Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én tegnap elmentem a központba elintézni a számhordozást a telenortól:meglepódve vettem észre, hogy semmi ki írás nem szerepelt arra vonatkozóan, hogy itt lenne a bluemobile ügyfélszolgálat, de még arra se , hogy a lidl központja működne ott.De készségesek voltak, ki kellett tölteni egy formanyomtatványt és pár nap mulva elvileg hozza a futár az uj simkártyámat.Engem az győzöt meg a számhordozásról, hogy a legtöbb szolgáltató csak a hálózaton belüli hívásokat adja olcsóbban a kívüliek meg rohadt drágák.Viszont ez a 33 ft mindenhova sokkal barátibban hangzik.Annó 2007 ben amikor a pannonhoz mentem át akkor ott 35 volt a percdíj, amit szépen felvittek 43 ra.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Olyan problémám volna hogy a tegnapi naptól kezdve nem megy a telefonomon semmilyen internetes oldal, viszont a külöféle netet használó alkalmazások meg gond nélkül futnak. A havi adatmennyiségemet pedig elhasználtam. Furcsa mert eddig a korlátozásnál is ment a böngészés, igaz csiga tempóban.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz Black_Raven #6250 üzenetére
Sajnos ez se segít már próbáltam, sőt már a gyári beállításokat is visszaállítottam a telefonomon.Most letöltöttem az uc browsert de ezzel se jön be semmi se.
-
Jégkokó
veterán
Nem igazán vágom, hogy miért lenne jobb a T mobile feltöltős csomagjai ahol 444-533 ft között adnak 200 megát, ami ha elfogy utána nincsen semmilyen net.Itt meg van korlátlanul, igaz lassítva, de az is jobb mint a semmi.
-
Jégkokó
veterán
Én már vagy 100x próbáltam ezt az adategyeztetéses marhaságot megcsinálni, de egyszer se sikerült.Mindig kidobott valami hibát amiért szerinte nem jó. Próbáltam az előző személyimmel amivel tavaly csináltam nem fogadta el, próbáltam az ujjal, azt se fogadta el. Nem tudom mi van velük, mert tavaly még ment simán elsőre.
-
Jégkokó
veterán
Most ha az eubol akarok netezni akkor már nem kell elofizetni mindenféle roaming netre?Ugyan úgy használhatók ahogy otthon és a keret elfogyasa után csak lekorlatoz?
-
Jégkokó
veterán
Mitöl lehet az, hogy ahogy elhagytam az orszagot egyszerüen nem tudok telefonalni.Viszont a mobil netem meg megy gond nelkül.
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
válasz 4Grider #8119 üzenetére
Ahogy ateretem a hataron, a telefonon megjelent egy olyan üzenet, hogy a sim kartya le van valamiert tiltva.De mint mondtam a mobil net meg gond nelkül fut rajta.
-
Jégkokó
veterán
válasz 4Grider #8124 üzenetére
Mar volt ujrainditva, megprobaltam a roamingot ki es bekapcsolni, illete a halozat valasztast is megprobaltam manualisra tenni, de az eredmeny ugyan az maradt.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs