Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano
senior tag
A magyart is ismételhetnénk mert nekem az szar lett jó ha 2-es meg lesz, de úgy mint a matekot és akkor én abból kérném az évvégi jegyem ami 4-es lett.
A tudás érték!!!
-
Jano
senior tag
válasz Apollo17hu #2378 üzenetére
Mert van aki nem mert kockáztatni + már mondtam hogy van szóbeli és nézd meg milyen szempontokat néznek a szóbeli emelt szinten( példát kell mondani a tétel alkalmazására matekon belül vagy kívül, elméleti kérdések és a feladat összesen 25pont, alkalmazásra mondott példa 5 pont, önálló teljesítményre való képesség, feladatok logikus előadása, a szaknyelv használata, illetve a matematikai kommunikációs képesség 5 pont) jah és azért van nyelvvizsgám is.
A tudás érték!!!
-
Jano
senior tag
Hát remélem nem meg aki műszakira megy azoknak nincs olyan sokank nyelvvizsgája legalább is remélem.
A tudás érték!!!
-
Jano
senior tag
válasz Qorthral #2394 üzenetére
Jó de most nagyobb a kockázat már nincs hozott pont duplázás. csak szerzett úgyhogy ha emeltre mész akkor még duplázni sem tudsz csak ha nagyon jót írsz mert csak a százalékból számított pontot duplázzák +7-et nem szóval akinek rossz a hozott pontja annak még veszélyesebb az emelt, meg érted ha itt bukod az emeltet akkor nincs másik verzió hogy hozott pont duplázás mint neked mert már megszünt szóval ha bukod akkor jövőre lesz csak következő köröd.
A tudás érték!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest