Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1754 üzenetére
Miért? Üvegből van, törd össze.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1761 üzenetére
No, egy kis történettel tudok szolgálni okulásul:
Az agresszív részeg nekiáll rugdalni a falat, mire leszól valaki a házból:
- Ne rugdalja a falat, mert lemegy a vakolat!
Mire az:
- Akkor majd azt is jól megrugdosom!A két kölyök közül az egyik az esetek 90%-ában megpurcan, először én is azt hittem, hogy miattam, mert ott vagdalkoztam. Ettől függetlenül persze lehet, hogy te csaptad agyon.
Mindenesetre 2 visszatöltés után fogtam magam, és előre mentem, minden goblint levágtam, így senkinek nem esett baja. Na jó, a goblinok azért egy kicsit bibisek lettek...Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1764 üzenetére
Milyen kép?
Armamentarium nekem is fent van, de most találtam azt a frankó Crysis-jellegű páncél-modot, azt feltettem, azért majd elmegyek. Kérdés, nehéz-e, vagy elbírom.
Varázslat-eltűnésről valaki régebben már írt, állítólag még modok nélkül. Saját varázslatai tűntek el valakinek.
Eltűnnek visszatöltés után? AKkor hogy-ohgy megvannak, hogy aztán eltűnhessenek?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1776 üzenetére
Mit kell ennyit filózni ezen?
Nem kell semmi kódot beírni, meg szóközökkel variálni (amelyek értelmezhetetlenné teszik a kódot a rios-nak), meg minden fölösleges variáció.
X-edszer:
Van jobbra lent egy gomb a fölső sorban: "KÉP"
Erre kattintasz, és bemásolod a kis kép linkjét (jobb gomb a képen ott, ahol van, és hivatkozás címének másolása, ide meg beszúrás.
Ekkor megjelenik az IMG tagos sor.
Kijelölöd ezt az egész sort, aztán rákattintasz jobbról a 2. felső gombra: "LINK"
Ide ugyanúgy bemásolod a megjeleníteni kívánt link képét (a nagyét).
És máris ott a LINK tagos sor, benne az IMG-ssel.
Nem kell semmit faxnizni, alig pár kattintás az egész.
Ha szépen akarod megjeleníteni, kijelölöd az egész, most már jó hosszú sort, és rákattintasz a "Középre zárt" gombra. Ezt persze lehet előtte is, aztán bele egy enter-t, és ide beszúrni a képlinkes kombót, hogy összezavarjam a dolgokat.És nem én találtam ki, így műxik a rios engine. Anno csak azért írtam le a kódos változatot, hogy akinek kell, lássa, minek kell megjelennie. Persze szóközök nélkül beírva az is működik.
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1777 üzenetére
Ne zavard össze. Az 1. a kicsinyített (kép beszúrás), a 2. a rendes kép (link beszúrása a kép linkjére).
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1781 üzenetére
Belepottyant a sült galamb, vagy a gyík még mindig várja? Zárt térben, nem egy nagy IQ, ki is haltak...
Te tuti direkt csinálod. Haragszol a topikra?
Ha úgy csináltad volna, ahogy írtam (kép linkjét jobb klikkel kimásoltad a böngészőből), működnie kéne.
1. Kép beszúrás (nyomógomb)
2. Link beszúrás (a beszúrt kép kódsorára, azt kijelölve) (nyomógomb)
Anno én sem tudtam, csak gondoltam, hogy ha szöveg kijelölésével lehet linket rátenni a kijelölt szövegre, akkor biztos műxik ez a képpel is (az is csak egy szöveges sor), és voilá!
De próbáld meg először beszúrni csak a kis képet, Aztán írd oda alá, hogy LINK, ezt jelöld ki, és szúrd be rá a nagy kép linkjét. Ha ez a 2 külön már megy, akkor csak összejön a képre linkelés is![ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1782 üzenetére
Neked meg azt ajánlom figyelmedbe, hogy a hosszú linkek végét a rios levágja az ablak szélénél, tehát célszerűbb belenyomni egy ENTER-t, ált. aki nem totál zokni, úgyis tudja, hogy egy sorba kell beírni a linket.
-
katt777
félisten
Új bug:
Vámpírokat levadásztam, a tök egyforma vámpírporok külön kerültek az inventoryba. Aztán Eridor vámpírvadászai csak a kevesebbért fizettek, a nyakamon maradt 9 vámpírport meg nem veszi át a faszikám, csak közli, hogy menjek vissza, ha lesz még. Hát ott van egy kupaccal, vazze!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Rabbitf_24 #1800 üzenetére
De miért nem mész be hozzá? Én sem vártam, amíg kijött. Kastélyba be, zárat feltör, emeletre fel, küldi megkap. Ennyi.
-
-
katt777
félisten
válasz Rabbitf_24 #1805 üzenetére
Este értem oda, ezért nem vártam. A gyíknéni először mondta, hogy szól a grófnak, várjak ott, én meg lopakodtam utána, aztán beszéltem a gróffal (fent, a hálószobájában), amikor odaért (ő akkor éppen csak állt ott, mert a gróf meg aludt - vámpír, éjjel! )
Feladattal végezve uzsgyi be megint, csak másik úton, újabb zárakat feltörve (térkép ekkor is jelzi a gróf helyét), gyíknéni rám szólt, hogy hívja az őröket, de nem hívta, jutalmat átvettem, infót megkaptam, eljöttem.
Sajna mágus küldit nem kaptam, meg infót sem, hogy mikor lesz új, csak annyit, hogy tárgyalnak erről a Mannimarco-ról a tanácsban. Most ott tartok, hogy elmentem Leyyawin-be beépülős harcos küldire, de asszem előtte még összeszedem a nanosuit-ot.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #1814 üzenetére
Nem az a gondja, hanem a megjelenítési távolság az oblivion.ini-ben, ami 5-ön marad (fák kint/város: 25/15). Ezeket kell felvinni, elsőt 7/9/11 érték közül valamelyikre, utóbbiakat meg ameddig jónak látja az ember. Aztán lehet venni a game alá egy min., 2x4magos Inteles konfigot min. 8 GB RAM-mal, + 4x3870XCF-et, csak az meg AMD-s lapokon van.
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #1812 üzenetére
Ha végre rátennéd az élelmosást (legalább 4x, de inkább 8x), akkor talán tényleg szép képeket készíthetnél. De úgysem fogod ezután sem. Ha belassítja a gépedet, játékhoz még mindig lekapcsolhatod.
Ha lesz időm, majd linkelek be képet 8xAA (+ Temp AA) Edge-Detect 24x mintavételezéssel (nem ám csak sima 8x Box-szal), 16XAF-fel, teljes mipmap részletességgel, adaptív vonalsimítással, aztán nézd meg az objektumok éleit, és hasonlovakat. Most sajna Ep2-t nyomok a fenti beállításokkal full grafikán, nagyon szép, de TDU-ban is van mit nézni a kocsikon (nem is játszok, csak nézegetem körbe őket a kamerával).[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Arbiter #1817 üzenetére
Milyen fájlt? És tőlem kérded? (OK, ez most 1értelmű, de nem mindig az.)
VÁLASZ linkre kattints, ne ÚJ-ra. Menni fog, próbáld ki.
Egyébként a Dokumentumok\My Games\Oblivion mappában találhatod.
Ezt keresd:uGridDistantTreeRangeCity=4
uGridDistantCountCity=4
uGridDistantTreeRange=15
uGridDistantCount=25
uGridsToLoad=5 (ezt lehet 7,9, vagy 11-es értékre állítani)VGA és rendszer RAM-ot mindenesetre megzabálja az értékek emelése.
GridsToLoad-ot átírva menj ki egy vízpartra, és lásd a különbséget, de a tesztoldalam Programok/Oblivion szekciójában találsz is erre jól illusztrált példát az anizotropikus szűréssel készült képek szakaszában (sőt, régebben be is linkeltem a topicba, csak azt hosszadalmasabb lenne megkeresned).
Vannak ott még grafikai beállításokhoz segítségek és példák, pl. egy kép 4X élelmosással a világítótoronyról, összehasonlítandó Kareszovics kolléga fogazott szélű épületével.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Törzsúr #1820 üzenetére
Ezt megnézem, csak a gépem bírja!
Jaja!
Abban a kb. 50x50m-es négyzetben, ahol vagyok, nincs víz, csak ha belemegyek a "szárazba", akkor magam köré kirajzolja. Most vagy át le kell venni 9-re, vagy a többi megjelenítési beállításnál feljebb venni az értékeket.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Megvan végre a f@x@ kis adamantium páncél (á la nanosuit), de elfelejtettem, milyen parancsot írt SystemRoot a kameramozgatásra, amúgy meg nem megy. Valaki írja meg, ha emléxik rá, mert nincs kedvem visszalapozgatni 1000 oldalt, légyszí! Aztán küldök képeket.
Probléma: hiába próbálom a lélekcsapdát, a troll lila lesz, de él és harcol tovább, ha meg többször varázsolok, kiírja, hogy nincs elég manám. Hogy a fenébe műxik ez?
Adamantium armor sajna totál egyben van, valami jó enhance-olás kéne neki. Valahogy. Tipp?
Mondjuk rátenni egy 80% pajzs erősítést, meg legalább ennyi varázslat-visszatükrözést, + erőnlét erősítést, ilyesmi. Hiányzik a sielőnk!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
No, amíg nem kapok választ, itt van két kifinomított kép, tessék megnézni az éleket, lehetőleg 100%-os nagyítás mellett.
Kollégák (főleg Kareszovics), adjunk a szépségnek, kérem, hogy igazán feldobjuk a topikot a képekkel!
Amúgy visszalapozgattam a 900. hsz-ig, de lehet, átsiklottam a freecam utasítás felett, mert nem tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Arbiter #1825 üzenetére
Nem volt oly rég: #1816
Programban árnyékokat elfelejtettem felmaxolni, a képekhez szerencsére az árnyéknak nem sok köze van. A lényeg a fent említett megjelenés. Megj. távot 9-re raktam (+QTP3), szóval mindezekkel együtt a 3870 is küzd néha.
Oldalamon vannak fönt összehasonlító képek elmosással/anélkül, hát, sztem gyengébb kártyán érdemesebb grafikát kicsit butítani, de élelmosást 4x-en hagyni, de kinek ahogy tetszik. Szerencsére most nem kell kompromisszumot kötnöm, mint az 1950XT-vel.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #1829 üzenetére
Akkor gyorsmentés, játékból ki, grafika fel, játékba vissza, betölt, képmentés, aztán vissza.
Bár ez macerás, elismerem. Amúgy a képek (az elkapott pillanatok) továbbra is szépek.
Szerencsére én tudok max grafon játszani, és közben képet menteni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1833 üzenetére
Örülök, hogy visszatértél, és kösz a segítséget, no meg a tippeket.
Sigil kövem nincs, csak egy rakás weykund, pár warlak, egy Azura, meg egy jó pár magas lélekszintű lélekkő. Ezek szerint majdnem le kell gyaknom, akkor lélekcsapdázni, és gyorsan végezni vele, ha jól értelmezem. Már megint nem jutottam el a megfelelő részig a leírás-olvasásban (pedig van egy pdf-em), csak azt mindig megunom, olyan hosszú; inkább játszanék. Elolvasom ezt a Sigil-es dolgot, csak amíg van szabad küldi, nem nagyon akarok kapukon átmászkálni, bezárogatni őket.
A pusztítás skill-em csak nem növekszik, hiába tűzlabdáztam le egy tucatnyi trollt a nanosuit keresése közben. Szerencsére találtam wraith-idéző formulát, és pont azt kell idéznem a továbbképzésért annak a faszinak az erdőben, szóval majd megyek oda, de az is idézésben képez. Pusztítás oktató kéne, de a leyyawini, akinek az a mániája, hogy csak akkor tanít, ha bezártam x oblivion kaput (x értékét persze nem árulja el), az biztosan nem azt fog oktatni.
Azt hittem, számít valamit a páncél erőssége. Egyébként még csak most küzdöttem át magam a 19. szintre.
Gondolom, alkímiát sokat nem kell fejlesztenem, ha Frostscrag Spire-ben ott az alkímia-erősítéses asztalka. Vagy azért érdemes? Pár italt készítettem, de mindössze 1 volt hasznos, de az nagyon, valami +29 és 49% javítást csinált (kár, hogy nem jegyeztem meg az összetevőit ), a többi mindig valami rosszat is okozott a jó mellett, vagy tök gyenge volt.
Fogyassz sok gyógyító italt![ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1833 üzenetére
Nem, nem kínálja föl. Csaló parancsokat ad be, és mindig ugyanazokat. Légyszí, a kameraszabadító parancsot, ígérem, felírom! Most csak közelíteni/távolítani tudok, forgás sehogy nem megy a külső nézetben, mert forog az alak is.
Addig itt egy kép a nanosuit-ról (Adamantium Armor), most már árnyékok is rátéve. Hú, kicsit elkezdett ám szaggatni már a 3870 is ennyi grafikai enhancement-től
Javaslom az élek megtekintése mellett a páncél fényes darabjaiban tükröződő fák, házak, stb. környezet szemügyre vételezését. Még a szitaktők is tükröződtek benne! Nyali-fali, szerintem, de húzzátok le, ha nem szép a kép.Közben megnéztem, fel van töltve egy lélekkövem. Király. Bár tudnám, hogyan és mikor sikerült. Talán a troll, viszont az már nem volt lila, amikor megpurcant. Emellett van másik feltöltött kövem is, de stat-om szerint csak egyszer fogtam el eddig lelket.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1834 üzenetére
Tényleg, hogy színezted át? BTmod-hoz sem térkép, sem karakterlap-átszínezést nem találtam.
Grafikából valamit vissza kell vennem, mert Obli nem szereti ezeket a kényszerített dolgokat (vagy ennyit egy rakáson ). Volt már, hogy elkezdett akadozni 1950XT-vel is anno, de most megint megcsinálta. Leesik olyan 2-3FPS-re, aztán kirak. Most levettem VGA drivert alapbeállításra és program szabályozásra, így is nyomulok majd, nem a VPU-recover vacakol-e, de a karim 68 fok alatt marad RT szerint, és még a Crysis sem főzte meg. Szóval én Oblivionra gyanaxom, no meg, hogy nem véletlenül nem lehet "hivatalosan" egyszerre élelmosást és HDR-t is használni.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1842 üzenetére
Nekem tetszik. Egyébként lehet, hogy csúnya, de megnéztem: 54 a védőértéke. Hát, tettem bele +41 teherbírást (csak 1-et hagyott, hiába volt nagy lélekkövem lélekkel, és ennyi értékre állt be, nem tudtam változtatni), amire ált. nagy szükségem van, ezzel együtt meg nem tudom használni a Travel boots-ot. Absz. nem lehet később továbbfejleszteni?
Megvan a 20. szint, és 1-gyel feljebb nyomtam a nap/küldi arányt. Most 74/87. Sztem max. itt a vége, mert most nincs semmi (ha csak nem indulok el kapukat csukogatni), máguscéhben várni kell a határozatra a brumai céh kiiktatódása után, harcosba meg 1 hónap múlva kell visszanéznem feladatokért.
A tengermélyi oktatón kiakadtam. Vazze, aszongya: várjak ott vele 3 órát a víz alatt, de persze víz alatt nem lehet várakozni! Na, Tenger maszkját fel, aztán itt hagytam a gépet vagy negyed órára, akkor végre hajlandó volt tanítani.Roedie: Adamantium Armor. Írtam feljebb. Külön mod, egy lair-ben lehet megtalálni, amely tele van trollokkal. 54-es védelme (vagy 45? - majd megnézem +1x) mellett csak 10 kg, szóval nekem egyelőre mágikus feljavítás nélkül is jó (leszámítva az teherbírás-növelést).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Leesett: a tfc az utasítás! Én meg gondolkodtam, milyen rövidítés ez.
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1844 üzenetére
Letöltöttem, majd megnézem mit tud. Remélem, nem akad össze a BTmod-dal.
Dobolan: ráadásul küldök akkor képet szemből is. (Közben lejárt a mod-idő)
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1848 üzenetére
Light ám, és tényleg 54. Abban szívtam, hogy amióta feljavítottam, nem tudom kovácsolni. Erről az apróságról megfeledkeztem.
Sajna egy lair kipakolásához kell az erőnlét növelés (már valami elég erős van, Ease Burden fölött, még nem tanultam meg a nevét), főleg, ha jó drága, és nehéz mágikus fegyverekkel védték, mielőtt én másképp nem gondoltam volna. A két ellopott mágikus tárgy (sisak + amulet) barlangjaiból így is egy szál gatyában, Travel Boots-ban, meg könnyítő varázslattal bírtam csak visszatérni Imp. City-be. Mert a ruha egyben van, sisakot vehetek még föl hozzá, pedig mágikus kesztyűim is vannak. Lehet, lassacskán összeszedek vmi mágikus szerkóra valót. Egyelőre talán a Ko9 páncél kéne a mágusküldik végéhez, azt hiszem. Nem tudom, mennyi van még hátra, most kell a nagy fekete kőért mennem.
Az a kérdés, hogy ha leveszem a modot, elvesztem a páncélt (vagy előbb eladom ), aztán újra aktiválom, akkor ott lesz-e megint szűzen a barlangban?[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1850 üzenetére
Azért überkirály vagyok vele, még ha kicsit anakronisztikus is, nem? A legkomolyabban Modrey Oreyn sisakjával néz ki.
Konkrétan milyen spell-re gondolsz? Vagy erre a könnyítésre?
Azt tudom, hogy lassít (érezni is), elnehezít a sokk cucc, de ált. nem érdekel, mert amíg gyilkolok, könnyű vagyok és gyors, aztán meg összeszedem a pakkot, és elcammogok a legközelebbi ismerős árusig. Sajna 66% fölött senki nem vesz be semmit tőlem, szóval muszáj melózni.
Azt kéne tudnom, lehet-e továbbfejleszteni egy már feljavított cuccot.
Eltettem Irlav Jarrol fehér ruciját emlékbe, azt talán majd feljavítgatom, ha már tudom, hogyan kell 5 képességet beletenni, meg tudásom is lesz hozzá. Kitaláltam egyébként egy jó varázslatot, amelyet fegyverekbe is lehetne tenni, csak 100-as pusztítás szint kéne hozzá, én meg bármit csinálok, nekem az nem fejlődik (mondj már rá egy jó tippet, légyszí, csak ne tűzlabda legyen), Szintenkénti fejlesztésekkel sikerült 60-ra felnyomnom. Az összes oktató is minden szart tanít, csak pusztítást nem. Ki tanítja ezt?
Asszem Fraps fogta meg a VGA-t.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Itt egy kép a teljes + kényszerített full grafika belső térben látható szépségéről.
A képen látható személy egy hullajelölt a Feketeerdő-klinikáról, Leyyawin-ből.Ez pedig a Master Wizard-om nanosuitban. Sajna egész nap maradt a köd, de azért így is szép (szerintem), Imp. C. falának tükörképe is a vértjén.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1844 üzenetére
DarkUI csak a tárgylapjaimat színezte át, mást nem. Most levettem a BT-mod-ot, kíváncsi vagyok, jó lesz-e.
Systemroot: az erőnövelés a támagásom hatékonyságát is javítja, nem csak a teherbírást, ugye?
-
katt777
félisten
Hát, most nem tudom mitévő legyek. Semmi küldi, v. ilyesmi. 77/92-re sikerült felmennem, de aztán már várni kellett, hogy másnap kinyisson Thoronir boltja, akihez tonnaszámra viszem az összeszedett cuccokat, úgyhogy sztem ez volt a max. Van 33k aranyam, csak nem tudom varázslatra költeni, mert kevés a manám. Szívás.
Mannimarco-t, a férgek urát annyi helyen írták, hogy hányféleképpen kell trükközni vele, hát én 4x csaptam meg a varázsbotommal, ideje sem volt varázsolni (normál szinten vagyok, csúszka középen). A negyedik meg már potyába ment. Szerintem azt sem tudta, mi történt. Varázsbotnak van vagy asszem 80 sokk sebzése (de biztosan jó sok, mert ált. 1 ütés kell egy nekrónak), meg 100% weakness to shock, az egyik nekromantától csentem el még az előző küldik során (annak sem volt sok ideje használni).
Az jó, hogy a Férgek ura a magyar fordításban a "kukacok királya" nevet kapta, ezen jót derültem. El is adtam a palástját (is).
Csajszi mondta, hogy vigyázzak az arkmágus főzőcskéző cuccaival, de hiába néztem körül, nem tudom, hol, és mire kell vigyázni. Mindegy, úgyis Frostcrag Spire-ban főzök.
Esetleg elmehetek a víz alatti meg az erdei oktatóhoz, de még mindig nem pusztításra képeznek, pedig az nagyon kéne. Mondjátok már meg, mitől fejlődik a pusztításom!
Merre tova?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1868 üzenetére
Már megtaláltam (Bravilban beajánlották), csessze meg a 20 medvéjét, eddig talán 1-gyel találkoztam össz-vissz, + a Ko9-ben, amelyet nem volt szabad bántani. Körülötte meg oroszlánok vannak, hát miért nem oroszlánprém kell neki? Most keresgélhetem a macikat. Mindemellett csak level 22 vagyok.
Mindenesetre gyártottam magamnak +30-as kovácsolás varázslatot (az alacsony gyógyítás képességem miatt nem tudtam nagyobbat), így pár mágikus dolgot már tudok javítani, némi mágikus támogatással. azon tűnődöm, nem lett volna-e jobb először gyógyítás-erősítő varázst csinálni, ezt feltolni, és így a kovácsolás varázst, egyáltalán lehet ilyet trükközni? (Azért majd megnézem.)
Az a baj a sima trainer-ekkel, hogy nem nagyon akarnak edzeni. A 22. szinten most gyorsan képeztem magamnak 5 kovácsolást, akívül a Molag Bal-i és a tengermélyi oktatóhoz járkálok.
Miért vegyek házat? Enyém Forstcrag Spire, Deepscorn Hollow, meg a 3., most nem jut eszembe a neve (a kalóztanya és a vámpírlak, de nem téged), + még a Priory of the nine.
Viszont esetleg elmehetek a tolvajhoz IC mellett, hogy rendbehozassam a vámpírlakot (ha nem keverem most a kalóztanyával), meg ott valamit varázsgyógyítani is kell asszem.
Egyelőre megszereztem Kynareth ajándékát, valami böszme nehéz páncélt varázs-erősítésekkel, hogy cipelni is csak trükkökkel bírom. Arra még rá kell jönnöm, mit jelent "méltónak lenni rá", mert ha nem leszek, az istenke visszaveszi az ajándékot. Mondjuk jó kis ajándék, amiért úgy kellett megharcolnom egy rakat daedrikus harcossal.
A nirnroot kereséssel tököm tele. Elvittem a fószerkámnak a 30-at, erre akar még 40-et, ráadásul szart sem ér a lötty, amit csinál, mert jó erős negatív hatásai vannak. Én mindenesetre eladtam bagóért. Kár, hogy a láda nirnroot-ot nem szaporít.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Megnéztem, Morihaus páncélja. Majd küldök képet, ha végre letehetem a Travel boot-sot, és felvehetem a teljes vértezetet. A pajzsa mellett Escutchion of Chorrol mehet sunyiba. Sebzés visszatükör 30% (ua.), de maga a pajzs védelme 14 vs 9, és az erő-sítés is 9 helyett 10%. (És az eszköz-feljavító patch műxik.)
Most vagyok: 22. sz.
Életerő: 231
Mana: 254
Kitartás: 294Fő képességek:
Vágó fv.: 53 (Legyen ön is milliomoshoz ez már elég? )
Zúzó fv: 28
Alkímia: 38
Átváltoztatás: 90
Megidézés: 86
Pusztítás: 63
Misztika: 86Egyéb kép.:
Kovácsolás: 28
Atlétika: 46
Hárítás: 30 (csak támadok )
Ökölharc: 14 (ki megy bicskával lövöldözésre?)
Nehéz páncél: 40 (ezt kéne nyomni feljebb, hogy ne legyen súlya, talán megyek arénába)
Illúzió: 21
Gyógyítás: 38
Akrobatika: 45
Könnyű páncél:40
Íjászat: 30 (pedig igyexem mindig íjjal lövöldözni)
Kereskedelem: 26 (majd csinálok rá varázst)
Biztonság: 71 (csontkulccsal)
Lopakodás: 48
Beszédkészséd: 60 (a sok viccmesélés, ugye )Ja, és még megvan a +15, azaz 79 nap, 94 teljesített küldi.
Na, ennyit erről, várom a véleményeket és a tippeket.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1872 üzenetére
Az armor értéke nem növexik.
Amúgy szívtam. Megvettem a tolvajtól a Deepscorn Hollow tekercseket és a főzetet majd' 30k aranyért, aztán persze elfelejtettem egyből odamenni, végigküzdöttem magam az egész arénán, utána meg kiderült, hogy vámpírok költöztek be, és nem meggyógyítani tudom a helyet, hanem totál átkozottá tenni, ha feltöltöm a kutat. Aztán most írja, hogy bizonyítsam igaz valómat, és akkor majd feltölt. Hát, nem tudom, mit lehetne ezzel a hellyel kezdeni.
Amúgy az is szívás, hogy 60%-os továbblépési szinten kezdtem el az arénát, és nem értem el grand champion +1 minotaurusz lord trió elleni küzdelemmel a következő szintet.
Vissza kéne enchante-olnom a 30k aranyamat valami cheat kóddal ezért a szívatásért.
Egyelőre azzal is szívok, hogy olyan nehéz Morihaus páncélja, hogy amellett szinte semmit nem tudok vinni. Ja, és miért írja ki, hogy nincs elég nagy lélekkövem egy lélek befogadásához (ha pl. harcos az illető), amikor még azura star-om is van?[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1877 üzenetére
Nem szeretem, ha ütlegelnek. Jobb szeretek a fegyver jobbik végén lenni.
Még egy fordítási gyöngyszem:
"Az arénában a küzdelem a halálba tart" Nem is halálig, ugye...
No az zavaró, ha pl. térképen le van fordítva valami (ráadásul rosszul), küldiben meg nincs, vagy fordítva.
Hány ponttól leszek Heavy v. Light Armor mester, hogy egyiknek se legyen súlya? Mert akkor úgy csinálok, ahogy a Macskafogóban a kisegér fenyegette a patkányokat, és agyba-főbe veretem magam.
Beszégkésség (fordítás szerint ) jól jöhet faggatózáskor, vagy annó jól jött. Egyéniségre csinálok majd valami varázst, mert a 66%-os eladási árfolyam nagyon irritál, amennyit melózok a cuccokért. Egyébként 81/96-ig még tartom a szintemet.
No, a Morihaus páncélt elfelejtettem, pedig még a Fraps-et is elindítottam. Te láttad már?
Csak mert ez a Gift of Kynareth mod.
A Harvest Container modom egybként megint megszűnt működni, és reinstall sem segített rajta.
A DarkUI mod nekem a sima inventorín kívül mindent változatlanul hagyott, úgyhogy leszedtem, beérem a BTMod kicsinyítőképzőjével, kivéve a térképeket, mert azoknak meg elveszik az aljuk.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1880 üzenetére
Sosem veszek rossz részvényt, ahogy nyeretlen lottószelvényt sem töltök ki.
Mennyi egy szintmax? Mert sok mindenre pl. 100-as skill-t kér, tehát efölött is kell lennie.
Amúgy még mindig csak a 22. szinten vagyok.
TDU-ban nem zavart, hogy a valósághoz képest 10x-es, vagy még magasabb áron árult kocsikat cheat-pénzből vegyem meg. Ha a játéknak joga van pofátlanul csalni, akkor nekem is. Bár ez kicsit más. Viszont lerombolhatom-e, vagy mit tehetek vele? Mert a vámpír barát, a foglyot meg nem tudom felébreszteni/kiszabadítani, ilyesmi. Az egész nem történik meg, ha nem megyek oda a tekercsekkel, vagy már azzal megtörtént, hogy megvettem?
Az érdekelne még, hogy Frostcrag Spire félhomályában hogyan lehetne fényt csiholni állandóra. Mert az oltárhoz vezető rámpák pl. egyáltalán nem látszanak.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1882 üzenetére
No, a charme-mal eddig nem mentem semmire. Ugyanannyi volt azzal is. Ker. és szem. bónusz varázst majd gyártok.
Hát, a 40-es szintemmel jó messze vagyok a szükségestől. Marhaság, hogy a sebződéstől (ami elég ritka) nő a képességem, holott logikailag éppen akkor kéne jónak lennem a páncél viselésében, ha nem éri találat. Ez jó nagy hülyeség a game-ben, szerintem.
Én harci mágus vagyok, szóval azt tartanám helyes megoldásnak, hogy ha alacsony árat ajánl, akkor addig vágom kupán újra és újra, amíg rá nem tér a helyes útra. Hogy rímeljen is. Tényleg, az a vallatós amulet nem segít? Mintha abban is lenne meggyőzés növelés. Ezt még megnézem.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #1887 üzenetére
Attól még egy páncél sem lett jobb, ha szétverték. A viselője képessége (ami lenne, ugye), az javul, ha nem találják el. Ez így lenne természetes. Mindegy, jöjjenek a képek:
Egy igazán belső nézet
Morihaus páncéljaKellemes éjszakát mindenkinek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1886 üzenetére
Eredetiben is, patch-csel is, szvsz, tapasztalatból mondom.
TDU-ban van egy rakat szarság, szerencsére trainer-rel ki lehet kapcsolni, mint pl. azt, hogy egy picike koccanásért minden rendőr engem vegyen üldözőbe. Majd ha olyan lesz, mint a Need For Speed 4 (de nem lesz olyan), akkor igazán tetszeni fog. Hülye producerek/programozók túlkavarnak minden szart, ahelyett, hogy egy normális, letisztult játékot készítenének. Honnan vegyek Enzo-t? Egyszer vezethettem, oszt jó napot![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest