Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Látom ennek a játéknak még nincs konkrét fóruma, bátorkodtam megnyitni.
Próbáltátok? Vagy már próbáltok leszokni róla? Vagy mindenki az Overwatch-ra gyúr? Bár a két játékot eléggé nehéz egy kalap alá venni.Tömören egy FPS nézetű MOBA jellegű játékról van szó. Ezenfelül tartalmaz story módot is.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
Senki? Komolyan?
Eddigi tapasztalatom akkor leírnám:
Van:
1. sztori mód - ezt lehet egyedül is és társakkal is online játszani. Ha társakkal mész végig a küldetéseken, akkor lehet használni ugyanazokat a hősöket. (pvp résznél ahogy az a moba-ban megszokott, nem lehet)
2. versus mód:
- incursion - tipikus moba játékmód, minionok vonulnak a pálya több pontján - a hősök egymás ellen harcolnak a végső győzelemért.
- capture - terület foglalás
- meltdown - a lényege, hogy a saját minionjainkat kell a pálya közepén található feláldozó pontba vezetnünk - több minyon, több pont -> win. Persze közben az ellenfél is ugyanezt teszi, szóval ebben kell akadályozni őket.
A játékokon belül vannak ilyen "mini challenge"-k, mint pl. robbants fel 30 sec-en belül 15 droidot stb..Ezeket pénzt és xp-t is lehet kapni. Ami jó, hogy eléggé gyorsan lehet fejlődni a missziók alatt a hősökkel. Könnyen rá lehet érezni, hogy kivel mit és hogy kell csinálni. Először nem minden hős játszható csak 5-6 alap karakter. A későbbi játék során lehet feloldani a többi hőst (25 db). Ha jól tudom nincs mikrotranzakció a játékban. Tehát mindent a játékon belül lehet megszerezni. Külön van fejlődése a hősöknek (lvl 1-10; ez minden játék során újrakezdődik) illetve a játékosnak (commander lvl 1-100).
A játékok során kapsz külön pénzt amit lehet költeni különböző "loot pack" vásárlásra, illetve különböző "taunt-"; "skin"-ek megvételére. A "loot pack"-ben található gear-ekkel tuningolhatjuk a karaktereket - előre kiválasztott loadout-t töltünk be melléjük (max 3 item).Mielőtt megvettem volna a játékot, csak néztem a videókat és az online streameket róla, de nem nagyon láttam át. Érdemes kipróbálni, ha érdekel - ha szeretted a Borderlands-os humort, (BD alkotói készítették ezt a játékot is) érdemes kipróbálni.
Minden karakternek van egy önálló jellegzetessége, humora, kommenteket tesznek stb - ad egy plusz fűszerezést a játéknak.Az árképzésekkel már inkább problémák vannak, 50€ körül van a játék ára - más hivatalos forrásból beszerezhető olcsóbban picit. Összegezve eléggé komplex játékot sikerült összehozniuk a fejlesztőknek, de élvezetes órákat tud nyújtani.
[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
Engem nagyon megfogott, ami furcsa, mert kompetitív játékokkal egyáltalán nem szoktam játszani. De ez nagyon betalált. Vannak problémái, de remélem idővel kiforrja magát. Jelenleg a legnagyobb gondom az, hogy társak nélkül nagy szívás tud lenni a multiplayer része, folyamatosan 3-4-5 fős csapatokkal találom magam szembe. Mondanom sem kell, ilyenkor jóformán semmi esélyünk sincs. De azt ígérték a fejlesztők, hogy a matchmaking-et igyekeznek hamar helyre pofozni.
Ha bárkinek lenne kedve multizni, vitaro néven megtalál Steam-en!
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
vitaro
senior tag
Egy képpel tudnám illusztrálni a helyzetet: Matchmaking
Egy 4 fős csapatot dobott be ellenünk, akik ráadásul sokkal nagyobb szintűek. Gyönyörűen össze tudnak dolgozni, megvan az egymás közti kommunikáció. Ilyennek nem lenne szabad megtörténnie.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
powered
tag
Sziasztok!
Battleborn-hoz keresünk magyar jó játékosokat, csapatban pvpzéshez és advanced story-ra.
Steam : qr1szVegyél fel , és nyomjuk
-
powered
tag
A matchmakingről pár szó.
Azért ahoz , hogy lol szintű matchmaking legyen , tehát rang és premade alapján válogasson, még messze vagyunk, egyrészt most indult a játék, másrészt jóval több felhasználó kell hozzá szvsz.( meg amúgy is a játékbeli lvl mit sem ér, ranked meg még nincsen ).
Szerintem a lényeg egyelőre, hogy ne keljen hosszú időket várni , mire játékot talál a rendszer. Ezt úgy érzem megoldották. Látok sok lehetőséget a játékban, az advanced kellően nehéz, a pvp izgalmas, valahogy nekem a régi wow instázást is felidézi a játék Ha retardált a team , akkor bizony wipeolás megy.
A karaktereket elején nehezen szoktam meg, kissé fura, az overwatch ilyen szinten közelebb áll hozzám, de még is valahogyan így jó.8/10
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Meltdown-ról tudnátok írni valamit? Kipróbáltam, de igazából nem értettem, hogyan is működik. Oké, fel kell áldozni a minyonokat, gondolom a pálya közepén lévő kapuk felé kell pusholni őket. Ezenfelül mit kell még? Vagy hogy érdemes játszani ezt? Mondjuk vicces volt, hogy a csapatunk csupa ~lvl 10 körüli játékos, ellenfélnél meg lvl 30+
-
vitaro
senior tag
A cél a saját minionok feláldozása és az ellenfél minionjainak elpusztítása. Érdemes fejleszteni a tornyokat, giant miniont építeni, mivel az több pontot ér. Valamint elengedhetetlen a csapatmunka. Tegnap is ennek a hiánya miatt vesztettünk, holott az ellenfél csapata jóval alattunk volt szintben. Viszont ráébredtek, hogy nálunk van két idióta (plusz egy disconnectelt játékos), így szépen összedolgozva megnyerték a meccset.
Remélem a vadmarhák hamar kikopnak a játékból, rohadt dühítő tud lenni amikor 1-2 hülye miatt konkrétan lealáznak. Mert hiába jó az új karakter, 2v1-ben esélye sincs Phoebe és El Dragón ellen...
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
sztmo
újonc
Engem is rettenetesen idegesít a játékosok elosztása. Azért is inkább csak pve re van kedvem felmenni. Ami még kiakaszt azok a lore challengeek, olyan abszurd idióta követelmények vannak egynémelyik karakternél hogy helyből dobtam egy hátra szaltót. 2 karakterrel hetek óta szívok. A Gearbox sem volt tisztában vele mikor kitalálták, de mibe hogy nem tesztelték le élesben.
Ezt játékot clanba lehetne jól nyomni és jól megb**zni mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest