Hirdetés
Aktív témák
-
ZabZib
csendes tag
Üdv!
Elég idióta kérdésem lenne...
A témában járatlanul, PC-hez akarok összerakni egy 5.1 es rendszert a jelenlegi cuccaimra építve, minimális ráfordítással. Fontossági sorrendben a hangminőséget messzemenően megelőzi a térhatás (játékhoz kéne, nem zenéhez/filmhez)
van
egy 100w-os 8ohmos jó kis videoton hangfalpárom (ez lenne hátul)
egy 60w-os 6ohmos LG hifihangszóró párom (jobb/bal)
és egy 70wattos, 4-8 ohmos házimozirendszer central hangszóróm. (navajon)
Mindegyik passzív természetesen...
Ha beruházok egy 5.1 kompatibilis hangkártyára ([kiszemelt]), akkor már csak egy mélynyomóval megspékelt 5.1 képes erősítőre lenne szükségem, ami elbírja hangfalakat is. Jól mondom? És ha igen, akkor mit ajánlotok? még egyszer mondom, most nem a hangminőség az elsődleges... meg amúgy is csóró vagyok -
ZabZib
csendes tag
Hali, írtam ide egy kérdést , de senki nem reagált rá. Lehet azért, mert valami nagyon nagy baromságot írtam, de azért megköszönném, ha valamit írnátok, köszi!
-
ZabZib
csendes tag
válasz TazLeacher #38118 üzenetére
Bocsi, leginkább ide illett, mivel a többcsatornás hangzásról ti beszélgettek a hsz ek 90%ban.
A saját cuccaimról leírtam mindent a hozzászólásomban, minek írjam le még egyszer máshova is? Ha valami fontosat kihagytam/értelmetlent írtam a hangszórókkal kapcsolatban, az a hozzá nem értésemnek köszönhető. A hangkártya pedig azért lehet érdekes (bármilyen szar is a minősége), mert (szerény háttértudásom alapján) képes 5.1es erősítővel összeműködni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs