Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco93
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy Gigabyte GA-P31-DS3L típusú alaplapom van s amikor vettem még 2X1 GB Kingston Ram volt benne viszont most hogy már lassan 3 éves lett a gép vettem bele még 2X2 GB-ot Tudom hogy az alaplap nem kezel 6 GB-ramot de valakinek nincs információja arról hogy ha benn van mind a 6 GB ram akkor mér nem indul el a gép bekapcsol pörög minden azt majd hirtelen kikapcsol mintha a táp lekapcsolna túláram miatt. Aztán újraindul és nem csippanik be a biosz csak pörög minden ventilátor s áll egy helyben.
A Bios verzió az F9-es.
Valahogy nem lehet megcsinálni hogy 6GB-rammal működjön a szerkezet?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv:
Fecó -
-
feco93
tag
-
feco93
tag
Sziasztok!
Egy ilyen alaplapom van: gigabyte p31-ds3L. S az lenne a kérdés hogy teljesen kikapcsolt állapotban is működik a wake on lan funkció vagy csak alvó állapotból. Mert alvóból már fel tudom ébreszteni viszont kikapcsolt állapotból még nem sikerült. Vagy kikapcsolt állapotból nem is működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest