Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech F710-et.
Bastionban működik rendesen.
Aliens vs Predator (2010 steames) játékban pedig nemtudom működésre bírni hiába van xinputon. (Alien irányításához kéne.)
Letöltöttem a vibmodot és az Xinput tesztet elindítottam.Ami érdekes hogy nem úgy működik ahogy kéne.
A jobb kart csak az alsó két gombbal lehet jobbra meg balra vinni, az alsó két kar meg nem az x360 controller alsó két karjaként működik, a teszt alapján.(#1232) DeFranco: Nem ég a led mellette. A vibmod egy Xinput emulator. Van ebnen egy kis teszt file amit elindítasz előjön az x360 controller ahol megtudod nézni hogy melyik gomb/kar hogy működik.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz DeFranco #1232 üzenetére
Milyen oprendszered van?
Win 7 64bit legújabb windows frissítésekkel
szerk: ahogy nézem, egyébként ebben a játékban nincs gamepad támogatás...
Kell lennie, mert a játék menüjében ahol a Configure Controls-nál van iylen, hogy Select Pad Configuration, ami szürke és sehogy se lehet belemenni.
De steames listában is benne van.
Aliens Vs Predator (2010)
Itt leszedtem hozzá egy profilt.
Ami persze csak directinputos módban működik, de nem volt jó.
Jó lenne ha valahol le lehetne tesztelni az xinputos kiosztást a vibmodon kívűl.
Egyébként mikor logitech driverét felraktam, akkor volt egy ilyen detection rész ahol nem találta meg a bedugott usb-s vevőt és kalibrálni sem tudta.
Többszöri próbálkozásra sem, persze bastionban kipróbáltma ott működött.Igaz azt írja a driver telepítése akkor kell ha directinputot szeretnénk használni.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz DanielK #1237 üzenetére
Fel. De a Logitech Gaming Software csak directinput módban indítható el.
Viszont vibmod-ban bekapcsoltam (0-ról 1-re állítottam a configban) ezt:Native=1 #experimental native mode, calls system xinput1_3.dll to support xinput compatible controller together with emulated
Most már jól működik a teszt alatt.
A játék érdekes mert más, steamen tudja használni ehhez a játékhoz az x360 controllerjét, de nálam nem csinál semmit egyik gombra sem xinput módban.
-
Mardel
őstag
válasz DeFranco #1239 üzenetére
Vibmod nemtud bekavarni mert 2 fájlt kell a játék könyvtárába (indító exe mellé) másolni (x360ce, xinput1_3.dll) és akkor aktiválódik mikor a játékot indítják.
Kipróbáltam Assassin's Creedben, a controlsnál megjelenik az F710 Wireless Controller. Vibmoddal meg egy x360 controller is amit F710-el tudok irányítani és rendesen be vannak álíltva a gombok, nem kell beállítani.
Avp3-nál hiába másolom be a steamapps\common\aliens vs predator-hoz nem ad ki hangot mikor indítanám a játékot, pedig mikor aktív akkor indításnál egy windows csipogást kéne hallani.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
AVP3-al nem megy, szerencsére van más amivel igen.
-
Mardel
őstag
válasz DeFranco #1242 üzenetére
Sikerült műküdésre bírni pár napja.
Kicsit furcsa volt. Nem úgy működik mint a többi játéknál, előbb be kellett tölteni egy checkpointos mentést és utána lehetett kiválasztani a gamepadot a controllsban, a főmenüben csak úgy simán nem lehetett.(#1244) Bucsek: Én itt vettem.
8.941 Ft volt, Pick Pack Pontos kiszállítással 9.957 Ft.
Másnap megnéztem az árát, de már felemelték, kb a mostani árára.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz DeFranco #1251 üzenetére
Steames és AVP3.
AC-ban simán felismeri, csak be kell állítgatni a gombokat meg karokat, mert nem állnak kézre amolyan random eállítás. Vibmod-al hazsnálom, mert akkor x360 controller kiosztásra teszi és nem kell állítgatnom semmit.
És nem nem, kavarodik össze, mert vibmod szöveges config fájljában meg kell adni az F710 hardverazonosítóját (VID, PID), hogy működjön.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...