Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
Ha olyan messziről kilőnek nyilván lehet valami csalás féleség a háttérben de a tank lövedéke nem olyan gyors szóval sűrű "manőverezéssel" az ilyet el lehet kerülni. Tehát ne nyílegyenes pályán repülj amit simán le lehet követni vagy ne menj sűrűn alacsonyan. Ez a belelövök de semmi már velem is előfordult sokszor. Valószínűleg a lag miatt lehet. Láttam, hogy lekoccan a heliről a lövedék de nem robbant fel.
-
F_Zolee
veterán
Nálam annyit javított a patch, hogy egy német szerón nem tudtam újraéleszteni a csapattársakat. 2x is rádefibeztem de semmi.
-
F_Zolee
veterán
Ja és még a patch jövevénye, hogy rögtön az első játszmámban összeszedtem egy aranyat M60-ra azt hiszem, összekukáztam még 980 pontot medik kaszttal és a végére kijött egy 21k-s összpontszám. De semmit se mutatott olyat ami külön ennyit ért volna.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz harry3 #22146 üzenetére
Bele kell jönni. Másképp nem megy. Én most egy másik játékkal vagyok így, mint te. Csak az egy autószimulátor, és alig játszom vele aztán nehezen megy egy normális kör is.
Visszatérve az újraélesztésre. Fel akartam húzni a csapattársat, nem ment, de egy másik mediknek sikerült úgy, hogy kb 2m-el arrébb kelt fel. Szóval valami gond lehet a "képpel", mert nem ott lehetett a hulla.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz SzlobiG #22156 üzenetére
Na ja. Azzal nem volt semmi probléma. Nem tudom miért gondolták annak. Így legalább lehet sejteni, hogy lesz újabb patch amivel ezt orvosolják. És majd valami mást szúrnak el amivel nem volt gond.
Źşë': hagy segítsek, mert az egy szutyok oldal és alig tölti be. Vietnam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Én még a hibák ellenére is játszhatónak tartom szóval a részemből nincs sírás.
-
F_Zolee
veterán
Én újabban csak hétvégén tudok játszani igazán(de most is mindjárt lépek el és csak délután tudom tolni). Szóval nekem jöhet bármi. Még nem untam meg igazán. De ha csak egy pályára korlátozódik az ember úgy még könnyebb megunni az egészet. A gyalogos részre még az is tartozik amikor csak egy-egy tank van. Még mindig van esély vezetni. És a cod-ba nem rombolható a környezet ha jól tudom. De én nem akarok senkit se téríteni csak van aki túl elfogult szerintem. No offense.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz WhiteWalker #22195 üzenetére
Most néztem. Mintha régebben 1000-re kellett volna a platina. De akkor le van tudva, mert nekem 622 van rá.
-
F_Zolee
veterán
Azzal az 50%-al nem ér sokat az ember ha az esetek többségében mondjuk egy épületben van és összedöntik azt, mint, hogy felrobbantanák. Itt inkább a tankos pályáknál jó, hogy nem szedik le fél perc alatt. Amúgy én rush-olnék csak a legtöbb kedvenc szerver cq.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
-
F_Zolee
veterán
Ma annyit kaszáltam, huh. Csak úgy hullottak az emberek. Voltam egy 20fős szerveren, rush védőben. A legutolsó ponton múlt a kimenetel és már élesítették is de körülötte 3 ember is lekaszáltam de szerencsére az utolsó killel elfogytak. De előtte is osztottam szegényeket. Több esetben is 2-3fős csoportot aprítottam el. Végére 52/12-es statot hoztam össze erőlködés nélkül. Itt most nem erre verem magam, mert eléggé húzós egy meccs volt szóval nem ez volt a cél.
-
F_Zolee
veterán
válasz F_Zolee #22414 üzenetére
A csoportos irtáshoz hozzá tartozik, hogy volt amikor hátba kaptam őket de nem reagáltak a társai, szóval csak ott álltak előttem, mintha ott se lennék. Gondolom közrejátszik az illető konfigja és hallása.
Ja és végre először megéltem azt is amit sokszor ellenem követnek el. Le akart késelni valaki de én már jóval előrébb voltam és mikor megfordultam láttam, hogy a levegőbe suhintott aztán volt időm leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz Illusion1010 #22423 üzenetére
Grat hozzá. Reméljük tovább fényesíted a rangot.
-
F_Zolee
veterán
ADAM1337, Źşë': értem. De én mostan ezért nem fogok monitort váltani. Sőt, még gondba is leszek, mert lehet nem férne be egy szélesebb monitor az asztalba. A mostani 17esnél még épp van a széleken kb 5-5centi hely a "falig". Na meg a vgam se fullhdra termett. Megnézném, hogy hasítania itt de az drága mulatság lenne.
-
F_Zolee
veterán
Ma nálam is repkedtek már a dolgok, igaz más pályán. Ez a hitbox is fasza amúgy. Nekem ma olyan volt, hogy egy kempelő kötsögöt nem tudtam leszedni azzal a rohadt gollal. Kb nyakon lőttem és maradt 4%-a. Egyik esetben még viszonylag közelebb is volt. És persze ilyenkor 1 lövés kéne...de nem, ez csak akkor működik ha engem lőnek, fordítva nem. Na meg megint nem tudtam feléleszteni egy jó pár embert.
Źşë': milyen vga lesz? Amúgy sokat segít a 4mag. Sokáig én is csak olyan procival gyűrtem, mint te de aztán behuppant a másik és dobott azért rajta. Minimum fps terén meg azért a max is ment feljebb, de nem méregettem ki pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
-
F_Zolee
veterán
válasz WhiteWalker #22462 üzenetére
Próbáld uninstallálni és úgy frissíttesd online. Igaz kicsit sok idő lesz szóval úgy időzítsd a programod. Én még nem próbáltam ezt az offline frissítést de ezek szerint nem valami tuti.
-
F_Zolee
veterán
válasz WhiteWalker #22465 üzenetére
Próbálj feltenni egy virágbolti verziót, hátha az megoldja a gondot. A kódod úgyis legális szóval el kell fogadnia...
-
-
F_Zolee
veterán
válasz Illusion1010 #22596 üzenetére
Az nem rossz ha napi 20at játszottál.
-
F_Zolee
veterán
Voltam egy német szerón. Erre két derék magyar is anyázott engem, hogy így hax..szép csít. Ez omg szint egyes emberektől.
-
F_Zolee
veterán
Mondjuk nem csináltam semmi extrát amiért azt írhatta, hogy "szép hax". Amúgy a két "úriember" neve: DBRakka, hide89. A szerver része meg simán megoldott, mert randomra mentem rá szóval nem fenyeget az a veszély, hogy ott ismét összefussak velük...nem kötődök ahhoz, úgy is volt elég lag rajta hiába jó pinggel írta ki a böngésző.
-
F_Zolee
veterán
válasz madgie #22654 üzenetére
Nálam nem voltak ilyen gondok még. Igaz nem egy fajta vga-nk de én még most is a 10.4-et használom és nincs vele gond. Egyedül a betöltést kell kivárnom csak. Újabbat a PowerPlay miatt nem rakok fel, mert akkor nem veszi vissza az órajeleket, hiába csak a fentit akarnám magasabb fordulaton járatni már az is tuningnak számít.
-
F_Zolee
veterán
válasz pschio #22758 üzenetére
Miután beléptél a játékba bal lent van egy Friends fül. Arra rákattintasz és felhoz(na) egy listát amin szerepelnek az emberek. De előtte hozzá kell adni. Vagyis név szerint be kell írni a keresőjébe és egy meghívót küldesz, aztán ha visszaigazolja akkor ott lesz. De előfordulhat, hogy nem fog elsőre sikerülni(a meghívott nem kap felkérést) szóval többször is meg kell ismételni a meghívó küldését.
-
F_Zolee
veterán
válasz Illusion1010 #22763 üzenetére
Ha lagolsz akkor válts szervert. Én nem idegelem ez miatt magam.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz Dantenero72 #22775 üzenetére
Akkor ott valami gixer van. Vagy minden maxra van tolva és azért. Próbáld ki DX10-be is...
D1Rect: láttalak ma és párszor likvidáltalak is. Gondolom még kell pár óra, hogy belejöjj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Milyen processzort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest