perce megy az új onkyo 506 erölködő wharfi 9.1 hangfalakkal. Denon 1306-ról cserélletem. Hát ez valami kolosszállis. Egészen más hangja van. Sokkal dinamikusabb magasabra megy a hang és mélyebre is. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki ilyenen gondolkodik.
-
Smish
tag
válasz nebulo5 #5154 üzenetére
Nem is beszélve arról hogy minden erősítő máshogy szól más fajta hangfalakkal. Pl Wharfi hangfalakhoz jobb az onkyo mint a denon szerintem. De mindenkinek magának kell eldöntenie. Én pl most direkt olyan erősítőt kerstem amiben nagyobb tápegység van mint a denon 1306 ban. A belépő kategóriában az onkyoban van a legnagyobb. Ezt hallani is lehet mert a kis denonhoz képest sookkal erőteljesebb. Pl harman kardonnal nekem egyálltalán nem tetszett a hangja. Pedig tudom hogy egy nagyon jó gyártó. Sokat kell halgatózni és úgy dönteni nem csak a forumokra halgatni.
-
Smish
tag
Én nem értek egyet ezzel. Nem rég cseréltem Denonról Onkyora és nem bántam meg. Az Onkyokban sokkal több kakaó van, több a tartalék. Csak nézd meg mennyivel nagyobb tápegységgel szerelik őket azonos kategóriában. Mozira mindenképpen jobb. Zenénél már vegyesebb a kép. Mindenféleképpen meg kell hallgatni a kiválasztott hangfallal. Csak is akkor nem csalódik az ember.
Én személy szerint a az Onkyora szavaznék. -
Smish
tag
Denon 1306-ról Onkyo 506-ra. Ezzel sem értek egyet hogy ugyanannyi pénzből mit hoz ki a gyártó. Amikor cseréltem az erősítőt, akkor még a 1508-1509-es Denonok futottak jobbára ebben a kategóriában. Meghallgattam mindegyiket több hangfallal is és egyértelműen az Onkyo győzött.
A Denon sokat költ a dizájnra(szebbek is), míg az Onkyo jobban figyel a belbecsre. Ezt több helyen is halottam, nem csak Mediamarktban.
Természetesen ha 3-as vagy 4-es sorozatú Denonokhoz hasonlítjuk őket, akkor valóban mind1 melyiket veszi az ember.
De ha azt mondjuk hogy van 70ezer pénz és a legjobbat akarom belőle akkor lehetnek komoly különbségek az alap kategóriában is.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest