Hirdetés
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Aszondja kollégám, hogy ha nem kéred a javítást, akkor 1000+FA a bevizsgálás, ha kéred a javítást, akkor mittomén. elvileg 6k+Fa az egy órás munkadíj, amiből a százalékot kapod. de lehet hogy csak fél óra. Tudni kéne, hogy mi a nyűgje neki.
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
cortez25
senior tag
Na ez jó kérdés, szerintem lehet.....kérdés mit? itt egy topic, itt feszegették bios flash, cd-rom-ról, meg pen drvie-ról......[link]
Maradok a bevált, boot floppy+ flash floppy-nál.Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
mx440 3K? áll az alku?
gf2?? fúúú 32 mb-t még a tnt32-es megverte......ha 64mb mx200 az szinte semmit nem ér...de még az mx400-as talán 1K-t...
Ha megvan 64mb a kari látatlanba a kettőért, 4K és korrekt ajánlatAzért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
Thunder78
őstag
Kollégám azt mondja, hogy nem nagyon lesz érdemes azt javítani. Ha nem Te bénáztál, akkor valami főpaneles hiba lesz, esetleg fejérzékelő. De a javítás költsége nem éri meg a nyomtatóhoz képes.
Szvsz 1-2k-t rádobsz és van új nyomingered. 12k-ért van itt most pl egy HP.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Dryman
őstag
Miért? kellene haragudnom valamiért?
Ugyan már, a vid kártyát kikölcsönözte Lev Andropov szombattól két hétre, írtam róla papírt meg mindent, azon gondolkozom összerakok egy-két húzósabb konfigot és kölcsönbe adom kauciós díj melett, úgy ahogy a nagyobb kölcsönzők csinálják
Szerinted lenne rá kereslet? -
-
Lev Andropov
senior tag
Szia!
Igen én hivtalak csak sajna nem voltál otthon és muszáj volt izibe egy karit szerválnom!
Különben nagyon jó áron adod!
már csak nosztalgiából is vennék egyet csak PCI-E be.....
igaz anno 6 éve.. gef2 GTS-em volt 32-es nem volt vele semmi gáz!
Szerencsére Dryman kihuzott a sz@rból! egy 9500-al
Lehet majd késöbb osszedobok egy kisebb teljesítményü gépet....jól jöhet néha!
üdv.: Lev
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
HUH hát ennél jobb hírt !
Ha megtennéd nekem és nem nagy gond ezeket kéne Giannitól elkobozni:
Köszi előre is
Ha lehet nem biznék semmit a magyar postára mer lehet egy két tranzisztort, a User manualban találnék meg..és annak nem nagyon örülnék!
Videókártya:
Gigabyte GF 6800GS PCIe, vadiúj dobozos 3 év garancia: 50.900,-
Alaplap:
Asus A8N-E Nforce 4 Ultra S939/PCIe, dobozos vadiúj 1 év garancia AKCIÓ: 22.900,-
+ 1 AC silencer hütőcske 2900-ér
üdv.: Lev -
-
cortez25
senior tag
Mint a vicceben....
-Hány köbcentis a kocsid?
-6500
- hány személyes?
- 2
- hány lóerős
- több mint száz....
és milyen márka?
- IFA!
összedobunk egy platós összkerekes terepIFÁ-ra....mit szólsz?Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
helkis
veterán
-
-
helkis
veterán
van de csak 3x64Mb-os, nekem is kéne nagyobb, mert nem települ a novell csak 512-re.. van kölcsönbe egy 256-os de így sem elég..
a gyüjtőnek van ára: 1450/tömb
ha emelkedett az ára, akkor valszeg nem jó már semmire, max diesel alágyujtani a -30fokban..
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
helkis
veterán
hát nem tudom maradjon-e a scsi hdd, mert nem igazán válaszol a srác a postjaimra...
ha ma 15h-ig nem válaszol (otthonről még meglesem miután hazaértem) akkor lefújom a bulit. úgysem ismerem a skact... azért a jegyekért eljöhetsz, aztán vagy adom mellé a zsét, vagy nem.. addigra csak kiderül.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest